|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:05 am
BeeWolf_san Sei chan BeeWolf_san no własnie nie wiem ..ale chyba nie ... Nya gonk *Wyciaga węża strażackiego*Bee nie ruszaj sie zaraz się choler pozbędziemy xd ale ja sie drapałem bo pizamke sobie wyprałem i mnie ciagnie wink A co ci po głowie skacze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:06 am
no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:06 am
Sei chan BeeWolf_san Sei chan BeeWolf_san no własnie nie wiem ..ale chyba nie ... Nya gonk *Wyciaga węża strażackiego*Bee nie ruszaj sie zaraz się choler pozbędziemy xd ale ja sie drapałem bo pizamke sobie wyprałem i mnie ciagnie wink A co ci po głowie skacze xd To zapewnie Gildjowa maskotka Sei wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:07 am
Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying Hejka!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:07 am
Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:08 am
Mam pytanie do ogolu: Jesli przy skanowaniu pojawiają mi się na obrazach (szczególnie ciemnych) takie podłużne kolorowe paski, to co mam zrobić, zeby one wzięły i zniknęły.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san To zapewnie Gildjowa maskotka Sei wink *Siedzi Bee na głowie*A skąd ja tu się wziełam eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:10 am
Delein Mam pytanie do ogolu: Jesli przy skanowaniu pojawiają mi się na obrazach (szczególnie ciemnych) takie podłużne kolorowe paski, to co mam zrobić, zeby one wzięły i zniknęły. nie mam pojęcia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:10 am
Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji No córunia przyszła !! Jak się czujesz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:12 am
Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying smile dobrze mamuniu ..ja mykam naraziek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:13 am
Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 10:16 am
Mamunia Cirilla Mamunia no jestem...a tu nikogo znajomego sad crying mamusia *przytulas* kto jnei zna, poznajcie moijom mame... 3nodding witam przy okazji No córunia przyszła !! Jak się czujesz?? zle a jak sie dowiedzilam co nam Howlett kaze zorbic to zemdlałam (serio)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|