|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:32 am
Driona Falcone Driona Falcone Driona P.S. Falcone znasz moze gildie Holy Army? no oczywiscie ja jestem z Radical Squadu wink tylko ze juz go nie ma bo ktos chyba Aresowi sie na konto wlamal i skasowal postac sad a poza tym teraz gram akolem (2 lv do monka) i jestem wolnym strzelcem Cos ostatnio faceci od nas dziwnie sie zachowuja nie wiesz dlaczego? Ich zachowanie jest mocno podejrzane. nie wiem a co robia wiem ze Claw i tam ktos jeszcze sobie wczoraj plec zmienial Claw jest od ciebie ???? Tak od nas. Znamy sie jeszcze ze starej gildii(gildii Erwina byl tam jako Ramiku). Zreszta kiedys to ja na nim wymuszalam zmiane plci jak robilismy party do jakiegos duna wink Ale nie o to mi chodzilo. Ostatnio dziwnie sie zachowuja wobec mnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:33 am
wiem gonk gonk gonk lol moshe wejdziemy znoofu do meliny i pobawimy się w rozwalanie bytelek BeeWolfa i Kukusa?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:33 am
Ntsumi_Aya wiem gonk gonk gonk lol moshe wejdziemy znoofu do meliny i pobawimy się w rozwalanie bytelek BeeWolfa i Kukusa?? biggrin Ja mieszkam w melinie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:34 am
Czarny Dobra, ja już lecem! Narka! Papapap :3 *waves*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Falcone Driona P.S. Falcone znasz moze gildie Holy Army? no oczywiscie ja jestem z Radical Squadu wink tylko ze juz go nie ma bo ktos chyba Aresowi sie na konto wlamal i skasowal postac sad a poza tym teraz gram akolem (2 lv do monka) i jestem wolnym strzelcem eek lol moshe ktosik mi pomoshe?? no ciagle na tym co tsheba czekac 2...3..dni wyskakuje mi bad? i ciagle wraca mi do rejerstracji ?_? stare ktos mi pomoshe??? POMOCYYY!!! spoko jestem jak zawsze powietrzem stare *siada na sofie i zaczyna sie bawic katana* Bylam zajeta swoim problemem... Nie rozumiem o czym mowisz(o tym bledzie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ntsumi_Aya wiem gonk gonk gonk lol moshe wejdziemy znoofu do meliny i pobawimy się w rozwalanie bytelek BeeWolfa i Kukusa?? biggrin Ja mieszkam w melinie xd aha....no to do tego schoffka czy jakos tak.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:35 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya wiem gonk gonk gonk lol moshe wejdziemy znoofu do meliny i pobawimy się w rozwalanie bytelek BeeWolfa i Kukusa?? biggrin Ja mieszkam w melinie xd aha....no to do tego schoffka czy jakos tak.... xd A myslisz ze oni nadal to w piwnicy trzymaja???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:36 am
Driona spoko jestem jak zawsze powietrzem stare *siada na sofie i zaczyna sie bawic katana* Bylam zajeta swoim problemem... Nie rozumiem o czym mowisz(o tym bledzie) więc....proobuję się zarejerstrowac na : http://www.komurka.piasta.pl/drt/cp/register.phpno i jak wszystko wypisuje to mi wyskakuje : Account Signup Failed, please contact one of the gamemasters, with any error messages if necessary. i mi wraca do logowania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:37 am
Driona Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Ntsumi_Aya Falcone Driona P.S. Falcone znasz moze gildie Holy Army? no oczywiscie ja jestem z Radical Squadu wink tylko ze juz go nie ma bo ktos chyba Aresowi sie na konto wlamal i skasowal postac sad a poza tym teraz gram akolem (2 lv do monka) i jestem wolnym strzelcem eek lol moshe ktosik mi pomoshe?? no ciagle na tym co tsheba czekac 2...3..dni wyskakuje mi bad? i ciagle wraca mi do rejerstracji ?_? stare ktos mi pomoshe??? POMOCYYY!!! spoko jestem jak zawsze powietrzem stare *siada na sofie i zaczyna sie bawic katana* Bylam zajeta swoim problemem... Nie rozumiem o czym mowisz(o tym bledzie) eh jush nic zajrzałam na moją pocztę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:39 am
Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya wiem gonk gonk gonk lol moshe wejdziemy znoofu do meliny i pobawimy się w rozwalanie bytelek BeeWolfa i Kukusa?? biggrin Ja mieszkam w melinie xd aha....no to do tego schoffka czy jakos tak.... xd A myslisz ze oni nadal to w piwnicy trzymaja??? moshemy poshukac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:40 am
Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya Sei chan Ntsumi_Aya wiem gonk gonk gonk lol moshe wejdziemy znoofu do meliny i pobawimy się w rozwalanie bytelek BeeWolfa i Kukusa?? biggrin Ja mieszkam w melinie xd aha....no to do tego schoffka czy jakos tak.... xd A myslisz ze oni nadal to w piwnicy trzymaja??? moshemy poshukac nadal mam ten kluuczyk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:41 am
mam kluuczyk^^*patrzy na kluczyk a potem na zamknięte na klucz drzwi szaffy * ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:41 am
Ntsumi_Aya Driona spoko jestem jak zawsze powietrzem stare *siada na sofie i zaczyna sie bawic katana* Bylam zajeta swoim problemem... Nie rozumiem o czym mowisz(o tym bledzie) więc....proobuję się zarejerstrowac na : http://www.komurka.piasta.pl/drt/cp/register.phpno i jak wszystko wypisuje to mi wyskakuje : Account Signup Failed, please contact one of the gamemasters, with any error messages if necessary. i mi wraca do logowaniaA w newsach nie pisali o wylaczeniu rejestracji? Trzeba przeczytac czy jest wlaczona. Czyli juz nie wazne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:43 am
Ntsumi_Aya mam kluuczyk^^*patrzy na kluczyk a potem na zamknięte na klucz drzwi szaffy * ^^ 3nodding No to otworz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|