|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:29 am
Yumehayla *wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Powroocilem^^!~Witam nowoprzybylych 4laugh heart !!! Ave...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:29 am
Yumehayla *wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Powroocilem^^!~Witam nowoprzybylych 4laugh heart !!! Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:30 am
SERAFIN-VAMPIRE 8przytulas* co sie dzieje nasz "ukochana" nauczycielka sie na nas wyzywa... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE 8przytulas* co sie dzieje Dzisiaj twoja zonbusia, a moja córunia dzisiaj załapała niezłego doła z powodu pewnej pani. Tak się zdenerwiwała ze az zaczelo sie jej krecic w glowie. Jak dalej tak pojdzie do bede miala siostre (prawdziwa) i corunie w szpitalu!! chociaz wpadnij na uni lubelskiej. bede biegala od jednej do drugiej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Yumehayla *wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Powroocilem^^!~Witam nowoprzybylych 4laugh heart !!! Ave... Hej^^! ...sama robilas sobie sygnaturke? Sliczna jest^^...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:34 am
Yumehayla Delein Yumehayla *wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Powroocilem^^!~Witam nowoprzybylych 4laugh heart !!! Ave... Hej^^! ...sama robilas sobie sygnaturke? Sliczna jest^^... Tak, dziekuje... Jak mam kurde dola, to przynajmniej to mi wychodzi sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:35 am
Delein Yumehayla Delein Yumehayla *wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Powroocilem^^!~Witam nowoprzybylych 4laugh heart !!! Ave... Hej^^! ...sama robilas sobie sygnaturke? Sliczna jest^^... Tak, dziekuje... Jak mam kurde dola, to przynajmniej to mi wychodzi sad Dola?! Jakim prawem? Nie doluj mi sie tutaj! *przytula i poklepooje po glowce^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:36 am
Delein Yumehayla Delein Yumehayla *wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Powroocilem^^!~Witam nowoprzybylych 4laugh heart !!! Ave... Hej^^! ...sama robilas sobie sygnaturke? Sliczna jest^^... Tak, dziekuje... Jak mam kurde dola, to przynajmniej to mi wychodzi sad Ej głowa do góry... niech smioc bedzie z tobą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:37 am
mhau :p
Wróciłam :>
Say,jak tam wisyta u Jacola z toporkiem ^^ heart ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:38 am
Yumehayla Delein Yumehayla Delein Yumehayla *wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Powroocilem^^!~Witam nowoprzybylych 4laugh heart !!! Ave... Hej^^! ...sama robilas sobie sygnaturke? Sliczna jest^^... Tak, dziekuje... Jak mam kurde dola, to przynajmniej to mi wychodzi sad Dola?! Jakim prawem? Nie doluj mi sie tutaj! *przytula i poklepooje po glowce^^* Ych...wam jeszcze nie mówiłam...macie wszyscy pozdrowienia od Pisarza, któremu likwidują neta, więc raczej często u nas nie będzie gościł *rozpacz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:38 am
Rynn the Vampire mhau :p
Say,jak tam wisyta u Jacola z toporkiem ^^ heart ?Kotek 4laugh heart !!! *glask glask*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:39 am
Rynn the Vampire mhau :p
Say,jak tam wisyta u Jacola z toporkiem ^^ heart ?siema Rynn... biggrin *pada na fotelik* spac i sie nie obudzic fajnei by bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|