|
|
|
|
Posted: Sun Mar 16, 2008 3:13 pm
Kim jest Trabek, jeśli można wiedzieć? xd jakoś się tu tak lirycznie i sentymentalnie zrobiło. Z drugiej strony, takie zimne "naukowe" podejście do miłości... heh... ciekawa dyskusja. Przekonałem się , że ludzie odbierają to podobnie (przynajmniej duża część smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 1:27 am
Kim jest Trabek, jeśli można wiedzieć? xd
5 jezdziec apokalipsy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 1:59 am
Powszechnie nazywany jeźdźcem śmiechu gdyż zabija po przez męczenie swojej ofiary śmiechem aż tej zabraknie tchu...straszna śmierć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 5:35 am
Kasmizar Kim jest Trabek, jeśli można wiedzieć? xd 5 jezdziec apokalipsy No to widze, że wilkus ma dobre znajomości tam, po drugiej stronie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 12:55 pm
ichabot Kim jest Trabek, jeśli można wiedzieć? xd jakoś się tu tak lirycznie i sentymentalnie zrobiło. Z drugiej strony, takie zimne "naukowe" podejście do miłości... heh... ciekawa dyskusja. Przekonałem się , że ludzie odbierają to podobnie (przynajmniej duża część smile ) taki dziwny czlowiek, ktory sie do mnie przypierdzielil jakies 10 lat temu i mial problemy z odpierdzieleniem.... [rzeczy dosadne tez nie dzialaly... nadal mi glupio xd ] ano, ano... kurde, chemia jest wielka... co do smierci... on probuje zabic zlosliwoscia, co mu sie udaje. wstrzasnie Ci wszystkie piwa, ubierze sie na rozowo i powie "sloooodkieeee" w taki sposob, ze dreszcz przechodzi>.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 18, 2008 2:10 pm
Ciężki przypadek, ostra psychoza, ale chyba jest bezpieczny dla otoczenia? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 4:33 am
No jakos tu dawno nie pisalem ;]
No coz mam teraz sporo czasu, wiec jestem na gaii ( zostalem uwieziony w domu z powodu wypadku w lewa dolna konczyne :/ tak sie dziwnie zlozylo na swieta xD). Po za tym mecze Finala XII i Soldata.
Do czerwca wyprowadzam sie z tej dziury, na Tychy dokladniej rzecz ujmujac smile juz mieszkanko jest i teraz startuje z remontem po swietach ^^ na pierwszy ogien idzie lazienka i kuchnia smile trzymajcie kciuxy ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 4:40 am
harab serapel No jakos tu dawno nie pisalem ;] No coz mam teraz sporo czasu, wiec jestem na gaii ( zostalem uwieziony w domu z powodu wypadku w lewa dolna konczyne :/ tak sie dziwnie zlozylo na swieta xD). Po za tym mecze Finala XII i Soldata. Do czerwca wyprowadzam sie z tej dziury, na Tychy dokladniej rzecz ujmujac smile juz mieszkanko jest i teraz startuje z remontem po swietach ^^ na pierwszy ogien idzie lazienka i kuchnia smile trzymajcie kciuxy ;] uhu huh ja też chcę neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 4:46 am
co takiego chcesz? awarii nogi czy przeprowadzki? ;] do 28 mam l4 ^^ chyba finala przejde co? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 4:48 am
ichabot Ciężki przypadek, ostra psychoza, ale chyba jest bezpieczny dla otoczenia? xd hm... to zalezy. jezeli nie przeszkadzaja Ci jego dziwne krechy na rekach i chore opowiesci, po ktorych masz ochote go zabic, to nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 5:02 am
harab serapel co takiego chcesz? awarii nogi czy przeprowadzki? ;] do 28 mam l4 ^^ chyba finala przejde co? ;> przeprowadzki, w jakieś piękne miejsce. pewnie przejdziesz... albo nie... nie wiem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 8:47 am
przeprowadzka nie jest taka fajna jak myślicie :/ ja się przeprowadziłam z Pruszcza na jakąś zapadlinę i proszę mam przechlapane. mieszkam tu od 5 lat... dojechać do gd min. 1h :/ nie mówiąc o zimie, gdy drogi zasypie, wtedy nic nie jeździ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 9:13 am
wiesz, ale można też się przeprowadzać w fajne miejsca, nie tylko do Pruszcza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 12:21 pm
ja z pruszcza wyjechałam na wieś :/ i takie fajne miejsca to niby gdzie znajdziesz? dzieciaki z podstawowki mogą być wredne... ja się o tym przekonałam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|