|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:39 am
Ita Lockheart melduje sie szerzegowa LOCKHEART *melduje się* ninja jest gdzies woodka ?
wodki niet a moze gdzie i lezy jeszcze ale mam za to bimber mrgreen *polewa po szklankach* widze ze szeregowa potrafi sie teleportowac jak prawdziwy general no no no pomyslimy o awansie... mrgreen
co do gg to u mnie jestes dostepna i pisalem do ciebie ale nie odpowiadasz moze wez je zresetuj co? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:44 am
revcat Ita Lockheart melduje sie szerzegowa LOCKHEART *melduje się* ninja jest gdzies woodka ? wodki niet a moze gdzie i lezy jeszcze ale mam za to bimber mrgreen *polewa po szklankach* widze ze szeregowa potrafi sie teleportowac jak prawdziwy general no no no pomyslimy o awansie... mrgreen co do gg to u mnie jestes dostepna i pisalem do ciebie ale nie odpowiadasz moze wez je zresetuj co? 3nodding postaram sie jakos to naprawic ... awansik ... interesujące ;] wink heart *bierze łyka bimbru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:46 am
Ita Lockheart revcat Ita Lockheart melduje sie szerzegowa LOCKHEART *melduje się* ninja jest gdzies woodka ? wodki niet a moze gdzie i lezy jeszcze ale mam za to bimber mrgreen *polewa po szklankach* widze ze szeregowa potrafi sie teleportowac jak prawdziwy general no no no pomyslimy o awansie... mrgreen co do gg to u mnie jestes dostepna i pisalem do ciebie ale nie odpowiadasz moze wez je zresetuj co? 3nodding postaram sie jakos to naprawic ... awansik ... interesujące ;] wink heart *bierze łyka bimbru*
coz tylko to wiaze z tym aby byc aktywnym partyzantem i bronic honoru R.P. mrgreen ale z tym to chyba szanowna kolezanka nie bedzie miala problemow co? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:48 am
revcat Ita Lockheart revcat Ita Lockheart melduje sie szerzegowa LOCKHEART *melduje się* ninja jest gdzies woodka ? wodki niet a moze gdzie i lezy jeszcze ale mam za to bimber mrgreen *polewa po szklankach* widze ze szeregowa potrafi sie teleportowac jak prawdziwy general no no no pomyslimy o awansie... mrgreen co do gg to u mnie jestes dostepna i pisalem do ciebie ale nie odpowiadasz moze wez je zresetuj co? 3nodding postaram sie jakos to naprawic ... awansik ... interesujące ;] wink heart *bierze łyka bimbru* coz tylko to wiaze z tym aby byc aktywnym partyzantem i bronic honoru R.P. mrgreen ale z tym to chyba szanowna kolezanka nie bedzie miala problemow co? mrgreen oczywiście że nie :3 (kurcze nic nieidzie z tym gg sad )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:53 am
Ita Lockheart revcat Ita Lockheart revcat Ita Lockheart melduje sie szerzegowa LOCKHEART *melduje się* ninja jest gdzies woodka ? wodki niet a moze gdzie i lezy jeszcze ale mam za to bimber mrgreen *polewa po szklankach* widze ze szeregowa potrafi sie teleportowac jak prawdziwy general no no no pomyslimy o awansie... mrgreen co do gg to u mnie jestes dostepna i pisalem do ciebie ale nie odpowiadasz moze wez je zresetuj co? 3nodding postaram sie jakos to naprawic ... awansik ... interesujące ;] wink heart *bierze łyka bimbru* coz tylko to wiaze z tym aby byc aktywnym partyzantem i bronic honoru R.P. mrgreen ale z tym to chyba szanowna kolezanka nie bedzie miala problemow co? mrgreen oczywiście że nie :3 (kurcze nic nieidzie z tym gg sad )
trudno.....jak cos to mam jeszcze tlena...nick to revcat.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:55 am
revcat trudno.....jak cos to mam jeszcze tlena...nick to revcat..... ok .... bede musiała tlena znalesc na swoim kompie ... a w najgorszym wypadku zostaje pm *pije bimber *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:56 am
Ita Lockheart revcat trudno.....jak cos to mam jeszcze tlena...nick to revcat..... ok .... bede musiała tlena znalesc na swoim kompie ... a w najgorszym wypadku zostaje pm *pije bimber * albo przeinstalowanie gadulca twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 7:57 am
Twisted_Exile Ita Lockheart revcat trudno.....jak cos to mam jeszcze tlena...nick to revcat..... ok .... bede musiała tlena znalesc na swoim kompie ... a w najgorszym wypadku zostaje pm *pije bimber * albo przeinstalowanie gadulca twisted no to tez mozna ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:01 am
wczoraj sie za siebie wzialem i pisalem prawie cala noc i skonczylem juz 6 rozdzial mojej pracy mgr..... mrgreen uffff mysle ze do maja sie wyrobie....mam nadzieje sie wyrobic....no postaram sie wyrobic.... *polewa po szklankach bimberek* komu komu? bo ide do domu.....dobiega koniec mojej dzisiejszej sluzby wiec mozna zaszalec... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:01 am
generale .. odmeldowuję się ... matka wzywa .... przybęde pozniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:02 am
revcat wczoraj sie za siebie wzialem i pisalem prawie cala noc i skonczylem juz 6 rozdzial mojej pracy mgr..... mrgreen uffff mysle ze do maja sie wyrobie....mam nadzieje sie wyrobic....no postaram sie wyrobic.... *polewa po szklankach bimberek* komu komu? bo ide do domu.....dobiega koniec mojej dzisiejszej sluzby wiec mozna zaszalec... mrgreen talk2hand ja podziekuje to do przeczytania generale 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:06 am
Ita Lockheart generale .. odmeldowuję się ... matka wzywa .... przybęde pozniej
oki....bywaj zdrowa! a ja sie ulatniam...
Twisted wyluzuj poslady to dopiero chyba polowa....ehhhh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:09 am
revcat Ita Lockheart generale .. odmeldowuję się ... matka wzywa .... przybęde pozniej oki....bywaj zdrowa! a ja sie ulatniam... Twisted wyluzuj poslady to dopiero chyba polowa....ehhhh sweatdrop podziekowalam bo zle siie czuje a do przeczytania w sensie do zobaczenia 3nodding sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:54 am