|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:05 pm
Wiem i dlatego napisalem mam zwyczaj czytania profili rozmówców choćby po to żeby wiedzieć czy są z Wawy poza tym nie tyle w poznaniu co w Błażejewku POLCON 2005 mój błąd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:06 pm
Omega Sun Sayokun 0.o VO jest online coś naprawi coś zepsuje xd obawiam sie, ze predzej to drugie xp taaa pewnie dodaje link do marketu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:09 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:11 pm
admin gai jeden z tych którzy stwożyli i kontrolują tą stronkę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:12 pm
teraz wszedł Lanzer gonk
dwa błędy w cenie jednego crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:15 pm
Sayokun teraz wszedł Lanzer gonk dwa błędy w cenie jednego crying Pewnie maja duzo pracy w zwiazku z wprowadzaniem nowych pozycji dla avkow 3nodding Teraz bedzie mozna nie tylko dac avatarkowi bron w raczke, ale tez nosic ubranka na rozne sposoby biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:15 pm
Dlaczego komp stoi w gdzie stoi cholera muszę spadać ale oczekuję na odpowidzi żegnam wszystkich Do zobacenia w tym samym miejscu lecz w innym czasiw. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:16 pm
Omega Sun Sayokun teraz wszedł Lanzer gonk dwa błędy w cenie jednego crying Pewnie maja duzo pracy w zwiazku z wprowadzaniem nowych pozycji dla avkow 3nodding Teraz bedzie mozna nie tylko dac avatarkowi bron w raczke, ale tez nosic ubranka na rozne sposoby biggrin 0.o JEJ ^^^^^^^^^^ ciekawe co się zepsuje przez to... byle by gildia działała gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:17 pm
Telandrel Dlaczego komp stoi w gdzie stoi cholera muszę spadać ale oczekuję na odpowidzi żegnam wszystkich Do zobacenia w tym samym miejscu lecz w innym czasiw. wink narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:20 pm
Sayokun 0.o JEJ ^^^^^^^^^^ ciekawe co się zepsuje przez to... byle by gildia działała gonk nie badz takim pesymista wink W pamietniku VO to wszystko brzmi tak fajnie, ale nie wiem czy uda im sie to wprowadzic zeby sie cos nie posypalo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:21 pm
Omega Sun Sayokun 0.o JEJ ^^^^^^^^^^ ciekawe co się zepsuje przez to... byle by gildia działała gonk nie badz takim pesymista wink W pamietniku VO to wszystko brzmi tak fajnie, ale nie wiem czy uda im sie to wprowadzic zeby sie cos nie posypalo sweatdrop i tak patrząc na tą stronkę uważam że oni są genialni ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:25 pm
Sayokun Omega Sun Sayokun 0.o JEJ ^^^^^^^^^^ ciekawe co się zepsuje przez to... byle by gildia działała gonk nie badz takim pesymista wink W pamietniku VO to wszystko brzmi tak fajnie, ale nie wiem czy uda im sie to wprowadzic zeby sie cos nie posypalo sweatdrop i tak patrząc na tą stronkę uważam że oni są genialni ^^ PS. możesz obejżeć mój sklepik i powiedzieć czego tam by jeszcze brakowało??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:25 pm
Sayokun i tak patrząc na tą stronkę uważam że oni są genialni ^^ fakt ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:38 pm
Sayokun PS. możesz obejżeć mój sklepik i powiedzieć czego tam by jeszcze brakowało??? xd hmm... moze takich malutkich wishlist na kilka itemkow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 2:40 pm
Omega Sun Sayokun PS. możesz obejżeć mój sklepik i powiedzieć czego tam by jeszcze brakowało??? xd hmm... moze takich malutkich wishlist na kilka itemkow smile dobry pomysł 3nodding jutro dorobie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|