Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 39 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Thu Apr 19, 2012 12:32 pm

Molylepke
napsugar
Így látod? Mert lehet, hogy a fészbúkos képet nem jeleníti így meg.... Ha nem jó feltöltöm valahova smile

Látom, és tök aranyos. 4laugh

Amúgy nem húzós a postaköltség?

Van amelyik teljesen ingyen kiküldi (szeressük cat_3nodding ), van amelyiknek meg tényleg drága a költsége cat_sweatdrop animés cuccokból jól meg kell nézni mert van mikor több a postaköltség mint maga a cucc!

On: Ma csak két órát ültem a váróban, ami igen nagy teljesítmény ebben a rendszerben! De... legalább oda már nem kell visszamennem kontrollra.
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 2:06 pm

Molylepke
napsugar
Így látod? Mert lehet, hogy a fészbúkos képet nem jeleníti így meg.... Ha nem jó feltöltöm valahova smile

Látom, és tök aranyos. 4laugh

Amúgy nem húzós a postaköltség?
Én csak olyan ékszereket veszek amiknek ingyenes a postaköltsége biggrin

És ma is rendeltem gy adag cuccot, igaz nagy részt húgomnak.... Amúgy meg hulla fáradt vagyok, mert egész délután plakátoltuk a szegedi pankráció gála hirdetését biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 3:39 pm

napsugar

Ahá! Rafkós. biggrin
Mit használsz fizetéshez? Saját bankszámlaszámodat adod meg, vagy van ilyen "egyszerhasználható" bankszámlád? Esetleg netkártyával tolod?

Csak azért kérdem, mert sorban hallom az ilyen leemeléses dolgokat, és ezért próbáltam utánanézni a biztonságosabb elektronikus fizetéseknek. Saját bankszámlaszámomat valahogy nem merném megadni sehol a neten...

Az Timmy
animés cuccokból jól meg kell nézni mert van mikor több a postaköltség mint maga a cucc!

Igen, ennek hallottam hírét, pont ezért kérdeztem rá. sweatdrop

"Item Cost: 1000 ¥
Shpipping: 5000 ¥"

sweatdrop
PostPosted: Thu Apr 19, 2012 9:34 pm

Molylepke
napsugar

Ahá! Rafkós. biggrin
Mit használsz fizetéshez? Saját bankszámlaszámodat adod meg, vagy van ilyen "egyszerhasználható" bankszámlád? Esetleg netkártyával tolod?

Csak azért kérdem, mert sorban hallom az ilyen leemeléses dolgokat, és ezért próbáltam utánanézni a biztonságosabb elektronikus fizetéseknek. Saját bankszámlaszámomat valahogy nem merném megadni sehol a neten...

Az Timmy
animés cuccokból jól meg kell nézni mert van mikor több a postaköltség mint maga a cucc!

Igen, ennek hallottam hírét, pont ezért kérdeztem rá. sweatdrop

"Item Cost: 1000 ¥
Shpipping: 5000 ¥"

sweatdrop

Paypalnál van egy olyan lehetőség, hogy létrehoznak neked egy virtuális számlát, amire a saját bankszámládról utalsz át annyit amennyit eBay-re szánsz.
Mikor regisztrálsz paypalra, és kiválasztod ezt az opciót, kpasz egy K&H-s magyar bankszámlaszámot és egy kódot. Ide kell utalni azt a pénzkeretet, amit elkölteni szeretnél... Mondjuk én most is feltöltöttem 2000 Ft-ot hétfőn, szerdán jött az e-mail, hogy rajta van a virtuális számlámon, é sirány shopping biggrin

Nyugodtan kérdezgess biggrin Már pár embert útbaigazítottam az eBay rejtelmeivel kapcsolatban, bár én is csak most kezdtem el használni igazán biggrin

Animecuccokkal kapcsolatban pedig, én most kerestem rá a napokban, hogy vajon a figurák milyen áron vannak fent és meglepődtem biggrin 1500 Ft-okért árulnak 10-15 cm-s, ismertebb és kevésbé ismert figurákat postaköltség nélkül biggrin
Ha keresgélsz valamilyen témában, és esetleg találsz egy ingyen postaköltségeset, érdemes körbenézni az eladó egyéb termékei között is, mert a PK eladótól függ smile

De ha gondoljátok csinálhatok majd egy tutorial topikot eBayhez.... Már ha lehet ilyet "reklámozni" Gaian.....

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Fri Apr 20, 2012 1:04 pm

Ma sikeres napom volt. Meg csináltam pár tételt és még az edzésen is meg voltam dícsérve, bár a gatyám szana szét szakadt és az edzés végét boxerban fejeztem be, de jó érzés volt. 3nodding
PostPosted: Fri Apr 20, 2012 1:06 pm

Medvelaszlo
Ma sikeres napom volt. Meg csináltam pár tételt és még az edzésen is meg voltam dícsérve, bár a gatyám szana szét szakadt és az edzés végét boxerban fejeztem be, de jó érzés volt. 3nodding
O___o Mi a jó istent csináltál????

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Apr 20, 2012 3:35 pm

napsugar
Paypalnál van egy olyan lehetőség, hogy létrehoznak neked egy virtuális számlát, amire a saját bankszámládról utalsz át annyit amennyit eBay-re szánsz.

Ahááááá. *___*
Paypal-t ismertem, de erről az opciójáról még nem hallottam. 3nodding

Ebay-tutorial meg engem éppenséggel érdekelne, bár én általában ki szoktam igazodni a GYIK-okon. Inkább a bankkártyás résznél szoktam bepánikolni és ott dobom az egész vásárlás gondolatát... ._.

napsugar
Animecuccokkal kapcsolatban pedig, én most kerestem rá a napokban, hogy vajon a figurák milyen áron vannak fent és meglepődtem biggrin 1500 Ft-okért árulnak 10-15 cm-s, ismertebb és kevésbé ismert figurákat postaköltség nélkül biggrin

Az vagy használt lehetett, vagy bootleg. biggrin
Még ha vásárolnék is ilyeneket, akkor sem vetemednék ilyesmire. xd
PostPosted: Fri Apr 20, 2012 4:23 pm

Molylepke

Az vagy használt lehetett, vagy bootleg. biggrin
Még ha vásárolnék is ilyeneket, akkor sem vetemednék ilyesmire. xd

Nekem ezek elég korrektnek tűnnek
Meg azért ez se rossz
De nem értek olyan szinten ezekhez a dolgokhoz, hogy meg tudjam állapítani a minőségüket :'3

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sat Apr 21, 2012 3:22 am

napsugar

Meg azért ez se rossz
De nem értek olyan szinten ezekhez a dolgokhoz, hogy meg tudjam állapítani a minőségüket :'3

A one piece-es egész jól néz ki kép alapján... a bleach-es se lehet rossz de, a kép nem biztos hogy róluk készült XP de ha ez alapján kéne ítélni a one piece-es jó vásár lenne biggrin pláne mert itt darabját odaadhatod 5k-ért is...
PostPosted: Sat Apr 21, 2012 4:51 am

napsugar
Meg azért ez se rossz

Made in China. Bootlegek. biggrin
Érezhetően gyengébb minőségűek az eredetieknél (festés, mozgatási helyek, + a rosszabb minőségű PVC miatt az egész könyebben törik).

Amúgy nem rossz vásár, ha nem vagy hardcore fan, csak úgy ne járj mint mások. Emlékezzetek, "a valós termék eltérhet a képen bemutatottól." :3

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Apr 21, 2012 5:58 am

Molylepke
napsugar
Meg azért ez se rossz

Érezhetően gyengébb minőségűek az eredetieknél (festés, mozgatási helyek, + a rosszabb minőségű PVC miatt az egész könyebben törik).

Amúgy nem rossz vásár, ha nem vagy hardcore fan, csak úgy ne járj mint mások. Emlékezzetek, "a valós termék eltérhet a képen bemutatottól." :3

Nem jellemző rám az ilyes fajta fanatizmus biggrin
PostPosted: Sat Apr 21, 2012 7:43 am

napsugar
Molylepke
napsugar
Meg azért ez se rossz

Nem jellemző rám az ilyes fajta fanatizmus biggrin

Jól teszed, porfogók. :3
Egyedül az a jó bennük (szerintem), hogy ha elég sok ilyen figurád van, akkor lehet velük ökörködni. xd

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Apr 21, 2012 12:45 pm

Ma (is) voltam animátor tréningen, holnap lesz az utolsó elméleti képzéses nap, később lesz gyakorlati is.
Nagyon jó volt a mai xd Az elmélet és jegyzetelés mellett játszottunk is pár játákot, melyet mi is játszat(hat)unk majd. Kitaláltunk picit felnőttesebb játékot is: körbeálltunk és egy PET palackot adogattunk körbe a lábaink közül a következőéből, közben megy a zene, és akinél van az üveg, amikor megáll a zene, az kiesik (plusz az is, akitől kapta vagy akinek adta a kieső). Mindegy szóval kész volt xd
Meg volt zenefelismerő kvíz, többfordulós, főleg régebbi gyerekműsorokból (Süsü, Vizipók Csodapók, Kacsamesék stb.).
És tegnap ninjaneveket kaptunk (az illető kiment és a többiek nevezték el, majd visszajött az elnevezett ember és mesélnie kellett a múltjáról, a küldetéséről, a képességeiről és a fegyveréről a neve alapján, ezt komoly arccal kellett). Én hiperninja lettem ninja
PostPosted: Sun Apr 22, 2012 5:17 am

napsugar
Medvelaszlo
O___o Mi a jó istent csináltál????

Edzetem biggrin Csak a gatya amit felvettem nem bírta követni a mozgásomat. Így amikor nagy terpeszben voltam akkor meg repedt. Amikor meg fel pattanok hátrabukfencből akkor nem tetszését mutatta. razz

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Apr 28, 2012 3:27 am

Vásároltam egy picit és mostg nemrég Hollywoodon egy számomra ismeretlen gyerek észrevett mondja kövessem és bemutatott két haverjának hogy "ő itt az osztálytársam" (angolul persze). Mondom nem is vagyok. Aztán elkezdi, hogy Budha a nevem, később mondta hogy Bygon a középső nevem, közben összebarátkoztam egy lánnyal és neki is bizonygattam. hogy kitalálja és hogy mi az igazi keresztnevem. A fiú meg mondta néha hogy de bizony ő vagyok. Mondom biztos kitalálta vagy uncsizik. Tudom ne törődjek vele, de remélem nem fog zaklatni se...
Ignore-ra nem akarom tenni, mert nem olyan komoly a dolog és felesleges következményei lehetnek, vagy nem.
Mindegy, nyáron kevesebbet amúgy is leszek Gaián, mert dolgozni fogok és nagyrészt vidéken (említettem, hogy animátor lettem, de még egyelőre csak képzések vannak pár hetente).
Aztán ez a fiú felkért havernak és elfogadtam, hogy békén hagyjon... rolleyes
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 39 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games