|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:17 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:17 am
Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji No córunia przyszła !! Jak się czujesz?? zle a jak sie dowiedzilam co nam Howlett kaze zorbic to zemdlałam (serio) a co wam kazała robić?? w becki jej!! ale jako zadanie czy za to przejście??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:19 am
Mamunia Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji No córunia przyszła !! Jak się czujesz?? zle a jak sie dowiedzilam co nam Howlett kaze zorbic to zemdlałam (serio) a co wam kazała robić?? w becki jej!! ale jako zadanie czy za to przejście??[/quotebedizmey anwijac 20 minut w auli przed cla szkola czemu nie wolno przebeigac przez ulice... crying ONA jest straszna!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:22 am
Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji No córunia przyszła !! Jak się czujesz?? zle a jak sie dowiedzilam co nam Howlett kaze zorbic to zemdlałam (serio) a co wam kazała robić?? w becki jej!! ale jako zadanie czy za to przejście??[/quotebedizmey anwijac 20 minut w auli przed cla szkola czemu nie wolno przebeigac przez ulice... crying ONA jest straszna!! ja mysłałam ze musicie napisac essay na 5000 słów, dlaczego nie.. a i tak musicie klasowo zrobic taka rzecz. wiec tylko to przyspieszyła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:23 am
Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji No córunia przyszła !! Jak się czujesz?? zle a jak sie dowiedzilam co nam Howlett kaze zorbic to zemdlałam (serio) a co wam kazała robić?? w becki jej!! ale jako zadanie czy za to przejście??[/quotebedizmey anwijac 20 minut w auli przed cla szkola czemu nie wolno przebeigac przez ulice... crying ONA jest straszna!! ja mysłałam ze musicie napisac essay na 5000 słów, dlaczego nie.. a i tak musicie klasowo zrobic taka rzecz. wiec tylko to przyspieszyła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:24 am
Mamunia Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji No córunia przyszła !! Jak się czujesz?? zle a jak sie dowiedzilam co nam Howlett kaze zorbic to zemdlałam (serio) a co wam kazała robić?? w becki jej!! ale jako zadanie czy za to przejście??[/quotebedizmey anwijac 20 minut w auli przed cla szkola czemu nie wolno przebeigac przez ulice... crying ONA jest straszna!! ja mysłałam ze musicie napisac essay na 5000 słów, dlaczego nie.. a i tak musicie klasowo zrobic taka rzecz. wiec tylko to przyspieszyła ale to jest starszne!!!!!!!!!!!! ja umeiram ja z nerwowo napawrde trafie do szpuitala... crying serce mnie znowu boli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji No córunia przyszła !! Jak się czujesz?? zle a jak sie dowiedzilam co nam Howlett kaze zorbic to zemdlałam (serio) a co wam kazała robić?? w becki jej!! ale jako zadanie czy za to przejście??[/quotebedizmey anwijac 20 minut w auli przed cla szkola czemu nie wolno przebeigac przez ulice... crying ONA jest straszna!! ja mysłałam ze musicie napisac essay na 5000 słów, dlaczego nie.. a i tak musicie klasowo zrobic taka rzecz. wiec tylko to przyspieszyła ale to jest starszne!!!!!!!!!!!! ja umeiram ja z nerwowo napawrde trafie do szpuitala... crying serce mnie znowu boli ojejka, koteek nie denerwuj sie tak.... niech moc będzie z tobą!! Zięć zajmij się nią!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:27 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:27 am
8przytulas* co sie dzieje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:28 am
*wlatuje przez swoja automatyczna brame w suficie* Powroocilem^^!~Witam nowoprzybylych 4laugh heart !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|