|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:06 am
Twisted_Exile Oi ninja bry dzien twisted EDIT / i zarazem do widzenia stressed ajdzibudzi badzia neutral
Nie zostawiaj mnie Moniq gonk musze szuakc danych by suie zemscic na informatyczce rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:08 am
Baliaur Twisted_Exile Oi ninja bry dzien twisted EDIT / i zarazem do widzenia stressed ajdzibudzi badzia neutral
Nie zostawiaj mnie Moniq gonk musze szuakc danych by suie zemscic na informatyczce rofl niestety musze isc wydac ciezka kase kufa jak ja nie lubie pozbywac sie naraz duzej gotowki jakich danych? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 12:11 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Oi ninja bry dzien twisted EDIT / i zarazem do widzenia stressed ajdzibudzi badzia neutral
Nie zostawiaj mnie Moniq gonk musze szuakc danych by suie zemscic na informatyczce rofl niestety musze isc wydac ciezka kase kufa jak ja nie lubie pozbywac sie naraz duzej gotowki jakich danych? twisted Najmniej znane systemy operacyjne twisted i fukcje jadra sys rofl pirate
a co kupujesz ? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 1:10 am
racqel Tak to wlasnie jest, jak wiekszosc partyzantow bawi sie w najlepsze na POGG, i tylko czasami wpadna sprawdzic czy kogos nie ma, albo jakies nowe smutne posty sie nie pojawily. Stracili juz nawet poczucie partyzanckiego obowiazku. I trzeba przyznac ze klasa panujaca tez nie daje najlepszego przykladu "lizac po brzuszkach" i starajac sie poderwac wirtualne brzydkie nastolatki... Szkoda. Chyba czas na radykalne srodki. Czystka z losowym uzyciem nagany i innych narzedzi.
tak Towarzyszu mysle ze tylko takie wyjscie nam zostalo..... nieliczni wierni dostana nagrody za swoja wierna sluzbe sprawie i R.P. a reszta kary za niedopelnianie obowiazkow sluzbowych i dezercje....i jaki przyklad dajecie generalowie swoim podwladnym ciagle szlajajac sie po pogg? no jaki?
*podchodzi do stolu i zwala wszystko na podloge po czym wyciera stol szmata, wyciaga szklanki i butelke bimberku i siada na krzesle* Coz jak nikt nie poczuwa sie do obowiazku aby tu pic lub chocby odbywac swoja sluzbe to coz..... sam sie napije... *wyciaga z plecaka kielbase, wychyla szklaneczke i zagryza kielbasa* ahhh stare dobre czasy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 2:03 am
No juz nie bocz sie Kotus, ja sie z toba napije. Jak reka?
Zabierasz w koncu Olke na impreze czy nie? I rozgladaj sie za ta warszafka...
No to *chlup*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 2:56 am
racqel No juz nie bocz sie Kotus, ja sie z toba napije. Jak reka? Zabierasz w koncu Olke na impreze czy nie? I rozgladaj sie za ta warszafka... No to *chlup*
ok ok *polewa* a reka spoko juz goi sie skubana....nie moge olki zabrac bo nie dostane wolnego wiec musi sobie jakos poradzic....
mam pytanie: kto to kurwa jest ten degenerat? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 6:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 8:17 am
no wlasnie nie wiem do chuja pana i chcialbym sie dowiedziec......mysle ze porucznik Ridsu wie cos o tym typku wiecej...oczekuje szczegolowego raportu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 8:32 am
chujnia z patatajnia i tyle rofl *mowi do sciany*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 8:42 am
cholera, i znowu wszyscy zaczeli mnie cytowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 9:19 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile Oi ninja bry dzien twisted EDIT / i zarazem do widzenia stressed ajdzibudzi badzia neutral
Nie zostawiaj mnie Moniq gonk musze szuakc danych by suie zemscic na informatyczce rofl niestety musze isc wydac ciezka kase kufa jak ja nie lubie pozbywac sie naraz duzej gotowki jakich danych? twisted Najmniej znane systemy operacyjne twisted i fukcje jadra sys rofl pirate
a co kupujesz ? :> stressed o to chodzi ze nic nie kupowalam musialam poplacic haracze tepsie szkole erze i tego typu sprawy robienie zakupow to czysta przyjemnosc placenie rachunkow...no comment stressed *rozglada sie po gildi i samotnie pije bimberek* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 9:40 am
Twisted_Exile stressed o to chodzi ze nic nie kupowalam musialam poplacic haracze tepsie szkole erze i tego typu sprawy robienie zakupow to czysta przyjemnosc placenie rachunkow...no comment stressed *rozglada sie po gildi i samotnie pije bimberek* mrgreen twisted ze mna wypij pirate mrgreen cienko cos dzisiaj rolleyes dostalam 3 z matmy wylacznie za swojaglupote gonk ale moja Itus wyplate dostala i teraz juz nie bedzie ze ni ma kasy na pyffko cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 9:46 am
Baliaur Twisted_Exile stressed o to chodzi ze nic nie kupowalam musialam poplacic haracze tepsie szkole erze i tego typu sprawy robienie zakupow to czysta przyjemnosc placenie rachunkow...no comment stressed *rozglada sie po gildi i samotnie pije bimberek* mrgreen twisted ze mna wypij pirate mrgreen cienko cos dzisiaj rolleyes dostalam 3 z matmy wylacznie za swojaglupote gonk ale moja Itus wyplate dostala i teraz juz nie bedzie ze ni ma kasy na pyffko cool fdla mnie 3 z matmy to byloby duzo xd xd a ja nie mam z kim pic sad *podaje je bimberku i wyjmuje swoja menazke* esz...starzeje sie sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 02, 2005 9:58 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile stressed o to chodzi ze nic nie kupowalam musialam poplacic haracze tepsie szkole erze i tego typu sprawy robienie zakupow to czysta przyjemnosc placenie rachunkow...no comment stressed *rozglada sie po gildi i samotnie pije bimberek* mrgreen twisted ze mna wypij pirate mrgreen cienko cos dzisiaj rolleyes dostalam 3 z matmy wylacznie za swojaglupote gonk ale moja Itus wyplate dostala i teraz juz nie bedzie ze ni ma kasy na pyffko cool fdla mnie 3 z matmy to byloby duzo xd xd a ja nie mam z kim pic sad *podaje je bimberku i wyjmuje swoja menazke* esz...starzeje sie sad twisted ale ja to umialam domokun xp a ja to co? w pociag i pijemy rofl *chlup*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|