|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:51 am
Telandrel Wkr tu wr281; a was... ja niekaput
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:52 am
Ekhm... powiem tiak... Jestem tolerancyjna i toleruję wszystko, nawet głópkoof. I może starczy z tym, niech każdy żyje i da zyć innym, na litość!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:53 am
no i nagle sie jakoś tu cicho zrobiło , a to czemu ? czy ja aż takzamulam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:54 am
wired_Yuki no i nagle sie jakoś tu cicho zrobiło , a to czemu ? czy ja aż takzamulam? Dziś jest senny dzień... cisnienie i te fazy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:55 am
Raticiel wired_Yuki no i nagle sie jakoś tu cicho zrobiło , a to czemu ? czy ja aż takzamulam? Dziś jest senny dzień... cisnienie i te fazy... no , możliwe , zazwyczaj się nielapałam w komentarzach , a tezraz mało tu tych komentarzy , trzeba znaeś jakiś sensowny temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:55 am
wired_Yuki no i nagle sie jakoś tu cicho zrobiło , a to czemu ? czy ja aż takzamulam? ja się sam zamulam, a reszta.. hm.. nie mam pojęcia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:58 am
Nie ma co zamulać. Możemy porozmawiać o czymś ciekawym, np. czy ktoś z was przeżył kiedyś coś takiego jak śmierć ukochanego zwierzęcia? Pytam poważnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald wired_Yuki no i nagle sie jakoś tu cicho zrobiło , a to czemu ? czy ja aż takzamulam? ja się sam zamulam, a reszta.. hm.. nie mam pojęcia... no ja niewiem jak z innymi , ja zamulam bo jestem po imprezie i lecze kaca , ale inni powinni byc dzisiaj nezamulający
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja dziś nie jadłam śniadania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 4:59 am
Raticiel Ekhm... powiem tiak... Jestem tolerancyjna i toleruję wszystko, nawet głópkoof. I może starczy z tym, niech każdy żyje i da zyć innym, na litość!!! nie mozna tolerowac wszystkiego. Tolerancja jest jakby przyzwoleniem na pewne zachowania. Nie mozna tolerowac wielu rzeczy : glupoty, przemocy, wojen, przestepstw, zabijania, niesprawiedliwosci itd... Z Twojej wypowiedzi wynika jednoznacznie, ze Tobie to nie przeszkadza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja niemoooge....... chce paczuszke.... chce cos......... nuuuuuuuudyyyyy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cześć , pomoz rozkręcić atmosfere gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Ozzwald wired_Yuki no i nagle sie jakoś tu cicho zrobiło , a to czemu ? czy ja aż takzamulam? ja się sam zamulam, a reszta.. hm.. nie mam pojęcia... no ja niewiem jak z innymi , ja zamulam bo jestem po imprezie i lecze kaca , ale inni powinni byc dzisiaj nezamulający teżjestem po imprezie też lecze kaca... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|