|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:31 am
"what the world needs now !!... it's love sweet love !!" 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:32 am
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya ide sobie pograć...albo jeszcze zaraz blaugh tylko sobie zarobie i kupie cosik ...jeszcze tylko 13 goolda.... a ciom chcesh kupić ?? niebieskie ...jak to sie zwie?? pokashe wam za chwilke... jush jush 4laugh to co mam na nooshkach !! blaugh ocieplacze 4laugh ... hm.... świetny wyboor 3nodding :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel hieh whee .. ja jush mam DGcharat blaugh ... ale nie wszystkie odcinki xd już ściągnęłas cwaniaku whee eme ... to znaczy... Buaahahahahahahhhahahahahaha! NAdchodze!....
Nadeszłam whee xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel hieh whee .. ja jush mam DGcharat blaugh ... ale nie wszystkie odcinki xd już ściągnęłas cwaniaku whee eme ... to znaczy... Buaahahahahahahhhahahahahaha! NAdchodze!....
Nadeszłam whee xp xd so mialam ściągać xd ... mam te cio widzialyśmy 3nodding witaj *przytuuuulas* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nikt sie nie spodziewał....
Hiszpańskiej Inkwizyzji ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:36 am
Nerai Lethiel hieh whee .. ja jush mam DGcharat blaugh ... ale nie wszystkie odcinki xd już ściągnęłas cwaniaku whee eme ... to znaczy... Buaahahahahahahhhahahahahaha! NAdchodze!....
Nadeszłam whee xp xd czeeeeeeeeeeeeeeee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya ide sobie pograć...albo jeszcze zaraz blaugh tylko sobie zarobie i kupie cosik ...jeszcze tylko 13 goolda.... a ciom chcesh kupić ?? niebieskie ...jak to sie zwie?? pokashe wam za chwilke... jush jush 4laugh to co mam na nooshkach !! blaugh ocieplacze 4laugh ... hm.... świetny wyboor 3nodding : ^^ moja koleshanka ma takie naprawde ale rooszowe ^^ tu tesh mash super ^^ ♂?!♥♥♪▓8593;↑ hieh.. dziekooje whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nadeszłam whee xp xd whee cześć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:37 am
Nerai Nikt sie nie spodziewał.... Hiszpańskiej Inkwizyzji ninja nasze trzy gloowne bronie to !!! *zaskoczenie *zastraszenie *i czerwone wdzianka !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:38 am
Rynn the Vampire Ntsumi_Aya mam proshbe....czy ktos s was by mi pobumpował na moim quescie?? wczoraj go założyłam ^^ ja ci mogę pobumpować 3nodding ale nie działają ci rysuneczki itemk.a NM scarf wcale nie kosztuje aż 110k! Każdy ma coraz więcej kurczę na tego scarfa uzbierać... stare scarf kosztuje około 80k... Hej Deli whee DZIĘ KOOOOOOOOOOOOOOOJEEEEEEEe jak szukałam to natrafilam właśnie na taki co koshtował 110 k >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:38 am
w markcie : Nitemare Scarf (Any) 115,000g i to jest jedyny Nitemare Scarf sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|