|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:36 pm
bibortetu A rohanás miatt mondtam. Egy és fél hete olvastam a Parfümről egy cikket és kirázott a hideg. Kész Hannibál Lekternek tűnik a srác. confused én mondjuk csak a filmet láttam,de z nagyon tetszett biggrin majd egyszer a könyvet is szeretném elolvasni,ha a közelébe kerülök biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:51 pm
spikerorult bibortetu A rohanás miatt mondtam. Egy és fél hete olvastam a Parfümről egy cikket és kirázott a hideg. Kész Hannibál Lekternek tűnik a srác. confused én mondjuk csak a filmet láttam,de z nagyon tetszett biggrin majd egyszer a könyvet is szeretném elolvasni,ha a közelébe kerülök biggrin Van könyvbe is?! Lehet, hogy inkább azt kéne olvasnom. A filmet nem merném megnézni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 12:56 pm
Nálunk nem lessz semmi osztály party (hála istennek) és ha péntekig nem csinálom meg a mérési jegyzőkönyvet, akkor egy szép karóval zárom ezt az évet.... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:00 pm
Quote: Van könyvbe is?! Lehet, hogy inkább azt kéne olvasnom. A filmet nem merném megnézni.áá a film nem volt félelmetes legalábbis az én mércémmel mérve biggrin a könyv biztos részletesebben leírja biggrin ha jól tom egyébként a könyv volt előbb,és abból csinálták a filmet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:02 pm
Akitta-chan Nálunk nem lessz semmi osztály party (hála istennek) és ha péntekig nem csinálom meg a mérési jegyzőkönyvet, akkor egy szép karóval zárom ezt az évet.... stare nálunk lesz pénteken ami annyiból fog állni,hogy 4 órát bennt kell maradni,amiból az elsőn még elvagyunk,aztán szenvedünk,és idegesek lesznek az emberek,meg ilyenek... igen,jó a szeretet ünnepe....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:18 pm
még mindig jobb, mint az én karácsonyom...karácsony egyedül? kb. olyan, mint a szülinap egyedül. xp hmmm...várjunk csak. *megnézi az arcon rugottak listáját* *spike-ra néz és arcon rugja* Nah..köszönöm az együttműködést. *felírja Spike nevét a listára. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:25 pm
Akitta-chan még mindig jobb, mint az én karácsonyom...karácsony egyedül? kb. olyan, mint a szülinap egyedül. xp hmmm...várjunk csak. *megnézi az arcon rugottak listáját* *spike-ra néz és arcon rugja* Nah..köszönöm az együttműködést. *felírja Spike nevét a listára. 3nodding "viszont Akitta csak azt hiszi,hogy sikerült arcon rugnia spike-ot" "spike azt gondoljahogy had legyen egy jó napja Akittának is biggrin "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:28 pm
Hmm... Akkor, nem most kéne elkottyintanom, hogy én ma mentem utoljára. Lálálááá...
amúgy, a Sims, szerintetek is egy unalmas szar? Mert szerintem az.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:31 pm
nekem kimaradt az életemből
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:35 pm
Én bármilyen játékkal el tudok játszani...ezért nem akarok elkezdeni Simsezni...
Jah..és Spike, arcon rugtalak...csak a harci bakancsomnak nagyon puha talpa van...ezért nem érezted. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:52 pm
Akitta-chan Én bármilyen játékkal el tudok játszani...ezért nem akarok elkezdeni Simsezni... Jah..és Spike, arcon rugtalak...csak a harci bakancsomnak nagyon puha talpa van...ezért nem érezted. 3nodding kössz nem,inkább kitértem előle biggrin gyorsak a reflexeim biggrin én most az Agatha Christie: An Then There Were None-al játszok,és nekem tetszik biggrin edit: és,ha sikerülne is marconruni,akkor már egy rendes acélbetétessel tedd biggrin és legyen minimmum 14 soros biggrin azok olyan szépek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 1:58 pm
Az a játék a koppintása a japán Higurashi no Naku Koro ni-nak. Bár, az Umineko no Naku Koro ni-ra jobban hasnlít. Sokkal. A különbség az, hogy az amcsik egy viszonylag ismert művet vettek alapul.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 2:02 pm
lehet,de azért nekem tetszik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 2:05 pm
Kaptam egy Enchanted Brown Giftboxot! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 18, 2007 2:11 pm
ne legyél már ilyen szerencsés mindig...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|