|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 12:23 pm
Baliaur zlo przyszlo... *chlup za racqela* noo... a teraz to trza oblac....e costam rolleyes *chlup za cos* no i mamy łikend cool *kaszl kaszl* rofl ja tam mam łikend od wczoraj do wtorku blaugh rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 2:05 am
a ja mam Weekend od wtorku do piatku biggrin mrgreen rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:48 am
Ozzwald dawno mnie na ojczystej ziemi nie bylo... witaj generale confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 7:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 7:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 1:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 2:13 am
Pędzi pędzi śmieciareczka karzdy wie to już od dziecka ze odpadki plastyk szkło sprzata sprawanie warszawskie MPO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 2:14 am
BeeWolf_san Pędzi pędzi śmieciareczka karzdy wie to już od dziecka ze odpadki plastyk szkło sprzata sprawanie warszawskie MPO gonk gonk gonk nie tylko nie ta piosenka to jest okrutne gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 2:16 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Pędzi pędzi śmieciareczka karzdy wie to już od dziecka ze odpadki plastyk szkło sprzata sprawanie warszawskie MPO gonk gonk gonk nie tylko nie ta piosenka to jest okrutne gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted To co jutro na bankowym sie spotykamy :] mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 2:17 am
BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Pędzi pędzi śmieciareczka karzdy wie to już od dziecka ze odpadki plastyk szkło sprzata sprawanie warszawskie MPO gonk gonk gonk nie tylko nie ta piosenka to jest okrutne gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted To co jutro na bankowym sie spotykamy :] mrgreen rofl a ja jutro nie mam zajec rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 2:19 am
Twisted_Exile BeeWolf_san Twisted_Exile BeeWolf_san Pędzi pędzi śmieciareczka karzdy wie to już od dziecka ze odpadki plastyk szkło sprzata sprawanie warszawskie MPO gonk gonk gonk nie tylko nie ta piosenka to jest okrutne gonk gonk gonk gonk rofl mrgreen twisted To co jutro na bankowym sie spotykamy :] mrgreen rofl a ja jutro nie mam zajec rofl mrgreen twisted no to dobrze cały dzień nasz bo ja tez nie mam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 2:21 am
BeeWolf_san no to dobrze cały dzień nasz bo ja tez nie mam biggrin no ale zapewne masz duzo ciekawszych zajec niz ja mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|