|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 3:10 pm
ILikeGreenChickenLegs Daedhel ILikeGreenChickenLegs no bo g'n'r ma taki dziwny głos, led zeppelin także...
g'n'rów nigdy nie puszczałam. Led Zeppelin mają falset, to nie jest jakieś tam szczególnie dziwne. AC/DC takoż falset. Deep Purple śpiewają normalnie, tylko drą się cudownie od czasu do czasu. Falset to głos męski, który śpiewa powyżej swojej "naturalnej" skali głosowej. Co nie znaczy, że falset jest nienaturalny. Po prostu każdemu facetowi na pewnej wysokości głos się tak zmienia. ale mi to sie i tak nie podoba, phi
bo się nie znasz. Falset jest super. dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 12:07 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2009 12:20 pm
mocne 8. Wreszcie ktoś zapuścił tu jakiś bezdyskusyjny rock, czułam się tu ostatnio trochę opuszczona... sweatdrop Ale bardzo mi się nie podoba ich logo, ta pokręcona gwiazda. Składa się z satanistycznego pentagramu z rogami dla wzmocnienia efektu i gwiazdy żydowskiej. O ile już samych pentagramów nie lubię, o tyle łączenie ich w jakikolwiek sposób z symbolami porządnych religii uważam już za nieprzyzwoitość. Co do śpiewania, zgadzam się, też wolę, jeśli śpiewają, albo chociaż melorecytacja jest bardziej dynamiczna. Polecam Ci sprawdzić moje poprzednie kawałki z Savatage w tym topicu, są pod tym względem dużo lepsze. 3nodding Nie wiem, czy już to puszczałam, ale jeśli tak, to bardzo dawno: Savatage - Gutter Ballet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 9:48 am
6/10. Co z tego, że gwiazda, jak nie umie śpiewać? Ledwie się tego słuchać dało. A chwilami miałam wrażenie, że gość prawie zasnął nad tą piosenką. xp Marzyłam, że wreszcie mi ktoś odpowie i będę mogła zapuścić tę piosenkę: Deep Purple - Burn wymiatają, że ledwie da się tego słuchać spokojnie! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 10:50 am
Stylowe ciuszki... stare A te twarz na początku jak jakieś miecze świetlne wyglądały... mrgreen 5,5. Na zachętę... Ale, że są energiczni to muszę przyznać... xp Akon - Right now1. Akon ma najfajniejszy głos... 2. Ten kawałek napełnia mnie "pozytywną energią"... mrgreen 3. To jest fajne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 11:54 am
pewnie, że stylowe, lata 70siąte się kłaniają. xp I spróbowałbyś zaprzeczyć, że było energicznie, tobym nie uwierzyła. xd Twój wspaniały wokalista na moje ucho korzysta z ampów, by sobie podszlifować głos elektronicznie. Dam mu też 5.5, bo udało mi się nie zasnąć w czasie piosenki. rolleyes Chyba nie obczajam tej współczesnej fajności, bo dla mnie to było obłędnie monotonne. Hmmm... co było dalej na mojej liście? A tak, wypasisty grubasek z Woodstocku. Sama radość! mrgreen Mountain - Woodstock - Southbound Train
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 12:11 pm
Daedhel pewnie, że stylowe, lata 70siąte się kłaniają. xp I spróbowałbyś zaprzeczyć, że było energicznie, tobym nie uwierzyła. xd Twój wspaniały wokalista na moje ucho korzysta z ampów, by sobie podszlifować głos elektronicznie. Dam mu też 5.5, bo udało mi się nie zasnąć w czasie piosenki. rolleyes Chyba nie obczajam tej współczesnej fajności, bo dla mnie to było obłędnie monotonne. Hmmm... co było dalej na mojej liście? A tak, wypasisty grubasek z Woodstocku. Sama radość! mrgreen Mountain - Woodstock - Southbound TrainObraziłaś Akon'a... Nie zapomne tego... stare xp Grubszy pan potrafi grać na gitarze... Za gitare ma 7! Za wokal 4... >___< Potrafi ktoś wyliczyć średnią? Ja! 5.5, ale, że grubszy pan jest fajniejszy od tych "burnów" to dam mu 6! mrgreen Przy tym się nie da zasnąć... EKSTRA! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 1:02 pm
przepraszam, ale nie rozumiem, jak można lubić taką muzykę, 0. nie wiem czemu, ale gdy słucham takiej muzyki/metalu, czuje się, jakbym jadł wióry; suche i niesmaczne.
Regina Spektor - Fidelity
A takie lekkie, folkowe, ażeby dobry nastrój mieć.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 1:44 pm
Jak możesz porównywać RAP do metalu?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 28, 2009 2:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 29, 2009 2:37 am
Co do piosenki... Czegoś takiego nie chciałbym słuchać z iTunsa, ale już gdzieś to słyszałem... 6.5/10 Fajnych kolegów ma ta pani... xp Tenchu ZŚwietna gra. Właśnie ją przechodzę. Jestem na 19 misji. whee A openingu słucham za każdym razem bi ta muzyka jest na 11. mrgreen Jak będzieie mieli okazje to se pograjcie... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|