|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:43 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć dziewczyny! Jak leci? hejka 4laugh zle leci sad nie mozna wejsc do marketu gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:44 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć dziewczyny! Jak leci? witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:45 am
Delisa Czarny *wygląda zza framugi* Cześć dziewczyny! Jak leci? hejka 4laugh zle leci sad nie mozna wejsc do marketu gonk crying crying crying stare Cudowna Gaia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:47 am
Sayokun Delisa Czarny *wygląda zza framugi* Cześć dziewczyny! Jak leci? hejka 4laugh zle leci sad nie mozna wejsc do marketu gonk crying crying crying http://www.gaiaonline.com/forum/vend.php market dziala eek jestesmy uratowani 4laugh 4laugh 4laugh dzieki za link say 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:47 am
widze że zastosowałeś się do moich instrukcji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:49 am
Ozzwald widze że zastosowałeś się do moich instrukcji... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:51 am
Delisa Sayokun Delisa Czarny *wygląda zza framugi* Cześć dziewczyny! Jak leci? hejka 4laugh zle leci sad nie mozna wejsc do marketu gonk crying crying crying http://www.gaiaonline.com/forum/vend.php market dziala eek jestesmy uratowani 4laugh 4laugh 4laugh dzieki za link say 4laugh 4laugh 4laugh market zawsze działał po prostu admini ja zwylke namieszali i usunęli link na mapce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:54 am
*siada w fotelu* *przed soba ma glosnik, ktory zaslania mu cale pomieszczenie, bo go sayo nie usunal* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:56 am
Sayokun Ozzwald widze że zastosowałeś się do moich instrukcji... 3nodding eek czy ja o czyms nie wiem sweatdrop sad usuneli link na mapce sweatdrop czasami oni sa za madrzy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:57 am
Delisa Sayokun Ozzwald widze że zastosowałeś się do moich instrukcji... 3nodding eek czy ja o czyms nie wiem sweatdrop sad usuneli link na mapce sweatdrop czasami oni sa za madrzy sad jeszcze o wielu żeczach nie wiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:58 am
Czarny *siada w fotelu* *przed soba ma głosnik, ktory zaslania mu całe pomieszczenie, bo go sayo nie usunal* stare już od wczoraj go tam nie ma stare ślepy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:58 am
Ozzwald Delisa Sayokun Ozzwald widze że zastosowałeś się do moich instrukcji... 3nodding eek czy ja o czyms nie wiem sweatdrop sad usuneli link na mapce sweatdrop czasami oni sa za madrzy sad jeszcze o wielu żeczach nie wiesz... to akurat wiem sad wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:59 am
Ozzwald Delisa Sayokun Ozzwald widze że zastosowałeś się do moich instrukcji... 3nodding eek czy ja o czyms nie wiem sweatdrop sad usuneli link na mapce sweatdrop czasami oni sa za madrzy sad jeszcze o wielu żeczach nie wiesz... edit: kiedyś się dowiesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|