Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 39 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

racqel
Crew

PostPosted: Mon May 30, 2005 11:10 am

revcat
racqel
a narzekarz, ze w 3miescie zadnych znajomych nie masz, to wpadaj do niej czesciej, dowiedz sie kiedy, pracuje, zapros ja grzecznie gdzies, siadziecie, pogadacie, wyskoczycie na imprezke, jedna, druga...

czy ty sobie wyobrazasz ze ja mam nadmiar czasu???? no wlasnie nie mam... ale staram sie tam byc jak najczesciej ale jakos na nia jeszcze nie trafilem...ale jak juz trafie to ide na calosc....jak przytsalo na Partyzanta... xd
no tak trzybac bracie !
oj ciezko bedzie teraz, chyba z internetu bede korzystal tylko w pracy, pol godzinki ok pierwszej i ok szostej moze chwilke po pracy...
PostPosted: Mon May 30, 2005 11:13 am

racqel
revcat
racqel
a narzekarz, ze w 3miescie zadnych znajomych nie masz, to wpadaj do niej czesciej, dowiedz sie kiedy, pracuje, zapros ja grzecznie gdzies, siadziecie, pogadacie, wyskoczycie na imprezke, jedna, druga...

czy ty sobie wyobrazasz ze ja mam nadmiar czasu???? no wlasnie nie mam... ale staram sie tam byc jak najczesciej ale jakos na nia jeszcze nie trafilem...ale jak juz trafie to ide na calosc....jak przytsalo na Partyzanta... xd
no tak trzybac bracie !
oj ciezko bedzie teraz, chyba z internetu bede korzystal tylko w pracy, pol godzinki ok pierwszej i ok szostej moze chwilke po pracy...

a wlasnie mi tak ciezko chodzi interek w pracy ale w sumie jak wczoraj rozmawialismy o tym ze sie stronki cofaja to w pracy mam tak ze napisze posta potem klikne submit i wroce do forum cofajac sie i moj juz jest... ale tutaj tego nie mam kurwa mac.... i co comon?

revcat

revcat

PostPosted: Mon May 30, 2005 11:16 am

swoja droga dzisiaj mam zamiar zrobic logo looser inc. i dam ci na maila ewentualne projekty..co ty na to? albo porosze kage on calkie niezle rysuje to moze cos wymysli fajnego? co o tym sadzisz moj paddawanie? *siada przy stole i polewa do szklanek bimberek* napijmy sie to nam odswiezy umysl...

xd
PostPosted: Mon May 30, 2005 11:17 am

revcat
racqel
revcat
racqel

no tak trzybac bracie !

a wlasnie mi tak ciezko chodzi interek w pracy ale w sumie jak wczoraj rozmawialismy o tym ze sie stronki cofaja to w pracy mam tak ze napisze posta potem klikne submit i wroce do forum cofajac sie i moj juz jest... ale tutaj tego nie mam kurwa mac.... i co comon?
gdzies w ustawieniach przegladarki jest atomatyczne odswiezanie jak sie cofasz...

ide na grilla, na zrazie.

racqel
Crew

racqel
Crew

PostPosted: Mon May 30, 2005 11:19 am

revcat
swoja droga dzisiaj mam zamiar zrobic logo looser inc. i dam ci na maila ewentualne projekty..co ty na to? albo porosze kage on calkie niezle rysuje to moze cos wymysli fajnego? co o tym sadzisz moj paddawanie? *siada przy stole i polewa do szklanek bimberek* napijmy sie to nam odswiezy umysl...

xd
swietnie, tylko jak puszczasz maila z plikami to na gmail, bo tlen mi je zjada. jak rzeklem zpadam na grilla.
PostPosted: Mon May 30, 2005 11:26 am

racqel
revcat

xd
swietnie, tylko jak puszczasz maila z plikami to na gmail, bo tlen mi je zjada. jak rzeklem zpadam na grilla.

no sobie zpadaj na tego grilla i nawpierdalaj sie za trzystu..tylko kotow nie piecz.....muhahahahahahaah

abayo !

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Mon May 30, 2005 2:02 pm

Witajcie partyzanci
postanowilem ze czas opic oficjalne zakonczenie szkoly
*wyjmuje bulteke bimbru, polewa*
No to pijemy
*pije*

mam nadzieje ze sie ktos dolaczy bo pic samemu to ja nie lubie xd
PostPosted: Mon May 30, 2005 2:47 pm

Kiray
Witajcie partyzanci
postanowilem ze czas opic oficjalne zakonczenie szkoly
*wyjmuje bulteke bimbru, polewa*
No to pijemy
*pije*

mam nadzieje ze sie ktos dolaczy bo pic samemu to ja nie lubie xd

xd

revcat

revcat

PostPosted: Thu Jun 02, 2005 11:28 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 3:27 am

[ Message temporarily off-line ]

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Fri Jun 03, 2005 3:52 am

Kiray

blaugh blaugh
historia jak z zycia wzieta wink
hmm...trzeba bedzie kiedys sprobowac pic pod banany
xd

a jak biggrin wreszscie sie ktos zjawil w naszej kwaterze..... juz myslalem ze sie sam zapije ma smierc..... swoja droga jestem odciety po czesci poniewaz w pracy nie moge miec ani gg ani tlena bo mi wiesza program transportowy....

tawarisz co u ciebie slychac? mrgreen
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 4:09 am

revcat
Kiray

blaugh blaugh
xd

a jak biggrin wreszscie sie ktos zjawil w naszej kwaterze..... juz myslalem ze sie sam zapije ma smierc..... swoja droga jestem odciety po czesci poniewaz w pracy nie moge miec ani gg ani tlena bo mi wiesza program transportowy....

nic nowego bracie, bys na maile odpowiadal, wciaz wstrzymuje sie z kupnem sprzetu przez ciebie...

racqel
Crew

revcat

PostPosted: Fri Jun 03, 2005 4:29 am

racqel
revcat
Kiray

blaugh blaugh
xd

nic nowego bracie, bys na maile odpowiadal, wciaz wstrzymuje sie z kupnem sprzetu przez ciebie...

ajajaj wyslalem maila zle nie wyszedl bo mialem problemy z netem i kompem... porcesor najlepiej intel centurio tak 1.6 GHz do 2.4 GHz / pamiec to 512 MB nie mniej.... nagrywarka to w sumie standart teraz DVD/ te wszystkie bajery jak modem, karta sieciowa itp. tez jest standartem... grafa jak dostaniesz z grafa 128 to bierz..... taka jest najlepsza.... naturalnie firma jaka wyprodukuje twojego laptopa to najlepiej zeby to byla HP czyli hiulet pakard....spolszczylem bo nie pamietam jak to sie pisze...wyswietlacz hmm mysle ze starczy ci 15 cali ale jak chcesz poszukaj 17.... jeszcze jedno w lasnego doswiadczenia na laptopach dodam abys sobie dokupil jakas myszke osobno..mala zwinna ale naprawde przyda ci sie smile
PostPosted: Fri Jun 03, 2005 4:39 am

revcat
Kiray

blaugh blaugh
xd

po staremu
nie mam gdzie pic crying
musze sie uczyc crying
a teraz najgorsze...moj mlodszy brat postanowil ze bedzie teraz czesciej uzywal kompa...po co instalowalem Heroesa

*wyjmuje butelke bimberku i polewa do szklanek*
Pijcie

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Fri Jun 03, 2005 4:42 am

Kiray
revcat
Kiray

blaugh blaugh
xd

po staremu
nie mam gdzie pic crying
musze sie uczyc crying
a teraz najgorsze...moj mlodszy brat postanowil ze bedzie teraz czesciej uzywal kompa...po co instalowalem Heroesa

*wyjmuje butelke bimberku i polewa do szklanek*
Pijcie

sam pic nie bede............
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 39 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games