|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:23 am
witansko *wychodzi z pokoju zaspana i ziewając...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:25 am
Cirilla witansko *wychodzi z pokoju zaspana i ziewając...* *siedzi mocno zmarnowany na podłodze* no cześć...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:27 am
Ozzwald Cirilla witansko *wychodzi z pokoju zaspana i ziewając...* *siedzi mocno zmarnowany na podłodze* no cześć... a tobie co? znofu kac? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:28 am
Cirilla Ozzwald Cirilla witansko *wychodzi z pokoju zaspana i ziewając...* *siedzi mocno zmarnowany na podłodze* no cześć... a tobie co? znofu kac? xd niestety... cały tydzień byłem trzeźwy no to sobie wczoraj mogłem pozwolić i wypić coś z kolegami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:29 am
Ozzwald Cirilla Ozzwald Cirilla witansko *wychodzi z pokoju zaspana i ziewając...* *siedzi mocno zmarnowany na podłodze* no cześć... a tobie co? znofu kac? xd niestety... cały tydzień byłem trzeźwy no to sobie wczoraj mogłem pozwolić i wypić coś z kolegami... nie no spoko... zaraz przyjdzie moja "siostra" to sie pzoancie ona tez lubi popic... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:30 am
Zgadza się Pani * tu kłania śię* Belmortis Tel'Andrel zabezpiecznia, transfery własności etc. polecam swoje usługi. Witam też Pana *Tu kiwa głową ozziemu* Cześć, Sayo. Ochłonąłeś po wczorajszym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:30 am
Witam serdeczniście, ja tesh tetem tiu nowa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:33 am
Raticiel Witam serdeczniście, ja tesh tetem tiu nowa 3nodding witam serdecznie nowa kolezanke! biggrin Ciri jestem *wyciaga raczke na przywitanie...* milo poznac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:34 am
Telandrel Belmortis Tel'Andrel zabezpiecznia, transfery własności etc. a o co chodzi...? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:35 am
Witam Raticiel *Uklon* Cirillo uciekłaś wczoraj tuż przed moim pojawieniem się .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:36 am
Telandrel Witam Raticiel *Uklon* Cirillo uciekłaś wczoraj tuż przed moim pojawieniem się . doprawdy? ciekawe... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:41 am
ide odespać noc.. bede później.. nrazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 16, 2004 2:41 am
Ja także Was witam biggrin Fajnie znaleźć Polaków, bo wcześniej nawet nie wiedziałam, że są tu jacyś stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|