|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 8:32 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur Twisted_Exile ==" to Bee wczoraj pozmienial stopnie ==" twisted ja mu dam. kuna taa a teraz rosyjska ruletka... karola uratuje honor czy nie confused (i moj humor przy okazji... domokun )
*lirze ja po majtkach* no i ? 4laugh no i nic *hik hik* ciemu to ja zawsze musze miec mocniejsza glowe i innych pilowac confused cry rofl Popij z nami to by bedziemy pilnować ciebie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 2:56 am
BeeWolf_san Popij z nami to by bedziemy pilnować ciebie biggrin chcialbys cool
a tak pozatym to chyba sobie may urlopik od picia zrobie rofl , tak z tydzien gora whee bo jeszcze dojdzie do tego ze bede nieekonomiczna rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 7:51 am
melduje się szeregowa lockheart ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 16, 2005 12:55 pm
Ita Lockheart melduje się szeregowa lockheart ninja Witam cie .. Majtki w duł przygotować trawnik do inspekcji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 2:13 am
sporo kurzu przybylo jak bylam tu ostatni raz..
*siada na parapecie swojego ulubionego okna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:40 am
cos tu sie nie za bardzo kreci ......... wszyscy na misjach ....... i od kogo tu sepic bimber stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:45 am
Falcone cos tu sie nie za bardzo kreci ......... wszyscy na misjach ....... i od kogo tu sepic bimber stare xd zawsze mozesz sam siegnac do kantorka i wziasc sobie rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 4:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 12:44 pm
Naczelni partyzanci generałowie sa zajeci sa na misjach pija voodke walcza z kobietami i zwalczaja dziewictwo ...
ogolnie jestesmy zapracowani.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 1:39 am
witam towarzysze wlasnie wlasnie zpierdolilam i filozofi bo jest nudna i jeszcze tylko angielski i wooolnosc twisted 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 9:02 am
Ridsu witam towarzysze wlasnie wlasnie zpierdolilam i filozofi bo jest nudna i jeszcze tylko angielski i wooolnosc twisted 4laugh i prawidlowo 4laugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 22, 2005 4:40 am
Ridsu witam towarzysze wlasnie wlasnie zpierdolilam i filozofi bo jest nudna i jeszcze tylko angielski i wooolnosc twisted 4laugh ura, a gdzie Sztudiren ty ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 1:32 am
ninja puskti..... twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 5:55 am
Twisted_Exile ninja puskti..... twisted ninja no nieststy pustki, zastanawiam sie ja co z Generałami Revcat i racqel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 7:00 am
BeeWolf_san Twisted_Exile ninja puskti..... twisted ninja no nieststy pustki, zastanawiam sie ja co z Generałami Revcat i racqel moze ostro zapili i sie kuruja......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|