|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 11:57 am

odn. generalow: pewno po kacu maja zaburzenia blednika czy czegostam i wyladowali no wlasnie gdzie? ninja pewno pija w miejscowosci ZaKrzaki pirate rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 7:01 am
BeeWolf_san Ridsu witam towarzysze wlasnie wlasnie zpierdolilam i filozofi bo jest nudna i jeszcze tylko angielski i wooolnosc twisted 4laugh ura, a gdzie Sztudiren ty ? wsfiz wydzial psychologia i uwielbiam filozofie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 9:52 am
opcy BeeWolf_san Twisted_Exile ninja puskti..... twisted ninja no nieststy pustki, zastanawiam sie ja co z Generałami Revcat i racqel moze ostro zapili i sie kuruja......... mrgreen Ale mieli zapijać w Wawie z nami ... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 24, 2005 10:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 1:39 am
cos sie pojebalo niezle, juz nawet nie widze co pisze - serio! nie mam na ekranie tekstu w ogole i pisze @na slepo@, Cholera?!!? Kot! Cosmy tam ostatnio pili i dlaczego slepne dopier po powrocie?!?!?
A poza tym to helou wszystkom po 2tygodniowej hulance i swawolce. Milo bylo w polandzie, niestety czas nie pozwolil na pobratanie sie twrza-w-w-twarz, wiec pozostaja nam tylko zwyczajowe relacje : pan-sluga.
Siemanko spowrotem robaczky!!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 7:06 am
racqel cos sie pojebalo niezle, juz nawet nie widze co pisze - serio! nie mam na ekranie tekstu w ogole i pisze @na slepo@, Cholera?!!? Kot! Cosmy tam ostatnio pili i dlaczego slepne dopier po powrocie?!?!? A poza tym to helou wszystkom po 2tygodniowej hulance i swawolce. Milo bylo w polandzie, niestety czas nie pozwolil na pobratanie sie twrza-w-w-twarz, wiec pozostaja nam tylko zwyczajowe relacje : pan-sluga. Siemanko spowrotem robaczky!!!! biggrin
ja jebie......nie dalo rady i chuj ae co sie odwlecze to nie uciecze.... mrgreen
nie wiem co pilismy nie pamietam juz.....ja za to mam zachwiania rownowagi psychicznej.....
a tak w ogole to witam wszystkich serdecznie.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 9:31 am
revcat racqel cos sie pojebalo niezle, juz nawet nie widze co pisze - serio! nie mam na ekranie tekstu w ogole i pisze @na slepo@, Cholera?!!? Kot! Cosmy tam ostatnio pili i dlaczego slepne dopier po powrocie?!?!? A poza tym to helou wszystkom po 2tygodniowej hulance i swawolce. Milo bylo w polandzie, niestety czas nie pozwolil na pobratanie sie twrza-w-w-twarz, wiec pozostaja nam tylko zwyczajowe relacje : pan-sluga. Siemanko spowrotem robaczky!!!! biggrin ja jebie......nie dalo rady i chuj ae co sie odwlecze to nie uciecze.... mrgreen nie wiem co pilismy nie pamietam juz.....ja za to mam zachwiania rownowagi psychicznej..... a tak w ogole to witam wszystkich serdecznie.... mrgreen A W WAWIE miały być Wy dwa i dać znak ze być i nie dały wy .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 1:37 pm
BeeWolf_san A W WAWIE miały być Wy dwa i dać znak ze być i nie dały wy .
wybacz beeczka ale wyrosly pewne okolicznosci od nas niezalezne...... ale jak wspomnialem wczesniej co sie odwlecze to nie uciecze.... mrgreen a teraz ide dalej prace pisac........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 25, 2005 3:03 pm
*wita sie i zegna* ja tu tylko wpadlam i ide koontza czytac pirate milej nocy i slodkich koszmarkow ;] //fju: Interpol - [Antics #03] Narc [4:07]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 12:02 am
Zabic wszystkich dentystow !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 5:14 am
racqel Zabic wszystkich dentystow !
rozpierdolic im lby.....UGABUGA!!!! spalic domy...zabrac corki (chyba ze sie nie nadaja to zabic ).... mrgreen pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 6:25 am
revcat racqel Zabic wszystkich dentystow ! rozpierdolic im lby.....UGABUGA!!!! spalic domy...zabrac corki (chyba ze sie nie nadaja to zabic ).... mrgreen pirate mrgreen Ej ja chciałem byc dentysta. rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 1:35 pm
mraf mraf jutro tylko zajecia do 17 i dlugi weekend nareszcie sie wyspie heart _ heart mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 26, 2005 11:54 pm
Kyuzo_Samuraii revcat racqel Zabic wszystkich dentystow ! rozpierdolic im lby.....UGABUGA!!!! spalic domy...zabrac corki (chyba ze sie nie nadaja to zabic ).... mrgreen pirate mrgreen Ej ja chciałem byc dentysta. rofl bad luck mate.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 27, 2005 3:19 am
Kyuzo_Samuraii revcat racqel Zabic wszystkich dentystow ! rozpierdolic im lby.....UGABUGA!!!! spalic domy...zabrac corki (chyba ze sie nie nadaja to zabic ).... mrgreen pirate mrgreen Ej ja chciałem byc dentysta. rofl
a chcesz sie narazic generalicji ? ? ? ? ? ? pirate
wiec kim chciales byc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |