|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 1:23 pm
jól néz ki biggrin én ma tejberizst hamiztam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 2:11 am
tejberizs smile heart Azt bírom^^ Tegnap bolognai krémes melegszendvicset ettem, de odaégettem sweatdrop Jó volt, csak nem kellett volna nyolcason hagynom azt a fránya sütőt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 14, 2008 2:32 pm
Ááá, néhány napja csináltam magamnak ilyen 1 személyes levest, és véletlenül fennt hagytam a mikrót 800W-on, Anya meg másnap kábán elfelejtette megnézni, hogy milyen fokozaton van és felrobbantotta a kávéját! xd xd Igaz is, csinálok magamnak egy levest, úgyis jégcsap a lábam ebben az időben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 7:00 am
Erről eszmeb jutott, hogy 3 hete figyel a konyhaszekrénybe egy instant Miso leves, de mindig elfelejtem megcsinálni xd na majd most!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 15, 2008 11:02 am
baaa ilyen étkek olvasása után nagyon rosszul érzem magam...megetettek velem egy csokit (jolvan, én is szerettem volna redface redface ) Talán holnapra kipihenem magam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 26, 2008 10:42 am
Muhaha! Újabb papucsot fogyasztottam ma el, a legjobb pogival, meg egy kis bablevessel biggrin Holnap pedig: Csintalan pala-csin-csin-csin, jaj de dagad a pocim!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 1:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 27, 2008 1:25 pm
Riguna Muhaha! Újabb papucsot fogyasztottam ma el, a legjobb pogival, meg egy kis bablevessel biggrin Holnap pedig: Csintalan pala-csin-csin-csin, jaj de dagad a pocim! jjjúúújjjjj!!! whee A palacsinta nálunk is csintalan csak mellé még egy kedves szót is rakunk. rofl Csintalan p...a! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 28, 2008 6:47 am
XDD
Na, kipróbáltam a túrórudis palacsintát biggrin Tök fincsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 28, 2008 8:51 am
A túrós-mazsolás és a túrós-barackos a legjobb!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 28, 2008 10:27 am
Mazsola razz uááá... én igazából a kakaós palacsintával jövök ki a legjobban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 29, 2008 8:58 am
Én meg a cukrossal! 4laugh (Igen, a kristálycukrossal... xd ) Amúgy én most épp mézet kanalazok. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 29, 2008 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 01, 2008 9:21 am
Ma túrótortát (eredetileg túrórudi torta lett volna) eszem, mert pár nap, és 18 leszek! Tralalalalaaa! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|