|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:33 am
Insert witam wszystkich !!! my sie jeszcze nieznamy , Insert jestem Witam, witam^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:36 am
Insert witam wszystkich !!! my sie jeszcze nieznamy , Insert jestem witaj , jestem wired , ale mow mi po imieniu YUki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:37 am
witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:38 am
Insert witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke jak miło xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:40 am
Insert Insert witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke jak miło xd jak by co staram sie byc milutki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:40 am
Insert Insert witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke jak miło xd no miło biggrin od kiedy tu jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:42 am
wired_Yuki Insert Insert witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke jak miło xd no miło biggrin od kiedy tu jestes? od tej chwili , moze troche porozmawiamy , hm ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:43 am
Insert wired_Yuki Insert Insert witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke jak miło xd no miło biggrin od kiedy tu jestes? od tej chwili , moze troche porozmawiamy , hm ? Czyli niedługo 3nodding surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:44 am
Insert wired_Yuki Insert Insert witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke jak miło xd no miło biggrin od kiedy tu jestes? od tej chwili , moze troche porozmawiamy , hm ? jasne , czemu nie , a o czym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:45 am
dark wampirek Insert wired_Yuki Insert Insert witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke jak miło xd no miło biggrin od kiedy tu jestes? od tej chwili , moze troche porozmawiamy , hm ? Czyli niedługo 3nodding surprised , no jestem tu chyba najnowszy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:46 am
wired_Yuki Insert wired_Yuki Insert Insert witam piękne panie , podchodzi do każdej i całuje w rączke jak miło xd no miło biggrin od kiedy tu jestes? od tej chwili , moze troche porozmawiamy , hm ? jasne , czemu nie , a o czym? to juz wiekszy problem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:51 am
jestes nowyt wiec niekttorzy tutaj mogą byc dla ciebie nniemili , wiec sie stresz buhahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 15, 2004 3:53 am
wired_Yuki jestes nowyt wiec niekttorzy tutaj mogą byc dla ciebie nniemili , wiec sie stresz buhahaha oja , cos w rodzaju chrzestu?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|