|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 11:57 am
napsugar Nem tudom mennyire ütközik ez a Gaia szabályzatába, de azért sdzólok, hogy ez lehet nem volt helyes. jah és ezt írja ki: To protect the security of your account, this URL cannot be accessed through Gaia Online. Igaz-igaz... Most én is észrevettem, hogy ez nem teljesen jó ötlet =/ Le is töröltem ezt a hozzászólást. Köszi hogy szóltál, mert így legalább nem kerülök bajba. Szóval köszönöm =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2011 12:13 pm
Kill LilCryene napsugar Nem tudom mennyire ütközik ez a Gaia szabályzatába, de azért sdzólok, hogy ez lehet nem volt helyes. jah és ezt írja ki: To protect the security of your account, this URL cannot be accessed through Gaia Online. Igaz-igaz... Most én is észrevettem, hogy ez nem teljesen jó ötlet =/ Le is töröltem ezt a hozzászólást. Köszi hogy szóltál, mert így legalább nem kerülök bajba. Szóval köszönöm =) Ezért vagyok itt, mint moderátor smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2011 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2011 1:59 pm
Megjöttem Németországból. smile Nem rosszak az új cuccok, bár a szettként hordás mellett más viselési kombinációt nem próbáltam ki (majd talán holnap).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 02, 2011 3:50 pm
Nincsenek admin-ok a Guild-ben! Ez egyet jelenthet csak... IHB PARTI!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 1:36 am
Sharoan Nincsenek admin-ok a Guild-ben! Ez egyet jelenthet csak... IHB PARTI!!! Hírforrás "nincsenek adminok"): ??? IHB = ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 1:44 am
Obi Aoi Sharoan Nincsenek admin-ok a Guild-ben! Ez egyet jelenthet csak... IHB PARTI!!! Hírforrás "nincsenek adminok"): ??? IHB = ??? Iszunk Hányunk Belefekszünk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 1:47 am
Yuki Naoto Obi Aoi Sharoan Nincsenek admin-ok a Guild-ben! Ez egyet jelenthet csak... IHB PARTI!!! Hírforrás "nincsenek adminok"): ??? IHB = ??? Iszunk Hányunk Belefekszünk xd Aha razz Akkor én inkább KLN (Kortyolok Leülök Nézek) vagy KLB (Kortyolok Leülök Bezsélgetek). Vagy egyik se. Van admin am nem? sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 4:12 am
Hmm, mintha anno hallottam volna már erről az IHB partiról. Most csak halványan rémlett. Hát eléggé undorító jelentése van, már elnézést! Nem értem kinek jó és miért, hogy addig issza magát részegre, míg ki nem hányja és utána még fetreng is benne,... Az biztos, hogy nem gusztusos és nem értem kinek, miért jó, hogyha hánytatja magát,...
Nem értem Sharoan, hogy honnan veszed, hogy nincsenek adminok? Egyáltalán hol? Az egész Gaia-n, vagy itt? Mert itt vannak, ha a guild moderátorait érted alatta! Nem értem honnan veszed ezt, még bizonyítékod sincs rá! Legalábbis semmi konkrétat nem mutattál erre vonatkozóan.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 5:48 am
Megbízható forrásból tudom, hogy a Guild moderátorai egy jó darabig nem fognak visszatérni ide, úgyhogy mehet a parti! A másik dolog: ameddig nem tapasztalod, nem is tudhatod miért jó egy IHB parti. És az emberek nem hánytatják magukat, (Bár az anorexia és az alkohol egyaránt A-val kezdődik, nem illik összekeverni őket.) jön az magától is. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 7:03 am
Sharoan Megbízható forrásból tudom, hogy a Guild moderátorai egy jó darabig nem fognak visszatérni ide, úgyhogy mehet a parti! A másik dolog: ameddig nem tapasztalod, nem is tudhatod miért jó egy IHB parti. És az emberek nem hánytatják magukat, (Bár az anorexia és az alkohol egyaránt A-val kezdődik, nem illik összekeverni őket.) jön az magától is. wink Hát magától jön de nem kiváltó ok nélkül, tudjuk a különbséget, ő a sok ivással kiváltott hányásra gondolt. Adminok távol vagy sem, modik még vannak... És szerintem nem olyan a guild mint egy félelemben fegyelmezett egyházi iskolai osztály (lásd Abigél), hogy ennyire ünnepelni kelljen a távollétüket. Persze ha nem halálkomolyan értetted, akkor mindegy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 8:23 am
Ja értem, akkor a guild moderátoraira értetted. De senki nem mondta, hogy nincsenek itt és nem nézik a guild-ot! Kissé furcsa, nem túl tisztességes dolog, hogy azt hiszed, hogy a moderátorok egyáltalán nem nézik a guild-ot és ezért ilyen undorító parti jut eszedbe, hogy ilyet szeretnél,...! Lehet, hogy rosszabb idők járnak feléjük mostanában, sajnálom őket, de ez nem 100%-os hanyagolást jelent feltétlenül! Nem szép ebben a hittben visszaélni nagyobb szabadságban, akár igaz, akár nem, hogy távolabb vannak!
Köszi, de nem célom megtapasztalni az IHB partit, mert eléggé undorító és káros! Ettől függetlenül mondhatok róla véleményt, nem kötelező átélni! El tudom képzelni, hogy milyen és tuti, hogy nagyon megterheli a szervezetet! Mármint a túl sok ivás és a hányás miatt. Úgy néz ki, hogy egyeseket ilyenkor baromira nem érdekel, hogy nagyon megterhelik és némileg rombolják önmagukat,... Nem elég ám, hogy vannak alkoholisták, meg nikotinfüggők, meg hasonlók, á nem, még ezzel plusz jobban kell magunkat rombolni,...! Nem kéne a marhaságokat és az önrombolásokat, önkárosításokat fokozni! És ne haragudj, de ez az egész eléggé beteges, káros azon kívül hogy undorító, hogy valaki addig iszik, míg nem hány és ezek után még fetreng is benne,...! Ahogy Obi mondta, a hánytatást valóban úgy értettem, hogy a túl sok ivástól, tehát ebben az esetben az a kiváltója, nem kevertem össze semmivel se! Ugyanis kiváltás nélkül nyilván nem lehet hányni, legyen az akár túl sok ivás és evés, vagy betegség!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 4:23 pm
Egészséges? Nem. Leírhatatlanul oldja a stressz? Igen. Sok embernek van olyan szintű problémája, hogy nem tud mit kezdeni vele. Két megoldás van: 1, Megöli magát, de az nem túl egészséges. 2, Szétissza magát és miután túljut a másnaposságon, újult erővel nekiveselkedik a gondoknak. 2.2, Alkoholista lesz, ami szintén nem jó megoldás.
Nem fogok veled vitatkozni. Kábé annyi értelmét érzem, mint egy beszélgetést a Spanyol inkvizícióval. (Isnert random Family Guy scene here.)
Másrészt, a mod-ok sztrájkolnak és nem látják el posztjukat, vagyis, nincsenek itt. Egyszerűbben ezt nem tudom kifejezni, de szívesen rajzolok folyamatábrát.
Ma nagyon goni vagyok. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 04, 2011 4:30 pm
Sharoan Másrészt, a mod-ok sztrájkolnak és nem látják el posztjukat, vagyis, nincsenek itt. Egyszerűbben ezt nem tudom kifejezni, de szívesen rajzolok folyamatábrát. Ma nagyon goni vagyok. biggrin Így igaz! Goni vagy! biggrin Ez tetszik! És másrészt így igaz: SZTRÁJKOLUNK! Szóval, mehet a parti! *táncol és énekli: Pápápááá pápáppárááá... Pápápááá pápáppárááá... Pápápááá pápáppárááá... Morzsás a testem, Abonettet ettem. Kérlek, most ne, ne fogd meg a mellem! Seperd le a testem! Seperd le a testem! Pápápááá pápáppárááá... Pápápááá pápáppárááá... Pápápááá pápáppárááá... Mért nem? Tűzpiros a ruhám? Mért nem? Illatos a pinám. A pinám! Ideges az anyám. Az anyám! Aranyos a cicám. A cicám! A születési hibám, hogy illatos a pinám! Pápápááá pápáppárááá... Pápápááá pápáppárááá... Pápápááá pápáppárááá...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 05, 2011 2:50 am
Akkor értelmezési különbségek merülhettek fel. Mal írásai ellensúlyozták bennem és talán Xanvie-ban is a "sztrájk-feelinget". Április 1. meg elmúlt. És akkor... eventorganize coming soon bár még nem 100%. És posztolok mint a londoni őr. smile Ha már éneklés: ♫ Software-dooby-doo, where are you? ♫ smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|