|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:15 am
Ello Qatryk! Czy mi sie tylko zdawalo, czy gdzies po Art Arenie wala sie twoj pikczer? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Qatryk witm wszystkich, o ile ktoś tu jest stare Jest nas tu nawet całkiem sporo... Więc nie rozumiem skąd ten sarkazm. Witam! No cóż... zazwyczj nie ma za dużo ludzi o tej poże na forum... ten dzień jest chyba wyjątkiem whee .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:16 am
SERAFIN-VAMPIRE Driona Ntsumi_Aya Falcone Ntsumi_Aya a wogóle gdzie siĦ#8482; tam zalogowac.... polski to DRT chcialem tam grac ale nie mam pliku jednego i nigdzie go nie ma wiec nie moglem grac zaczelem grac na qRO - sewer jest miodzi polecam i duzo polakow jest pozatym wink spoko...ale GDZIE siĦ#8482; tam zalogowaĦ#8225; sweatdrop Control Panel od qRO aktualnie nie dziaŦ#8218;a(ale to chwilowo) mama nadzieje bo ja chce grać ja tez chce grac crying Dlaczego serv nie dziala crying P.S. Falcone znasz moze gildie Holy Army?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:17 am
SERAFIN-VAMPIRE mama nadzieje bo ja chce grać ja tez gonk ale na Gaie i tak bede nadal wchodzil......przynajmiej tak mi sie wydaje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:17 am
Falcone Qatryk Driona Qatryk witm wszystkich, o ile ktoŦ#8250; tu jest stare witam Witaj Driona! DziĦ#8482;ki za goldy na quest 4laugh witam ale my sie chyba nie znamy no wlasnie widac jak czesto w ostatnich czasach na Gaii siedze xp jush lepiej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:20 am
Driona P.S. Falcone znasz moze gildie Holy Army? no oczywiscie ja jestem z Radical Squadu wink tylko ze juz go nie ma bo ktos chyba Aresowi sie na konto wlamal i skasowal postac sad a poza tym teraz gram akolem (2 lv do monka) i jestem wolnym strzelcem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:20 am
Yay! W końcu uzbierałem na shades'y! Powiedzcie, czy lepiej mi w opasce, czy okularkach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:21 am
Czarny Yay! W końcu uzbierałem na shades'y! Powiedzcie, czy lepiej mi w opasce, czy okularkach? ale chyba shades mozna razem z ta opaska nosic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:22 am
Falcone Czarny Yay! W końcu uzbierałem na shades'y! Powiedzcie, czy lepiej mi w opasce, czy okularkach? ale chyba shades mozna razem z ta opaska nosic Ale to głupio wygląda wtedy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny Yay! W końcu uzbierałem na shades'y! Powiedzcie, czy lepiej mi w opasce, czy okularkach? Ja osobiscie preferuje okularki... So takie cool!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Driona P.S. Falcone znasz moze gildie Holy Army? no oczywiscie ja jestem z Radical Squadu wink tylko ze juz go nie ma bo ktos chyba Aresowi sie na konto wlamal i skasowal postac sad a poza tym teraz gram akolem (2 lv do monka) i jestem wolnym strzelcem eek lol moshe ktosik mi pomoshe?? no ciągle na tym co tsheba czekać 2...3..dni wyskakuje mni błąd i ciągle wraca mi do rejerstracji ¬_¬ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Driona P.S. Falcone znasz moze gildie Holy Army? no oczywiscie ja jestem z Radical Squadu wink tylko ze juz go nie ma bo ktos chyba Aresowi sie na konto wlamal i skasowal postac sad a poza tym teraz gram akolem (2 lv do monka) i jestem wolnym strzelcem Cos ostatnio faceci od nas dziwnie sie zachowuja nie wiesz dlaczego? Ich zachowanie jest mocno podejrzane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|