|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:00 am
racqel to dobrze, banany zdrowe sa, chociaz bobki mniej bolesne. A ja nie jestem slodki tylko gorzko-slodki a najlepiej wchodze z nutka melancholii i kropelka soku z ironii. blah, blah! a nie slodko - kwasny? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:00 am
hej Ridsu, zapraszalas kogos do gildii, bo mam jakis request, ale nie wyswietla sie nazwa uzytkownika, wiec nie wiem nawet kto to? Napisal, ze mu kazalas... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:07 am
racqel hej Ridsu, zapraszalas kogos do gildii, bo mam jakis request, ale nie wyswietla sie nazwa uzytkownika, wiec nie wiem nawet kto to? Napisal, ze mu kazalas... question nie nie nie... to degenerat... prosze nie przyjmuj go crying moj chlopak go na przeszpiegi wyslal i chuj sie zapisal na wszystkie fora do ktorych ja naleze... chce przynajmniej tu spokuj sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:14 am
Ridsu racqel hej Ridsu, zapraszalas kogos do gildii, bo mam jakis request, ale nie wyswietla sie nazwa uzytkownika, wiec nie wiem nawet kto to? Napisal, ze mu kazalas... question nie nie nie... to degenerat... prosze nie przyjmuj go crying moj chlopak go na przeszpiegi wyslal i chuj sie zapisal na wszystkie fora do ktorych ja naleze... chce przynajmniej tu spokuj sweatdrop na przeszpiegi? confused po co? confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:17 am
Twisted_Exile Ridsu racqel hej Ridsu, zapraszalas kogos do gildii, bo mam jakis request, ale nie wyswietla sie nazwa uzytkownika, wiec nie wiem nawet kto to? Napisal, ze mu kazalas... question nie nie nie... to degenerat... prosze nie przyjmuj go crying moj chlopak go na przeszpiegi wyslal i chuj sie zapisal na wszystkie fora do ktorych ja naleze... chce przynajmniej tu spokuj sweatdrop na przeszpiegi? confused po co? confused twisted nie wiem... question zeby sie dowiedziec co robie question zeby mnie wkurzyc question zeby pokazac ze nie ma do mnie zaufania question sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:18 am
Ridsu Twisted_Exile Ridsu racqel hej Ridsu, zapraszalas kogos do gildii, bo mam jakis request, ale nie wyswietla sie nazwa uzytkownika, wiec nie wiem nawet kto to? Napisal, ze mu kazalas... question nie nie nie... to degenerat... prosze nie przyjmuj go crying moj chlopak go na przeszpiegi wyslal i chuj sie zapisal na wszystkie fora do ktorych ja naleze... chce przynajmniej tu spokuj sweatdrop na przeszpiegi? confused po co? confused twisted nie wiem... question zeby sie dowiedziec co robie question zeby mnie wkurzyc question zeby pokazac ze nie ma do mnie zaufania question sweatdrop to co to za zwizek by wkurzyc kogos i bez zaufania...a zreszta nie chce wiedziec esz twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:25 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu racqel hej Ridsu, zapraszalas kogos do gildii, bo mam jakis request, ale nie wyswietla sie nazwa uzytkownika, wiec nie wiem nawet kto to? Napisal, ze mu kazalas... question nie nie nie... to degenerat... prosze nie przyjmuj go crying moj chlopak go na przeszpiegi wyslal i chuj sie zapisal na wszystkie fora do ktorych ja naleze... chce przynajmniej tu spokuj sweatdrop na przeszpiegi? confused po co? confused twisted nie wiem... question zeby sie dowiedziec co robie question zeby mnie wkurzyc question zeby pokazac ze nie ma do mnie zaufania question sweatdrop to co to za zwizek by wkurzyc kogos i bez zaufania...a zreszta nie chce wiedziec esz twisted normalny i calkiem udany...z drobnymi potknieciami xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 4:49 am
brutalu ty mrgreen mwhahahaha ale w sumie dobrze zrobiles.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 6:51 am
revcat brutalu ty mrgreen mwhahahaha ale w sumie dobrze zrobiles.... mrgreen a lista czlo9nkow az sie prosi o czystki, ale bylby przyjemny rwetes jakby tak powyrzucac coponiektorych. albo nawet zupelnie przypadkowo Kukusa albo inna szara eminencje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 28, 2005 12:33 pm
:B -> Elysian Fields [Queen Of The Meadow #02] Bayonne [4:08] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 3:32 pm
*otwiera drzwi ktore otwieraja sie ze strasznym skrzypieniem na framugach i na scianach pelno pajeczyn po stolach walaja sie szklanki po dawnych pieknych czasach libacji alkoholowych patrzy ze smutnym wyrazem twarzy* eh... sad *idzie spac ze smutno zawieszona glowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 01, 2005 11:48 pm
Tak to wlasnie jest, jak wiekszosc partyzantow bawi sie w najlepsze na POGG, i tylko czasami wpadna sprawdzic czy kogos nie ma, albo jakies nowe smutne posty sie nie pojawily. Stracili juz nawet poczucie partyzanckiego obowiazku.
I trzeba przyznac ze klasa panujaca tez nie daje najlepszego przykladu "lizac po brzuszkach" i starajac sie poderwac wirtualne brzydkie nastolatki...
Szkoda.
Chyba czas na radykalne srodki.
Czystka z losowym uzyciem nagany i innych narzedzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|