|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:22 am
Rynn the Vampire Lethiel Rynn the Vampire Witam 3nodding Gambino rzeczywiście śliczne, widziałam dziś rano. Ha, kupiłam sobie dzisiaj podręcznik do maskarady...teraz czytam księgę Nod online. Cześć kuzyneczko :>> witaj 4laugh *przytuuuula mocno* 4laugh dziekooje za dotacje 4laugh nie ma za co...za wiele tego nie było bo nie mam za dużo zbędnych rzeczy sweatdrop liczy siem sam fakt ze mi pomagash 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Rynn the Vampire nie ma za co...za wiele tego nie było bo nie mam za dużo zbędnych rzeczy sweatdrop Say - Lady Karen to moja cudowna kuzynka :>>>> (blaaah..) O właśnie, idź po płytki, idź ^^ heart cze.... Cześć Ntsumi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Sayokun Rynn the Vampire Witam 3nodding Gambino rzeczywiście śliczne, widziałam dziś rano. Ha, kupiłam sobie dzisiaj podręcznik do maskarady...teraz czytam księgę Nod online. Cześć kuzyneczko :>> eek kuzyneczko??? ja o czymś nie wiem??? 'rozgąda się' eh za 20 min kończę muszę iść kupić... płytki sad pójde je oddać kuzynowi i wracam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:23 am
ide sobie pograć...albo jeszcze zaraz blaugh tylko sobie zarobie i kupie cosik ...jeszcze tylko 13 goolda....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:24 am
Ntsumi_Aya ide sobie pograć...albo jeszcze zaraz blaugh tylko sobie zarobie i kupie cosik ...jeszcze tylko 13 goolda.... a ciom chcesh kupić ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Ntsumi_Aya Rynn the Vampire nie ma za co...za wiele tego nie było bo nie mam za dużo zbędnych rzeczy sweatdrop Say - Lady Karen to moja cudowna kuzynka :>>>> (blaaah..) O właśnie, idź po płytki, idź ^^ heart cze.... Cześć Ntsumi 3nodding 3nodding Aya a nie Ntsumi prosshye....wkońcu Aya to imie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel Sayokun Rynn the Vampire Witam 3nodding Gambino rzeczywiście śliczne, widziałam dziś rano. Ha, kupiłam sobie dzisiaj podręcznik do maskarady...teraz czytam księgę Nod online. Cześć kuzyneczko :>> eek kuzyneczko??? ja o czymś nie wiem??? 'rozgąda się' eh za 20 min kończę muszę iść kupić... płytki sad pójde je oddać kuzynowi i wracam 3nodding nie smuć się, bo te płytki są dla mnie 4laugh Juuu! Ja chcę Digi charaaaaaat!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:25 am
Rynn the Vampire Sayokun Lethiel Sayokun Rynn the Vampire Witam 3nodding Gambino rzeczywiście śliczne, widziałam dziś rano. Ha, kupiłam sobie dzisiaj podręcznik do maskarady...teraz czytam księgę Nod online. Cześć kuzyneczko :>> eek kuzyneczko??? ja o czymś nie wiem??? 'rozgąda się' eh za 20 min kończę muszę iść kupić... płytki sad pójde je oddać kuzynowi i wracam 3nodding nie smuć się, bo te płytki są dla mnie 4laugh Juuu! Ja chcę Digi charaaaaaat!!! hieh whee .. ja jush mam DGcharat blaugh ... ale nie wszystkie odcinki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:25 am
Lethiel Ntsumi_Aya ide sobie pograć...albo jeszcze zaraz blaugh tylko sobie zarobie i kupie cosik ...jeszcze tylko 13 goolda.... a ciom chcesh kupić ?? niebieskie ...jak to sie zwie?? pokashe wam za chwilke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:27 am
Czescik wszystkim^^! *tradycyjny rzut na neccan^^* Nee, nee...widzieliscie Gambino^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:27 am
Yumehayla Czescik wszystkim^^! *tradycyjny rzut na neccan^^* Nee, nee...widzieliscie Gambino^^? 4laugh witaj gambino slicznioosie !!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:28 am
Yumehayla Czescik wszystkim^^! *tradycyjny rzut na neccan^^* Nee, nee...widzieliscie Gambino^^? cze...tak widzielismy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:29 am
mam proshbe....czy ktos s was by mi pobumpował na moim quescie?? wczoraj go założyłam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 7:31 am
Ntsumi_Aya Lethiel Ntsumi_Aya ide sobie pograć...albo jeszcze zaraz blaugh tylko sobie zarobie i kupie cosik ...jeszcze tylko 13 goolda.... a ciom chcesh kupić ?? niebieskie ...jak to sie zwie?? pokashe wam za chwilke... jush jush 4laugh to co mam na nooshkach !! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|