|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:29 am
wired_Yuki Telandrel No nie powiem .... GRATULACJE Yuki!!! dziekuje dziekuje xd Co to trunk ( ja wiem że lamuję ja wiem... ) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:31 am
Raticiel wired_Yuki Telandrel No nie powiem .... GRATULACJE Yuki!!! dziekuje dziekuje xd Co to trunk ( ja wiem że lamuję ja wiem... ) sweatdrop to taki jak by prezent w innym wyglądzie , taka skrzynka i w srodku moze byc jakas rzecz , np ja dostalam kask z czachą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:34 am
wired_Yuki Raticiel wired_Yuki Telandrel No nie powiem .... GRATULACJE Yuki!!! dziekuje dziekuje xd Co to trunk ( ja wiem że lamuję ja wiem... ) sweatdrop to taki jak by prezent w innym wyglądzie , taka skrzynka i w srodku moze byc jakas rzecz , np ja dostalam kask z czachą Dzięki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:37 am
Raticiel wired_Yuki Raticiel wired_Yuki Telandrel No nie powiem .... GRATULACJE Yuki!!! dziekuje dziekuje xd Co to trunk ( ja wiem że lamuję ja wiem... ) sweatdrop to taki jak by prezent w innym wyglądzie , taka skrzynka i w srodku moze byc jakas rzecz , np ja dostalam kask z czachą Dzięki 3nodding niema za co , musze sie jakos przydac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:51 am
wired_Yuki Raticiel wired_Yuki Raticiel wired_Yuki Telandrel No nie powiem .... GRATULACJE Yuki!!! dziekuje dziekuje xd Co to trunk ( ja wiem że lamuję ja wiem... ) sweatdrop to taki jak by prezent w innym wyglądzie , taka skrzynka i w srodku moze byc jakas rzecz , np ja dostalam kask z czachą Dzięki 3nodding niema za co , musze sie jakos przydac Tio nyormalne, każdy chce być przydatny... szkoda że ja nie jestem stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:51 am
witam wszycho towazycho blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:52 am
Baliaur witam wszycho towazycho blaugh xd witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:55 am
Ozzwald Baliaur witam wszycho towazycho blaugh xd witaj... ozz wiesh cio?? mojego noza mi brakuje mash go jeszcze?? to byl moj ulubiony noz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:56 am
Baliaur Ozzwald Baliaur witam wszycho towazycho blaugh xd witaj... ozz wiesh cio?? mojego noza mi brakuje mash go jeszcze?? to byl moj ulubiony noz crying gdzieś go posiałem... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:57 am
Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur witam wszycho towazycho blaugh xd witaj... ozz wiesh cio?? mojego noza mi brakuje mash go jeszcze?? to byl moj ulubiony noz crying gdzieś go posiałem... stare ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:58 am
bede za 5 min ide szamc obiad stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:58 am
Baliaur Ozzwald Baliaur Ozzwald Baliaur witam wszycho towazycho blaugh xd witaj... ozz wiesh cio?? mojego noza mi brakuje mash go jeszcze?? to byl moj ulubiony noz crying gdzieś go posiałem... stare ... stare no co ? sądziłem że już nikomu się nie przyda, więc się nie iteresowałem jego losami... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 6:59 am
Baliaur bede za 5 min ide szamc obiad stare smacznego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 7:31 am
Ozzwald Baliaur bede za 5 min ide szamc obiad stare smacznego bardziej spodziewalam sie: "udlaw sie" sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 7:32 am
Baliaur Ozzwald Baliaur bede za 5 min ide szamc obiad stare smacznego bardziej spodziewalam sie: "udlaw sie" sweatdrop to się pomyliłaś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|