|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 9:57 am
Sayokun Delein Sayokun xd wiesz ile razy ja tak wstawiałem dlatego zawsze patrze czy nie ma go wewnątż quota A jak jak głupa siedze i czekam aż się moja kwestia pojawi *wali głową w sciane* eek uspokuj się bo zrobisz krzywdę ścianie blaugh Masz racje... Przepraszam cie ściano... *siada w fotelu* No i do dupy jest ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 9:59 am
Delein Sayokun Delein Sayokun xd wiesz ile razy ja tak wstawiałem dlatego zawsze patrze czy nie ma go wewnątż quota A jak jak głupa siedze i czekam aż się moja kwestia pojawi *wali głową w sciane* eek uspokuj się bo zrobisz krzywdę ścianie blaugh Masz racje... Przepraszam cie ściano... *siada w fotelu* No i do dupy jest == daj spokoj nie jest tak zle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:00 am
Sayokun Delein Sayokun Delein Sayokun xd wiesz ile razy ja tak wstawiałem dlatego zawsze patrze czy nie ma go wewnątż quota A jak jak głupa siedze i czekam aż się moja kwestia pojawi *wali głową w sciane* eek uspokuj się bo zrobisz krzywdę ścianie blaugh Masz racje... Przepraszam cie ściano... *siada w fotelu* No i do dupy jest == daj spokój niejest tak źle Jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:02 am
Delein Sayokun Delein Sayokun Delein Sayokun xd wiesz ile razy ja tak wstawiałem dlatego zawsze patrze czy nie ma go wewnątż quota A jak jak głupa siedze i czekam aż się moja kwestia pojawi *wali głową w sciane* eek uspokuj się bo zrobisz krzywdę ścianie blaugh Masz racje... Przepraszam cie ściano... *siada w fotelu* No i do dupy jest == daj spokój niejest tak źle Jest... są inne sposoby komunikacji międzyludzkiej niż internet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:03 am
Sayokun są inne sposoby komunikacji międzyludzkiej niż internet Wiem, ale przez neta najwięcej rozmawialiśmy...na komórke nie mam tyle kasy, stacjonarnego też nie mam, a listy to 'rozmowa' raz na trzy tygodnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:06 am
Delein Sayokun są inne sposoby komunikacji międzyludzkiej niż internet Wiem, ale przez neta najwięcej rozmawialiśmy...na komórke nie mam tyle kasy, stacjonarnego też nie mam, a listy to 'rozmowa' raz na trzy tygodnie... na pociąg też brak kasy sweatdrop ale najprawdopodobniej on prze żywa to samo i szuka teraz każdej możliwości odzyskania internetu w miarę tanio...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:09 am
Delein Sayokun Delein Sayokun sĦ#8230; inne sposoby komunikacji miĦ#8482;dzyludzkiej niż internet Wiem, ale przez neta najwiĦ#8482;cej rozmawialiŦ#8250;my...na komórke nie mam tyle kasy, stacjonarnego też nie mam, a listy to 'rozmowa' raz na trzy tygodnie... na pociĦ#8230;g też brak kasy sweatdrop ale najprawdopodobniej on prze żywa to samo i szuka teraz każdej możliwoŦ#8250;ci odzyskania internetu w miarĦ#8482; tanio... Weim i w sumie tu już nie chodzi o mnie, czy o gaie, ale na studiach bez neta to raczej niełatwo jest... Okej, muszę już lecieć...papa... papa... będzie dobrze 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:11 am
Czesc everyone! Cos mnie ominelo? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:12 am
Cornelia Erefashi Czesc everyone! Cos mnie ominelo? sweatdrop taa nudy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:14 am
Sayokun Aha, to, um, szkoda? x3; Elleu, Baliaur 3nodding *szpanuje naokolo swoim nowym sigiem* Ha! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 10:15 am
Cornelia Erefashi Sayokun Aha, to, um, szkoda? x3; Elleu, Baliaur 3nodding *szpanuje naokolo swoim nowym sigiem* Ha! xp szpanować to mógłbym sklepikiem gdyby nie był do...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|