|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:40 pm
BeeWolf witam ferajne ... wiece ze dest smierdzi jak sto holer .. ..smierdziel jeden ... fe i choduje wszy we włosach ! .... no nie no !!! gonk To straszne co wypisujesz! Nie wolno tak brzydko plotkowac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:40 pm
Eurina Vam BeeWolf witam ferajne ... wiece ze dest smierdzi jak sto holer .. ..smierdziel jeden ... fe i choduje wszy we włosach ! .... no nie no !!! gonk To straszne co wypisujesz! Nie wolno tak brzydko plotkowac! ale dest sieci obok mnie i widze robale na glowie i czuje ... !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:44 pm
BeeWolf Eurina Vam BeeWolf witam ferajne ... wiece ze dest smierdzi jak sto holer .. ..smierdziel jeden ... fe i choduje wszy we włosach ! .... no nie no !!! gonk To straszne co wypisujesz! Nie wolno tak brzydko plotkowac! ale dest sieci obok mnie i widze robale na glowie i czuje ... ! To moze obetnij mu wlosy? albo spryskaj go muchozolem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:45 pm
BeeWolf Eurina Vam BeeWolf witam ferajne ... wiece ze dest smierdzi jak sto holer .. ..smierdziel jeden ... fe i choduje wszy we włosach ! .... no nie no !!! gonk To straszne co wypisujesz! Nie wolno tak brzydko plotkowac! ale dest sieci obok mnie i widze robale na glowie i czuje ... ! No wiesz co.... Pozdrawiam Desta *macha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:46 pm
Delein BeeWolf Eurina Vam BeeWolf witam ferajne ... wiece ze dest smierdzi jak sto holer .. ..smierdziel jeden ... fe i choduje wszy we włosach ! .... no nie no !!! gonk To straszne co wypisujesz! Nie wolno tak brzydko plotkowac! ale dest sieci obok mnie i widze robale na glowie i czuje ... ! No wiesz co.... Pozdrawiam Desta *macha* Dest czuje sie pomachany Ale muchozol nie pomaga !!>!>!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:48 pm
BeeWolf Ale muchozol nie pomaga !!>!>!! A czepek plywacki? Probowales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:49 pm
Eurina Vam BeeWolf Ale muchozol nie pomaga !!>!>!! A czepek plywacki? Probowales? prubowałem ... kołek w tyłek zeby nie mugl siadać ... i sobie poszedł ale nie działa !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:51 pm
BeeWolf Eurina Vam BeeWolf Ale muchozol nie pomaga !!>!>!! A czepek plywacki? Probowales? prubowałem ... kołek w tyłek zeby nie mugl siadać ... i sobie poszedł ale nie działa ! moze porozmawiamy na jakis inny temat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:54 pm
Eurina Vam BeeWolf Eurina Vam BeeWolf Ale muchozol nie pomaga !!>!>!! A czepek plywacki? Probowales? prubowałem ... kołek w tyłek zeby nie mugl siadać ... i sobie poszedł ale nie działa ! moze porozmawiamy na jakis inny temat? ok ... Fetyszysci a homoseksualisci ~!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:57 pm
BeeWolf Eurina Vam BeeWolf Eurina Vam BeeWolf Ale muchozol nie pomaga !!>!>!! A czepek plywacki? Probowales? prubowałem ... kołek w tyłek zeby nie mugl siadać ... i sobie poszedł ale nie działa ! moze porozmawiamy na jakis inny temat? ok ... Fetyszysci a homoseksualisci ~! NA STOS Z NIMI!!!!! scream no to o czym teraz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:58 pm
Eurina Vam BeeWolf Eurina Vam BeeWolf Eurina Vam BeeWolf Ale muchozol nie pomaga !!>!>!! A czepek plywacki? Probowales? prubowałem ... kołek w tyłek zeby nie mugl siadać ... i sobie poszedł ale nie działa ! moze porozmawiamy na jakis inny temat? ok ... Fetyszysci a homoseksualisci ~! NA STOS Z NIMI!!!!! scream no to o czym teraz? xd jak ci nie lezy to moze .... Coś wykabinujesz :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:00 pm
Hmmm... Czy masz na swojej glowie nowych lokatorow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:03 pm
Eurina Vam Hmmm... Czy masz na swojej glowie nowych lokatorow? a co masz konkretnie na myslni !:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:05 pm
BeeWolf Eurina Vam Hmmm... Czy masz na swojej glowie nowych lokatorow? a co masz konkretnie na myslni !:> Ty wiesz... surprised Moze zatanczymy.....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 1:08 pm
Eurina Vam BeeWolf Eurina Vam Hmmm... Czy masz na swojej glowie nowych lokatorow? a co masz konkretnie na myslni !:> Ty wiesz... surprised Moze zatanczymy.....? EEEE* ... no ten tego ... ! chyba sie nikt złoscic nie bedziie za jeden taniec *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|