|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 10:03 am
Baliaur Ridsu dziekuje jakas ty mila dalas mi swoje pluca xd opchne je w markecie mrgreen nikt nie ma tyle forsy by kupic moje pluca pirate Sa bezcenne cool nmzc przynajmniej teraz nie musze kaszlec i oddychac xd kuna jak je sprzedam bede ustawiona do konca zycia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 10:09 am
Ridsu Baliaur Ridsu dziekuje jakas ty mila dalas mi swoje pluca xd opchne je w markecie mrgreen nikt nie ma tyle forsy by kupic moje pluca pirate Sa bezcenne cool nmzc przynajmniej teraz nie musze kaszlec i oddychac xd kuna jak je sprzedam bede ustawiona do konca zycia rofl raczej do konca swiata i dwa śledzie dluzej domokun rofl
//edit: nie ma to jak wolny poniedzialek ;] Jest tu kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 1:24 am
Baliaur Ridsu Baliaur Ridsu dziekuje jakas ty mila dalas mi swoje pluca xd opchne je w markecie mrgreen nikt nie ma tyle forsy by kupic moje pluca pirate Sa bezcenne cool nmzc przynajmniej teraz nie musze kaszlec i oddychac xd kuna jak je sprzedam bede ustawiona do konca zycia rofl raczej do konca swiata i dwa śledzie dluzej domokun rofl
//edit: nie ma to jak wolny poniedzialek ;] Jest tu kto? ja jestem moja towarzysko broni i kobieto od podawania piwa chyba dostaniesz Awansa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 1:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 1:54 am
Dzienkuje o Wilka SeXenlencjo 4laugh *atak kaszlu* Ale kto bedzie mi piwo podawal? ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:39 am
musisz sobie kogoś znaleść do tego :"D mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:49 am
BeeWolf_san musisz sobie kogoś znaleść do tego :"D mrgreen A ten ktos moze sie odwolac do mojej decyzji czy nie ma prawa glosu? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:58 am
Baliaur BeeWolf_san musisz sobie kogoś znaleść do tego :"D mrgreen A ten ktos moze sie odwolac do mojej decyzji czy nie ma prawa glosu? mrgreen jesli jst to jeden z generałow moze i zjesc twoje majtki, ... A jak nie to Przyiesc ci piwo ma biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 3:06 am
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san musisz sobie kogoś znaleść do tego :"D mrgreen A ten ktos moze sie odwolac do mojej decyzji czy nie ma prawa glosu? mrgreen jesli jst to jeden z generałow moze i zjesc twoje majtki, ... A jak nie to Przyiesc ci piwo ma biggrin Ale moje gacie nie sa jadalne domokun *prycha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 11:15 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san musisz sobie kogoś znaleść do tego :"D mrgreen A ten ktos moze sie odwolac do mojej decyzji czy nie ma prawa glosu? mrgreen jesli jst to jeden z generałow moze i zjesc twoje majtki, ... A jak nie to Przyiesc ci piwo ma biggrin Ale moje gacie nie sa jadalne domokun *prycha*
jak mowie ze sa to sa biggrin 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 7:35 am
racqel siemano partyzanty! to zakodowana wiadomosc. Jutro mam samolot do Berlina i juz wieczorem bede w szczecinku. Wracam na kuracje procentowa - zauwazylem ostatnio niedobor alkoholu we krwi. nie ma co czekac, zdrowie rzecz wazna, wiec zabieram dupke i wpadam na melanz. aye!
oi i o to chodzilo...w roli scislosci musisz byc kolo 21 w domu to jest bardzo wazne poniewaz ktos do Ciebie podjedzie i cos ci odemnie przekaze...capiszi? no
a teraz kurwa jego mac ja pierdole do chuja pana ! *bierze duzy lyk z butelki* zdrowie generala racqel'a..... mrgreen
a niedlugo trza sie bedzie wziac za jakies losowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 8:53 am
revcat racqel siemano partyzanty! to zakodowana wiadomosc. Jutro mam samolot do Berlina i juz wieczorem bede w szczecinku. Wracam na kuracje procentowa - zauwazylem ostatnio niedobor alkoholu we krwi. nie ma co czekac, zdrowie rzecz wazna, wiec zabieram dupke i wpadam na melanz. aye! oi i o to chodzilo...w roli scislosci musisz byc kolo 21 w domu to jest bardzo wazne poniewaz ktos do Ciebie podjedzie i cos ci odemnie przekaze...capiszi? no a teraz kurwa jego mac ja pierdole do chuja pana ! *bierze duzy lyk z butelki* zdrowie generala racqel'a..... mrgreen a niedlugo trza sie bedzie wziac za jakies losowe... Łuuuuuuuuuuuuu *chleje pada* Zdrowiee naszego kolegii z kraju gdzie chleb jest twardy jak piesc a piwo ma kolor czarny. URA ...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 12:17 pm
dawno mnie na ojczystej ziemi nie bylo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 12:21 pm
zlo przyszlo... *chlup za racqela* noo... a teraz to trza oblac....e costam rolleyes *chlup za cos* no i mamy łikend cool *kaszl kaszl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|