|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 10:05 am
Zalogo ma! problemow nie ma (dla mnie) a jesli macie jakies, to do Generrala Kot'a. Ja nie dla problemow tu sie pojawiam. Kult smierdzi potem i latami 80' oraz komuna (ktorej juz ni ma) dlatego nas to nie interesuje. I huj!
BeeCzko! Generale! Nie ma problemu, bedziem spac w pojezdzie. Pusze z polamanej klawiatury od kumple, wiec nie wiem co to bedzie.
Q.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 10:30 am
racqel Zalogo ma! problemow nie ma (dla mnie) a jesli macie jakies, to do Generrala Kot'a. Ja nie dla problemow tu sie pojawiam. Kult smierdzi potem i latami 80' oraz komuna (ktorej juz ni ma) dlatego nas to nie interesuje. I huj! BeeCzko! Generale! Nie ma problemu, bedziem spac w pojezdzie. Pusze z polamanej klawiatury od kumple, wiec nie wiem co to bedzie. Q. no i? ja nie z angoly i mam koncerto gloda talk2hand a co bys Ty ciekawszego w stettinie chcial? rofl ta to bedziem do Kot'a walic mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 1:42 pm
Baliaur racqel Zalogo ma! problemow nie ma (dla mnie) a jesli macie jakies, to do Generrala Kot'a. Ja nie dla problemow tu sie pojawiam. Kult smierdzi potem i latami 80' oraz komuna (ktorej juz ni ma) dlatego nas to nie interesuje. I huj! BeeCzko! Generale! Nie ma problemu, bedziem spac w pojezdzie. Pusze z polamanej klawiatury od kumple, wiec nie wiem co to bedzie. Q. no i? ja nie z angoly i mam koncerto gloda talk2hand a co bys Ty ciekawszego w stettinie chcial? rofl ta to bedziem do Kot'a walic mrgreen
oi! walic do kota......a gdzie jest kot? kota juz nie ma....kot sie reinkarnuje.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 12:11 am
revcat Baliaur racqel Zalogo ma! problemow nie ma (dla mnie) a jesli macie jakies, to do Generrala Kot'a. Ja nie dla problemow tu sie pojawiam. Kult smierdzi potem i latami 80' oraz komuna (ktorej juz ni ma) dlatego nas to nie interesuje. I huj! BeeCzko! Generale! Nie ma problemu, bedziem spac w pojezdzie. Pusze z polamanej klawiatury od kumple, wiec nie wiem co to bedzie. Q. no i? ja nie z angoly i mam koncerto gloda talk2hand a co bys Ty ciekawszego w stettinie chcial? rofl ta to bedziem do Kot'a walic mrgreen oi! walic do kota......a gdzie jest kot? kota juz nie ma....kot sie reinkarnuje.... mrgreen jasssssne mrgreen tylko sie tam nie przeinkarnuj bo bedzie zle rofl rolleyes
a własnie Kici Kici jestes w wiosce nadodrzanskiej w czwartek? ninja , bo ja raczej tak czy siak tam bede //edit: jakby co to sesemes o ktorej pirate ja zara jade pania doktor odwiedzic rofl moja matka" tak tak, wyjezdzamy o siodmej" sweatdrop , ale co ja bede sobie matematyk zalowac? biggrin pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 11:22 am
ninja esz sad ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 12:12 pm
Twisted_Exile ninja esz sad ninja twisted czego Jajeczniczko? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 12:21 pm
Baliaur Twisted_Exile ninja esz sad ninja twisted czego Jajeczniczko? ninja nyc tak sobie eszam dawno mnie tu nie bylo esz kufa doopa jutro wyklady z prawa stressed twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 8:57 am
Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja esz sad ninja twisted czego Jajeczniczko? ninja nyc tak sobie eszam dawno mnie tu nie bylo esz kufa doopa jutro wyklady z prawa stressed twisted bywa... a ja dzis mialam az biologie i niemca rofl i na obu dostalam 4 biggrin babka z niemca to mnie o malo o zawal nie przyprawila confused tee Kot co to ma kuna byc? revcat Szeregowa w służbie Kota Baliaur. (...) ja sie jeszcze z nim policze... cholera jedna *wry*
a ja mam 3 spr w przyszlym tyg... i kuna musze sie do wszystkich uczyc mad hmm ale jest git, 3 wizyty w pubie (trza jakos zrobic) i bedzie rownowaga mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 9:01 am
Baliaur Twisted_Exile Baliaur Twisted_Exile ninja esz sad ninja twisted czego Jajeczniczko? ninja nyc tak sobie eszam dawno mnie tu nie bylo esz kufa doopa jutro wyklady z prawa stressed twisted bywa... a ja dzis mialam az biologie i niemca rofl i na obu dostalam 4 biggrin babka z niemca to mnie o malo o zawal nie przyprawila confused tee Kot co to ma kuna byc? revcat Szeregowa w służbie Kota Baliaur. (...) ja sie jeszcze z nim policze... cholera jedna *wry*
a ja mam 3 spr w przyszlym tyg... i kuna musze sie do wszystkich uczyc mad hmm ale jest git, 3 wizyty w pubie (trza jakos zrobic) i bedzie rownowaga mrgreen ==" to Bee wczoraj pozmienial stopnie ==" twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 1:19 am
Twisted_Exile ==" to Bee wczoraj pozmienial stopnie ==" twisted ja mu dam. kuna taa a teraz rosyjska ruletka... karola uratuje honor czy nie confused (i moj humor przy okazji... domokun )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 9:58 am
Baliaur Twisted_Exile ==" to Bee wczoraj pozmienial stopnie ==" twisted ja mu dam. kuna taa a teraz rosyjska ruletka... karola uratuje honor czy nie confused (i moj humor przy okazji... domokun )
*lirze ja po majtkach* no i ? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 4:01 pm
BeeWolf_san Baliaur Twisted_Exile ==" to Bee wczoraj pozmienial stopnie ==" twisted ja mu dam. kuna taa a teraz rosyjska ruletka... karola uratuje honor czy nie confused (i moj humor przy okazji... domokun )
*lirze ja po majtkach* no i ? 4laugh no i nic *hik hik* ciemu to ja zawsze musze miec mocniejsza glowe i innych pilowac confused cry rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 2:15 am
bry... czy jest tu kto czy znow pustki? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 15, 2005 5:59 am
Ridsu bry... czy jest tu kto czy znow pustki? sweatdrop pustki.... defimnitywnie
wszyscy chleja albo sie do chlania przygotowywuja zapewne rofl
spac mi sie chce
kac mnie o 4 w nocy zlapal domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|