Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 356 357 358 359 360 361 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Mon Oct 10, 2005 2:58 pm

*Drapie sie po jajach*
*Spluwa na podłoge*
coś tu cicho w morde szpadla
PostPosted: Tue Oct 11, 2005 12:35 am

BeeWolf_san
*Drapie sie po jajach*
*Spluwa na podłoge*

jestem tego samego zdania.....chujnia z patatajnia....co to w ogole ma byc? ehhhh  

revcat

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 1:31 am

revcat
BeeWolf_san
*Drapie sie po jajach*
*Spluwa na podłoge*

jestem tego samego zdania.....chujnia z patatajnia....co to w ogole ma byc? ehhhh

"Co to kurwa ma być powiedział ktoś z tłumu, czy wy przypadkiem nie straciliscie rozumu?"
PostPosted: Tue Oct 11, 2005 1:32 am

[ Message temporarily off-line ]

Kukus

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 1:34 am

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 1:35 am

Pepsi ma dziś urodziny... poruchałbym ją...

Kukus

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 1:36 am

Kukus
Pepsi ma dziś urodziny... poruchałbym ją...

To ruchaj, znaczy sie ruszaj składać jej rzyczenia ja spadam sie kapać i jesc papu.
PostPosted: Tue Oct 11, 2005 1:37 am

BeeWolf_san
Kukus
wypierdalać na uczelnie, obiboki

jestem chory... wszystko mnie wkurwia, a jeszcze jak pomyślę, że mam kolokwium z ratownictwa i wejści�wkę z anatomii to mnie krew zalewa

A ja siedze do 20 na uczelni mam wykłady wykłady i ćwiczenia :
Kolokwium i chuj.
ale ty przynajmniej sobie popatrzeć możesz na ładne szfynje, a ja NI_CHU_JA... kurwa, idę może mnie wcześniej z tego więźnia zwolnią jak się stawię na ochotnika... 3majta się, bydlęta

o żesz, kurwa, jak mnie brzuch boli crying

Kukus

revcat

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 6:33 am

BeeWolf_san
revcat
BeeWolf_san
*Drapie sie po jajach*
*Spluwa na podłoge*

"Co to kurwa ma być powiedział ktoś z tłumu, czy wy przypadkiem nie straciliscie rozumu?"

ha! a co kurwa? pojebalo sie wszystkim w dupach...  
PostPosted: Tue Oct 11, 2005 7:01 am

Halo?
Rev? A ty bys napisal partyzantom, ze jest mozliwosc odwiedzenia Warsawy z naszej strony, jakos w przyszłym tygodniu. A nie sie tam praca rozkoszujesz.

Wlasnie, jak ktos ma ochote zostac odwiedzonym przez lotna brygade przedstawicielstwa Polskiej Partii Obroncow Wodki to prosze skladac zapotrzebowanie bezposrednio na rece moje wielki lub jeszcze wieksze brata mego. Prosze pamietac tylko o zapewnieniu miejsca do spania na zwloki w liczbie dwie.

Niniejszym koncze komunikat.
Odmeldowuje sie, wpadne jutro.

Ahoj piekna Polsko!
Bywajcie Partyzany!

racqel
Crew

Gaabs

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 7:12 am

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 7:27 am

revcat

Baliaur

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 7:46 am

racqel
Halo?
Rev? A ty bys napisal partyzantom, ze jest mozliwosc odwiedzenia Warsawy z naszej strony, jakos w przyszłym tygodniu. A nie sie tam praca rozkoszujesz.

Wlasnie, jak ktos ma ochote zostac odwiedzonym przez lotna brygade przedstawicielstwa Polskiej Partii Obroncow Wodki to prosze skladac zapotrzebowanie bezposrednio na rece moje wielki lub jeszcze wieksze brata mego. Prosze pamietac tylko o zapewnieniu miejsca do spania na zwloki w liczbie dwie.

Ahoj piekna Polsko!
Bywajcie Partyzany!
a czy Polska Partia Obroncow Wodki idzie w niedziele na Kulta? pirate

bo mnie kutfa, Aga wystawila confused
zemszcze sie........
a Ty Rev sie w domu obijasz pijoku? mrgreen
pisac magystera a nie rofl
PostPosted: Tue Oct 11, 2005 8:07 am

Baliaur
racqel
Halo?

Ahoj piekna Polsko!
Bywajcie Partyzany!
a czy Polska Partia Obroncow Wodki idzie w niedziele na Kulta? pirate

bo mnie kutfa, Aga wystawila confused
zemszcze sie........
a Ty Rev sie w domu obijasz pijoku? mrgreen
pisac magystera a nie rofl

aha i co mi jeszcze powiesz? zimno jest? mrgreen poki co pisze i nie obijam sie w domu tylko troszke w pracy..... blaugh  

revcat

BeeWolf_san
Captain

PostPosted: Tue Oct 11, 2005 9:09 am

racqel
Halo?

Ahoj piekna Polsko!
Bywajcie Partyzany!

Ja Zasadniczo Zainteresowany Voodka jestem, ale po pierwsze nie mam kasy nie mam miejsca nie mam mozgu nie mam dupy ...
Zobacze co da sie zrobić w tej kontrowersyjnej sprawie.
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 356 357 358 359 360 361 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games