|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:04 am
Ozzwald wired_Yuki Ozzwald Insert Ozzwald Witam (w szkole jestem więc mam tylko 45 min 10 min przerwy i kolejne 45 min) y ... czesc *powiedziawszy to chowa sie za kanape* EEE co jest...? nieuczesany jestem...? skądzrze z nowu , wyglądasz extra , tylko to nowy Acha... wiec widze że chłopak sie wyrabia, wie kogo się bać.. wink a ja powinnam sie bac? a tak pozatym może chcesz cuksa ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:04 am
Insert xd *wychodzi zza kanapy i sie szczerzy * Insert jestem , *kłania sie * miło mi no siema *podaje ręke* Ozzwald jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:05 am
Ozzwald wired_Yuki Ozzwald Insert Ozzwald Witam (w szkole jestem więc mam tylko 45 min 10 min przerwy i kolejne 45 min) y ... czesc *powiedziawszy to chowa sie za kanape* EEE co jest...? nieuczesany jestem...? skądzrze z nowu , wyglądasz extra , tylko to nowy Acha... wiec widze że chłopak sie wyrabia, wie kogo się bać.. wink *staje na baczność* tak prosze pana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:05 am
wired_Yuki Ozzwald wired_Yuki Ozzwald Insert Ozzwald Witam (w szkole jestem więc mam tylko 45 min 10 min przerwy i kolejne 45 min) y ... czesc *powiedziawszy to chowa sie za kanape* EEE co jest...? nieuczesany jestem...? skądzrze z nowu , wyglądasz extra , tylko to nowy Acha... wiec widze że chłopak sie wyrabia, wie kogo się bać.. wink a ja powinnam sie bac? a tak pozatym może chcesz cuksa ? xd wolał bym całuska ale i cuksem nie pogardze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:06 am
Ozzwald Insert xd *wychodzi zza kanapy i sie szczerzy * Insert jestem , *kłania sie * miło mi no siema *podaje ręke* Ozzwald jestem... ha ha , siema (pierwsze kontakty z cywilizacją xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:08 am
Ozzwald wolał bym całuska ale i cuksem nie pogardze... *podaje cukierka* a całuska dać też mogę * daje cału śnego całuska* xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:08 am
Insert Ozzwald wired_Yuki Ozzwald Insert Ozzwald Witam (w szkole jestem więc mam tylko 45 min 10 min przerwy i kolejne 45 min) y ... czesc *powiedziawszy to chowa sie za kanape* EEE co jest...? nieuczesany jestem...? skądzrze z nowu , wyglądasz extra , tylko to nowy Acha... wiec widze że chłopak sie wyrabia, wie kogo się bać.. wink *staje na baczność* tak prosze pana eek to nie wojsko.. i nie trzeba się do mnie zwracać prosze pana...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:10 am
Ozzwald Insert Ozzwald wired_Yuki Ozzwald Insert Ozzwald Witam (w szkole jestem więc mam tylko 45 min 10 min przerwy i kolejne 45 min) y ... czesc *powiedziawszy to chowa sie za kanape* EEE co jest...? nieuczesany jestem...? skądzrze z nowu , wyglądasz extra , tylko to nowy Acha... wiec widze że chłopak sie wyrabia, wie kogo się bać.. wink *staje na baczność* tak prosze pana eek to nie wojsko.. i nie trzeba się do mnie zwracać prosze pana... ok ok , niema sprawy strary
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:11 am
wired_Yuki Ozzwald wolał bym całuska ale i cuksem nie pogardze... *podaje cukierka* a całuska dać też mogę * daje cału śnego całuska* xd heart redface biggrin dziękuje bierze cuksa do ust... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:11 am
Ozzwald wired_Yuki Ozzwald wolał bym całuska ale i cuksem nie pogardze... *podaje cukierka* a całuska dać też mogę * daje cału śnego całuska* xd heart redface biggrin dziękuje bierze cuksa do ust... biggrin milutko sie usmiecha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:12 am
Insert ok ok , niema sprawy stary no teraz gogosz jak nasz... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:12 am
wybaczcie ale obowiązki wzywają , sajonara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:13 am
Insert wybaczcie ale obowiązki wzywają , sajonara! papa , miłego umiera ... y znaczy sie wypełniania obowiązków xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:13 am
Insert wybaczcie ale obowiązki wzywają , sajonara! narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 4:16 am
ja za to ide zaraz do fryca podci.ąć grzywke , heh życie , a co u ciebie ozzwald?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|