|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:05 am
dest Cremmy buu... crying było sobie 12800 zliotka na gajce, ale przyszedł zły kolos i je zjadł a biednego kremusia zrzerały mole... ptak ekimosa i o pingwinie mowa... eee stressed on być dostać szał po strata 12 800 golda...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:06 am
whee Znalazłem kuferek whee a w nim, ta oto kamizelka whee .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:06 am
Cremmy dest Cremmy buu... crying było sobie 12800 zliotka na gajce, ale przyszedł zły kolos i je zjadł a biednego kremusia zrzerały mole... ptak ekimosa i o pingwinie mowa... eee stressed on być dostać szał po strata 12 800 golda... wejdz na jego konto i sobie odbierz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:08 am
Qatryk whee Znalazłem kuferek whee a w nim, ta oto kamizelka whee . nei no bajer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:09 am
Cremmy buu... crying było sobie 12800 zliotka na gajce, ale przyszedł zły kolos i je zjadł a biednego kremusia zrzerały mole... ptak ekimosa i o pingwinie mowa... O_o hejko wszystkim... co tam u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:10 am
Katka1989 Cremmy buu... crying było sobie 12800 zliotka na gajce, ale przyszedł zły kolos i je zjadł a biednego kremusia zrzerały mole... ptak ekimosa i o pingwinie mowa... O_o hejko wszystkim... co tam u was? dobrze dobrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:10 am
dest Cremmy dest Cremmy buu... crying było sobie 12800 zliotka na gajce, ale przyszedł zły kolos i je zjadł a biednego kremusia zrzerały mole... ptak ekimosa i o pingwinie mowa... eee stressed on być dostać szał po strata 12 800 golda... wejdz na jego konto i sobie odbierz smile nie znam jego haswa o jego siostra nie ma bo mi pokazywał jej konto... Descie "jestem duszą twojej spluwy, halconnena"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:11 am
Katka1989 Cremmy buu... crying było sobie 12800 zliotka na gajce, ale przyszedł zły kolos i je zjadł a biednego kremusia zrzerały mole... ptak ekimosa i o pingwinie mowa... O_o hejko wszystkim... co tam u was? Witaj! U mnie dobrze... może dlatego, że po raz pierwszy miałem kuferek? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:16 am
Zamknij ofczy przytul sie ....lalalala ...!!!!! scream ale ja mam zakur...zaje... wporzo głosik biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:16 am
Qatryk Katka1989 Cremmy buu... crying było sobie 12800 zliotka na gajce, ale przyszedł zły kolos i je zjadł a biednego kremusia zrzerały mole... ptak ekimosa i o pingwinie mowa... O_o hejko wszystkim... co tam u was? Witaj! U mnie dobrze... może dlatego, że po raz pierwszy miałem kuferek? whee przed chila pinklinka zlapalem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:17 am
BeeWolf Zamknij ofczy przytul sie ....lalalala ...!!!!! scream ale ja mam zakur...zaje... wporzo głosik biggrin a smycz do tej obrozy masz? idziesz sie pogapic jak przem myje fure? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:18 am
dest BeeWolf Zamknij ofczy przytul sie ....lalalala ...!!!!! scream ale ja mam zakur...zaje... wporzo głosik biggrin a smycz do tej obrozy masz? idziesz sie pogapic jak przem myje fure? razz powiem do telikatnie popoierdoliło cie ..?? ... nie mam co robić tylko sie bezmyślnie patrzeć jak on myfe samochud ?? ... i pewnie jeszcze milczec z toba tak ..?? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:19 am
dest Qatryk Katka1989 Cremmy buu... crying było sobie 12800 zliotka na gajce, ale przyszedł zły kolos i je zjadł a biednego kremusia zrzerały mole... ptak ekimosa i o pingwinie mowa... O_o hejko wszystkim... co tam u was? Witaj! U mnie dobrze... może dlatego, że po raz pierwszy miałem kuferek? whee przed chila pinklinka zlapalem smile Moja kamizelka jest warta ( w sklepie) 1200g, a pink link 1k, czyli moje trofeum jest leprze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:19 am
BeeWolf dest BeeWolf Zamknij ofczy przytul sie ....lalalala ...!!!!! scream ale ja mam zakur...zaje... wporzo głosik biggrin a smycz do tej obrozy masz? idziesz sie pogapic jak przem myje fure? razz powiem do telikatnie popoierdoliło cie ..?? ... nie mam co robić tylko sie bezmyślnie patrzeć jak on myfe samochud ?? ... i pewnie jeszcze milczec z toba tak ..?? stressed posmiac sie z niego razz ze mu to kiepsko idzie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 4:22 am
"gdzie ścieki płyną z wolna rozsiewa łajna maj, stokrotka gniła z wolna a nad nią śmierdział gaj(anin)" tralala bumcykcyk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|