|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:34 pm
rofl brydzien wszystkim rofl mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:38 pm
bryy... chcialam sie pochwalic ze juz jeden zabek mi wyrosl mrgreen zostaly jeszcze 3 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:43 pm
Ridsu bryy... chcialam sie pochwalic ze juz jeden zabek mi wyrosl mrgreen zostaly jeszcze 3 xp jakie zabki O.o? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:44 pm
Twisted_Exile Ridsu bryy... chcialam sie pochwalic ze juz jeden zabek mi wyrosl mrgreen zostaly jeszcze 3 xp jakie zabki O.o? twisted glupoty 3nodding bolalo jak cholera... zreszta jeszcze boli ale juz mniej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:47 pm
mrgreen Oi!Oi! generale mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:49 pm
Ridsu Twisted_Exile Ridsu bryy... chcialam sie pochwalic ze juz jeden zabek mi wyrosl mrgreen zostaly jeszcze 3 xp jakie zabki O.o? twisted glupoty 3nodding bolalo jak cholera... zreszta jeszcze boli ale juz mniej wink a cio zeby madrosci Ci rozna? mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:50 pm
oi! oi! Kolorowe Misie ! Juz piatek, nareszcie troche snu. A jutro wielka domowa posiadowka w naszej malenkiej dziurze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:52 pm
racqel oi! oi! Kolorowe Misie ! Juz piatek, nareszcie troche snu. A jutro wielka domowa posiadowka w naszej malenkiej dziurze. milej zabawy... tiz bym sobie posiedziala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:52 pm
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu bryy... chcialam sie pochwalic ze juz jeden zabek mi wyrosl mrgreen zostaly jeszcze 3 xp jakie zabki O.o? twisted glupoty 3nodding bolalo jak cholera... zreszta jeszcze boli ale juz mniej wink a cio zeby madrosci Ci rozna? mrgreen twisted mhm.. nie wiedzialam ze madrosc musi tak bolec gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:54 pm
Ridsu racqel oi! oi! Kolorowe Misie ! Juz piatek, nareszcie troche snu. A jutro wielka domowa posiadowka w naszej malenkiej dziurze. milej zabawy... tiz bym sobie posiedziala xp to wpadaj! w sobote od 6PM, Manchester UK. Jak juz dojedziesz to po ciebie wyjde na stacje. pytanie dnia : Banany czy bobki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:56 pm
racqel Ridsu racqel oi! oi! Kolorowe Misie ! Juz piatek, nareszcie troche snu. A jutro wielka domowa posiadowka w naszej malenkiej dziurze. milej zabawy... tiz bym sobie posiedziala xp to wpadaj! w sobote od 6PM, Manchester UK. Jak juz dojedziesz to po ciebie wyjde na stacje. pytanie dnia : Banany czy bobki? slodki jestes xp ale w sobote jak zwykle nauka... ehhh... kiedy ja sie uwolnie sweatdrop zdecydowanie banany 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:57 pm
Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu bryy... chcialam sie pochwalic ze juz jeden zabek mi wyrosl mrgreen zostaly jeszcze 3 xp jakie zabki O.o? twisted glupoty 3nodding bolalo jak cholera... zreszta jeszcze boli ale juz mniej wink a cio zeby madrosci Ci rozna? mrgreen twisted mhm.. nie wiedzialam ze madrosc musi tak bolec gonk to teraz juz wiesz xd mi chyba te zeby juz dawno wyrosly....nie wiem hmmmmm mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:58 pm
to dobrze, banany zdrowe sa, chociaz bobki mniej bolesne. A ja nie jestem slodki tylko gorzko-slodki a najlepiej wchodze z nutka melancholii i kropelka soku z ironii. blah, blah!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 11:58 pm
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu bryy... chcialam sie pochwalic ze juz jeden zabek mi wyrosl mrgreen zostaly jeszcze 3 xp jakie zabki O.o? twisted glupoty 3nodding bolalo jak cholera... zreszta jeszcze boli ale juz mniej wink a cio zeby madrosci Ci rozna? mrgreen twisted mhm.. nie wiedzialam ze madrosc musi tak bolec gonk to teraz juz wiesz xd mi chyba te zeby juz dawno wyrosly....nie wiem hmmmmm mrgreen twisted mi rosna w systemie ratalnym od 3 lat stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|