Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Oceniamy utwór który sÅ‚ucha osoba powyżej ^^ Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 39 ... 51 52 53 54 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

tralalala
  srututut
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Fri Jan 23, 2009 3:10 pm

ILikeGreenChickenLegs
Daedhel
ILikeGreenChickenLegs
Daedhel
ILikeGreenChickenLegs

8
NARESZCIE COŚ BEZ TEGO CZEGOŚ DZIWNEGO Z GŁOSEM

Pendulum - Propane Nightmares
eek czego dziwnego z głosem? xd Nie żeby KISS nie stosowali efektów głosowych, bez nich ta piosenka byłaby nieciekawa.

edit: http://uk.youtube.com/watch?v=h0D8N-OD2MM&feature=related
czy to nie cudowne, że tacy świrzy chodzą po tej ziemi? heart rolleyes

no bo g'n'r ma taki dziwny głos, led zeppelin także...
g'n'rów nigdy nie puszczałam. Led Zeppelin mają falset, to nie jest jakieś tam szczególnie dziwne. AC/DC takoż falset. Deep Purple śpiewają normalnie, tylko drą się cudownie od czasu do czasu. Falset to głos męski, który śpiewa powyżej swojej "naturalnej" skali głosowej. Co nie znaczy, że falset jest nienaturalny. Po prostu każdemu facetowi na pewnej wysokości głos się tak zmienia.

ale mi to sie i tak nie podoba, phi
bo się nie znasz. Falset jest super. dramallama
PostPosted: Sat Jan 24, 2009 12:07 pm

Hmm moja ocena oscyluje pomiędzy 8 a 9. Dobry tekst, świetna muzyka, ale wolę gdy wokalista bardziej śpiewa niż mówi^^

http://pl.youtube.com/watch?v=EtdzrVmiSc0&feature=related

Dame Butterfly

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Jan 24, 2009 12:20 pm

mocne 8. Wreszcie ktoś zapuścił tu jakiś bezdyskusyjny rock, czułam się tu ostatnio trochę opuszczona... sweatdrop Ale bardzo mi się nie podoba ich logo, ta pokręcona gwiazda. Składa się z satanistycznego pentagramu z rogami dla wzmocnienia efektu i gwiazdy żydowskiej. O ile już samych pentagramów nie lubię, o tyle łączenie ich w jakikolwiek sposób z symbolami porządnych religii uważam już za nieprzyzwoitość.

Co do śpiewania, zgadzam się, też wolę, jeśli śpiewają, albo chociaż melorecytacja jest bardziej dynamiczna. Polecam Ci sprawdzić moje poprzednie kawałki z Savatage w tym topicu, są pod tym względem dużo lepsze. 3nodding

Nie wiem, czy już to puszczałam, ale jeśli tak, to bardzo dawno:
Savatage - Gutter Ballet
PostPosted: Wed Jan 28, 2009 6:46 am

9,5/10
Ekstra mrgreen
Nirvana - Pennyroyal tea

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Jan 28, 2009 9:48 am

6/10. Co z tego, że gwiazda, jak nie umie śpiewać? Ledwie się tego słuchać dało. A chwilami miałam wrażenie, że gość prawie zasnął nad tą piosenką. xp

Marzyłam, że wreszcie mi ktoś odpowie i będę mogła zapuścić tę piosenkę:
Deep Purple - Burn wymiatają, że ledwie da się tego słuchać spokojnie! mrgreen
PostPosted: Wed Jan 28, 2009 10:50 am

Stylowe ciuszki... stare A te twarz na początku jak jakieś miecze świetlne wyglądały... mrgreen 5,5. Na zachętę...

Ale, że są energiczni to muszę przyznać... xp

Akon - Right now

1. Akon ma najfajniejszy głos...
2. Ten kawałek napełnia mnie "pozytywną energią"... mrgreen
3. To jest fajne.

Other Shiba

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Jan 28, 2009 11:54 am

pewnie, że stylowe, lata 70siąte się kłaniają. xp I spróbowałbyś zaprzeczyć, że było energicznie, tobym nie uwierzyła. xd

Twój wspaniały wokalista na moje ucho korzysta z ampów, by sobie podszlifować głos elektronicznie.

Dam mu też 5.5, bo udało mi się nie zasnąć w czasie piosenki. rolleyes Chyba nie obczajam tej współczesnej fajności, bo dla mnie to było obłędnie monotonne.

Hmmm... co było dalej na mojej liście?

A tak, wypasisty grubasek z Woodstocku. Sama radość! mrgreen
Mountain - Woodstock - Southbound Train
PostPosted: Wed Jan 28, 2009 12:11 pm

Daedhel
pewnie, że stylowe, lata 70siąte się kłaniają. xp I spróbowałbyś zaprzeczyć, że było energicznie, tobym nie uwierzyła. xd

Twój wspaniały wokalista na moje ucho korzysta z ampów, by sobie podszlifować głos elektronicznie.

Dam mu też 5.5, bo udało mi się nie zasnąć w czasie piosenki. rolleyes Chyba nie obczajam tej współczesnej fajności, bo dla mnie to było obłędnie monotonne.

Hmmm... co było dalej na mojej liście?

A tak, wypasisty grubasek z Woodstocku. Sama radość! mrgreen
Mountain - Woodstock - Southbound Train

Obraziłaś Akon'a... Nie zapomne tego... stare xp

Grubszy pan potrafi grać na gitarze... Za gitare ma 7! Za wokal 4... >___< Potrafi ktoś wyliczyć średnią? Ja! 5.5, ale, że grubszy pan jest fajniejszy od tych "burnów" to dam mu 6! mrgreen

Przy tym się nie da zasnąć... EKSTRA! heart

Other Shiba

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Jan 28, 2009 1:02 pm

przepraszam, ale nie rozumiem, jak można lubić taką muzykę, 0.
nie wiem czemu, ale gdy słucham takiej muzyki/metalu, czuje się, jakbym jadł wióry; suche i niesmaczne.

Regina Spektor - Fidelity

A takie lekkie, folkowe, ażeby dobry nastrój mieć.
PostPosted: Wed Jan 28, 2009 1:44 pm

Jak możesz porównywać RAP do metalu?! scream

Other Shiba

dziki_wieprz

PostPosted: Wed Jan 28, 2009 2:06 pm

obu nie lubię
PostPosted: Thu Jan 29, 2009 2:37 am

Co do piosenki... Czegoś takiego nie chciałbym słuchać z iTunsa, ale już gdzieś to słyszałem... 6.5/10 Fajnych kolegów ma ta pani... xp

Tenchu Z

Świetna gra. Właśnie ją przechodzę. Jestem na 19 misji. whee A openingu słucham za każdym razem bi ta muzyka jest na 11. mrgreen Jak będzieie mieli okazje to se pograjcie... whee

Other Shiba

dziki_wieprz

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 3:27 am

2, ja sobie gram teraz w Puzzle Quest, beznadziejnie głupi pomysł, ale neich będzie.

Franz Ferdinand - Jacqueline
PostPosted: Thu Jan 29, 2009 4:10 am

A bo ja wiem, nie najgorsze ale tez nie najlepsze, na początku fajnie ale potem robi się za duży hałas i jest jedna łupanka, a porządny hałas żeby wszystko było słychać dobrze i nie było łupanki to trzeba umieć zrobić, bla bla bla - 6,5/10.

Tak a propo, od ponad 10 lat nie mogę się napatrzec na zdjęcie z helikopterem.

zmora13

Other Shiba

PostPosted: Thu Jan 29, 2009 5:38 am

7. Za Stadion. razz
To jest fajny rap. Kurczak wara od tego! mad d:

Chociaż jest to monotonne... whee
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 39 ... 51 52 53 54 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games