|
|
|
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 4:52 am
*zaglada przez drzwi* Puk,puk, Jest tu kto?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 5:47 am
Kagaio *zaglada przez drzwi* Puk,puk, Jest tu kto?
eeee jestem ja zasadniczo....a Ciebie jakos sobie nie przypominam..... zameldowac sie prosze.... pirate mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 3:15 am
Kagaio *zaglada przez drzwi* Puk,puk, Jest tu kto? przyłóż cycki do monitora celem identyfikacji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 7:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 8:53 am
bry.... dzieje sie tu co czy cisza? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:00 am
Ridsu bry.... dzieje sie tu co czy cisza? stare niby sie nie dzieje.. ale zaraz moze sie zaczac dziac ;] *kaszl kaszl*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:18 am
Baliaur Ridsu bry.... dzieje sie tu co czy cisza? stare niby sie nie dzieje.. ale zaraz moze sie zaczac dziac ;] *kaszl kaszl* a cio a cio baka puscisz? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:37 am
Ridsu Baliaur Ridsu bry.... dzieje sie tu co czy cisza? stare niby sie nie dzieje.. ale zaraz moze sie zaczac dziac ;] *kaszl kaszl* a cio a cio baka puscisz? mrgreen Psikro mi ale nie mam weny sweatdrop za to moge np: wyrzygac pluca, zaatakowac kogos moja radioaktywna flegma (ew. glupota blaugh ) lub..lub....... a kij wie rolleyes *nurza sie w mule*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:40 am
Baliaur Ridsu Baliaur Ridsu bry.... dzieje sie tu co czy cisza? stare niby sie nie dzieje.. ale zaraz moze sie zaczac dziac ;] *kaszl kaszl* a cio a cio baka puscisz? mrgreen Psikro mi ale nie mam weny sweatdrop za to moge np: wyrzygac pluca, zaatakowac kogos moja radioaktywna flegma (ew. glupota blaugh ) lub..lub....... a kij wie rolleyes *nurza sie w mule* tak tak wypluj pluca bedzie fajnie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:45 am
Ridsu Baliaur Ridsu Baliaur Ridsu bry.... dzieje sie tu co czy cisza? stare niby sie nie dzieje.. ale zaraz moze sie zaczac dziac ;] *kaszl kaszl* a cio a cio baka puscisz? mrgreen Psikro mi ale nie mam weny sweatdrop za to moge np: wyrzygac pluca, zaatakowac kogos moja radioaktywna flegma (ew. glupota blaugh ) lub..lub....... a kij wie rolleyes *nurza sie w mule* tak tak wypluj pluca bedzie fajnie 4laugh *wypluwa pluca na podloge* pirate patrz co dostalam ! ura ! gai mi dala jakis szajs co kosztuje 50k rofl heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:48 am
Baliaur Ridsu Baliaur Ridsu Baliaur Ridsu bry.... dzieje sie tu co czy cisza? stare niby sie nie dzieje.. ale zaraz moze sie zaczac dziac ;] *kaszl kaszl* a cio a cio baka puscisz? mrgreen Psikro mi ale nie mam weny sweatdrop za to moge np: wyrzygac pluca, zaatakowac kogos moja radioaktywna flegma (ew. glupota blaugh ) lub..lub....... a kij wie rolleyes *nurza sie w mule* tak tak wypluj pluca bedzie fajnie 4laugh *wypluwa pluca na podloge* pirate patrz co dostalam ! ura ! gai mi dala jakis szajs co kosztuje 50k rofl heart a mi nikt nic nie dal crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:52 am
Ridsu a mi nikt nic nie dal crying *bierze swoje pluca w zeby, podchodzi na czworaka do Rids i kladzie przed nia swoje pluca* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:54 am
Baliaur Ridsu a mi nikt nic nie dal crying *bierze swoje pluca w zeby, podchodzi na czworaka do Rids i kladzie przed nia swoje pluca* whee dziekuje jakas ty mila dalas mi swoje pluca xd opchne je w markecie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 9:59 am
Ridsu dziekuje jakas ty mila dalas mi swoje pluca xd opchne je w markecie mrgreen nikt nie ma tyle forsy by kupic moje pluca pirate Sa bezcenne cool nmzc przynajmniej teraz nie musze kaszlec i oddychac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|