Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 39 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200
PostPosted: Sun Dec 28, 2008 8:00 pm

Szerintem 1 epizódra vagyok a választól, kérdés, hogy van e annyi idő?
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 12:06 am

Ezel valahogy én is így vagyok de ez füg az epízódtol is. sweatdrop

sgergely

sgergely

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 12:15 am

napsugar
nah...
nekem laura akkor is gyanús marad mert az anyjával nem volt jó viszonyban, sőt az anyja folyamat szekálta... (egy idő után hidd el h idegesítő ha sose tudsz az anyádnak megfelelni és folyton csak azt hallgatod h mér nem vagy jobb mér nem lett ez jobb....) ettől simán be lehet golyózni annyira h kinyírja a saját anyját....
aztán mivel megölte a saját anyját lehetséges h csak féltékenységből és bosszúból gyilkolta le a többieket....
az apja meg azért volt az első áldozat mert nem kapta meg azt a szeretett amit egy kislány elvárna az apukájától.....
bár meganra is vannak utaló nyomok...
elvileg minden ajtóhoz van kulcsa, jól ért a késekhez és könnyen kézhez tudott keríteni egyet, jól tájékozódik a házban.... de azt nem értem h mi lehet az inditéka... confused
Megan-nak is kell hogy legyen inditéka hisz Harold ezt mondta: "Eböl a teremböl mindenkinek van inditéka hogy megöljön" Valahogy így de nem szószerint idéztem nehéz lenne ezt moss kikeresni.
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 12:17 am

de ha nekem el tudod magyarázni h mért annak örülnék, mer ienekre h
"neki is kell h legyen indítéka" akkor mindenki lehet gyilkos..... confused

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

sgergely

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 12:35 am

lehetne is elvileg de igazábol csak Megan és Adrianna lehetnek hisz mindenki más együt volt és gyanusitgaták Annát. De Adrianna nem lehetet hisz ő ehez elég gyenge elmélyü. Bár lehet hogy csak teteti.
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 4:16 am

És hogy tetszik az én elméletem? Szerintem Harold még él és öli az embereket. Ezért kérném meg Wilfredet, hogy nézze meg harold testét tüzetesebben. Továbbá nem gondolom hogy Laura lenne a gyilkos. Nem ismeri annyira a házat, el is tévedne benne... Szerintem ő lesz a következő áldozat. Viszont ha bebizonyosodik, hogy tényleg meghalt Herold akkor már csak 2-en vannak akik számomra még gyilkosok lehetnek....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

sgergely

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 4:39 am

Medvelaszlo
És hogy tetszik az én elméletem? Szerintem Harold még él és öli az embereket. Ezért kérném meg Wilfredet, hogy nézze meg harold testét tüzetesebben. Továbbá nem gondolom hogy Laura lenne a gyilkos. Nem ismeri annyira a házat, el is tévedne benne... Szerintem ő lesz a következő áldozat. Viszont ha bebizonyosodik, hogy tényleg meghalt Herold akkor már csak 2-en vannak akik számomra még gyilkosok lehetnek....
10 pici ember vacsorázni ment el... Ki ismeri (csak mert medve elmélete nagyon hasonlit egy könyvre amiben egy ember igy ölte az embereket.) Egyébként erre még én is gondoltam hisz vigyorog a hulája. xd De harold biztosan meghalt ugyanis átvágták a nyakát. Vagy beöltöztetet egy hulát a saját ruhájiba. gonk Amien őrült. De az is lehet hogy zombi.
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 4:43 am

sgergely
Medvelaszlo
10 pici ember vacsorázni ment el... Ki ismeri (csak mert medve elmélete nagyon hasonlit egy könyvre amiben egy ember igy ölte az embereket.) Egyébként erre még én is gondoltam hisz vigyorog a hulája.

Nem néztem egy sorozatból sem. Csak következtetek.. Én a logikus gondolkodás híve vagyok...

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

Doku no Hana

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 4:55 am

Én is gondoltam a Harold él és gyilkol elméletre hisz igy mindenkitől megszabadulhat akitől akar. Laura lehet hogy ismeri a házat csak tagadja, és egyik gyilkosságnál sem tudjuk hol volt. Adriana nem hiszem hogy sokat nyert volna a dolgon, hisz eddig őt eltartották, szép házban élt szép ékszerekkel. Most meg ennek vége, az ő biztosítéka Harold volt.
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 5:11 am

Adriana csak áldozat lehet. Hülye kis lotyó semmi más.... Harold játéka volt a kis "gumi csirke" Max ezért gyilkolhat önn tudatlanul... (5.-ik Szelli) Amúgy szerintem elég messze áltok a megoldástól....

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 5:11 am

Kit kérdezzünk? Mit csináltassunk vele? A házat vér után át kell kutatni, fentebbi szinteken lévő ablakokat megnézni. Tetőt átkutatni. Találni valakit, aki ismer pár titkos átjárót. Infót szerezni, ki, mikor, hol volt. Gyorsan döntsük, mert lassan közülünk is kerül ki halott.
Lehet, hogy Megan-t kéne választanunk és Laurát védetni.
Vajon mi indoka lehetett Wilfrednek megölni Haroldot? Ő maga nem sokat árult el erről. Túl udvarias és kimért, hogy megállapítsuk. Lehet, hogy szégyenletesnek tartotta gazdája viselkedését és ezért. Maga a fenyegető levél is elég kimért, hideg és precíz volt, mint maga Wilfred. (Szegény Shawn, a cuki kis Shawn. crying ) Szerintem Megan megérezte Wilfred lehet a gyilkos.
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 5:22 am

bibortetu
Kit kérdezzünk? Mit csináltassunk vele? A házat vér után át kell kutatni, fentebbi szinteken lévő ablakokat megnézni. Tetőt átkutatni. Találni valakit, aki ismer pár titkos átjárót. Infót szerezni, ki, mikor, hol volt. Gyorsan döntsük, mert lassan közülünk is kerül ki halott.
Vajon mi indoka lehetett Wilfrednek megölni Haroldot? Ő maga nem sokat árult el erről. Túl udvarias és kimért, hogy megállapítsuk. Lehet, hogy szégyenletesnek tartotta gazdája viselkedését és ezért. Maga a fenyegető levél is elég kimért, hideg és precíz volt, mint maga Wilfred. (Szegény Shawn, a cuki kis Shawn. crying ) Szerintem Megan megérezte Wilfred lehet a gyilkos.

Ez logokátlan hogy wilfred lenne a gyilkos. Amikor meg mentette Shawnt... Nem lehetett ő az oszlopp mögött emlékezz csak vssza. A levelet meg írhatta volna ez alapján Megan, Rachel és még David is....
Kérdezzni meg kérdezzük ki Megant és igen egyet értek hogy védjük be Laurát.... De attól még meg kéne nézni, hogy Harold teste meg van-e és ha meg is van akkor van-e púlzusa? Mert senki sem nyúlt hozzá. Még a vért sem törölték fel!! Az sem biztos hogy emberi vér!

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 5:39 am

nah.... összegezve a dolgot (szerény vélemény és meglátásom szerint....)
akik gyilkosok nem lehetnek:

Harold, Helen, Anne, Shawn-halottak (és nekem vmért túl bonyolult ez a harold mégis él és gyilkolgat dolog.... mér őlte volna meg a saját fiát és azt a nőt aki nem volt rosszindulatú senkivel (helen meggyilkolását még meg is érteném...) )

Adriana túl szőke ahhoz h ezt tegye és amúgyis ő azt hitte h harold meg akarja kérni a kezét.... nem küldhette ő a levelet mert egészen a vacsi kezdetéig abban a hitben élt h harold szereti őt....

Wilfred- őt követtük akkor végig amikor a második adag gyilkolászás folyt, így kizárva... meg amikor shawnt meg akarta ölni a gyilkos ő is képbe került és akkor 3an tartózkodtak a szobában... a gyilkos shawn és wilfred

Geoff- ő botlott bele helen hullájába ami így számomra kizárta őt a gyanúsítottak köréből.....

maradtak:
David, Rachel megan és laura......

bár rachel és david épp beszélgettek mikor megölték annet és shawnt...., szal lehet h őkis gyanún kívül esnek....
így maradt megan és laura....

megan lehet h egy pszichopata aki sorra gyilkolja le a főnökeit, mert ők egy felsőbb osztályból származnak és azt hiszi mindenki lenézi őt azért mert csak egy szolgálólány. így indítéka megvan. igazából most meg azért gyilkolászik mert mivel nem tud kijutni nincs jobb dolga. a fegyverhez könnyen hozzá juthat, a házat ismeri....

laura viszont ölhet bosszúból és így neki nagyobb indoka van a gyilkosságokra...

sztem kérjük megant NPC-nek és vetessük melléje laurát... ha így nem történik gyilkosság akkor leszűkítettük a kört

(u.i.: ez a saját véleményem és gondolatmenetem szal lehetnek benne hibák. előre is bocsi whee )
PostPosted: Mon Dec 29, 2008 5:39 am

bibortetu
*Sóhaj* Azt hitem ezt már tiztáztuk. Willfred nem lehet a gyilkos mert akor egyszere kéne két helyen lenie. Senki nemlehet a gyilkos. Csak Megan, Adrianna és Harold lehetnek De szerintem Haroldot is kizárhatjuk hisz neki van egy hatalmas vágás a nyakán ezt nem élhete túl és Adrianat is kizárhatjuk hisz ő csak 1 plasztik babie semi töb Nagy mell kis agy. A gyengébek kedvéért valószinüleg Megan a gyilkos de Adriana is lehet csak ő zúl hülye hozá aki bárki mást gyanusit arra nem tok mit mondani. Elég szomoru. sad

sgergely

Doku no Hana

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 5:53 am

Szerintem Megant kérdezzük ki és akár meg is védhetjük vele Laurát. Ha valaki meghal kettejük közül akkor tudjuk hogy a másik a gyilkos, de ez úgyse lesz mert nem olyan hülye a tettes(sajnos).

(már látom, hogy mindketten vérben fekszenek a pincében és megint nincs gyanúsítottunk) xp
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 39 ... 57 58 59 60 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games