|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:01 am
Otoz to Bee, otoz to... Z bliska wszystko robi sie 100 razy ciekaffsze! Choc to niezwykle, tez kiedys nie mialam zaufania do MMORPG. Ale zdanie zmienilam diametralnie, gdy sie tylko zapoznalam z Tibia, a potem RO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:01 am
Ntsumi_Aya *wbiega do pokoju*heyya wam ^^ siema biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:02 am
Falcone BeeWolf Cornelia Erefashi Ellouuuu~! whee Hu? Wha? Ktos tu wspominal o Ragnaroku? *sniff* Tez kiedys gralam, bylam jedna z niewielu Blacksmithek na DRT... Taka, co sie Cornelia zwala... To byly czasy... Az sie lezka w oku kreci! T3T Ooo, Yume, najs info! 3nodding Jak wprowadza kalachy, daj znac! Wszyscy o tym RO gadaja ..:0 o co w tym chodzi jak sie gra ... mozecie coś powiedzieć bo nie chce scagać jak nie wiem co to być !!! gra sie jak w normalnego RPG tylko ze jest a ANIMOWEJ oprawce o co chodzi to jeste MMORPG czyli masowe rpg duzo ludzi wedugl mnie gra jest wspaniala mozna sobie gildie zrobic co tydzien jest WOE gdzie walczy sie o siedzibe i wogule a na dodatke mozan se pogadac z ludzmi i akurat na qRO jest baedzo duzo polakow wink dobra pytanie stulecia moge to zassać legalnie z FTP czy musze sobie scagnac w własnym zakresie ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:03 am
Cornelia Erefashi Otoz to Bee, otoz to... Z bliska wszystko robi sie 100 razy ciekaffsze! Choc to niezwykle, tez kiedys nie mialam zaufania do MMORPG. Ale zdanie zmienilam diametralnie, gdy sie tylko zapoznalam z Tibia, a potem RO! ja tam myslelm ze sa tylko serwery platne (wiem glupi bylem) a jak sie dowiedzialem ze sa darmowe to odrazu grac zaczolem whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:03 am
BeeWolf Falcone BeeWolf Cornelia Erefashi Ellouuuu~! whee Hu? Wha? Ktos tu wspominal o Ragnaroku? *sniff* Tez kiedys gralam, bylam jedna z niewielu Blacksmithek na DRT... Taka, co sie Cornelia zwala... To byly czasy... Az sie lezka w oku kreci! T3T Ooo, Yume, najs info! 3nodding Jak wprowadza kalachy, daj znac! Wszyscy o tym RO gadaja ..:0 o co w tym chodzi jak sie gra ... mozecie coś powiedzieć bo nie chce scagać jak nie wiem co to być !!! gra sie jak w normalnego RPG tylko ze jest a ANIMOWEJ oprawce o co chodzi to jeste MMORPG czyli masowe rpg duzo ludzi wedugl mnie gra jest wspaniala mozna sobie gildie zrobic co tydzien jest WOE gdzie walczy sie o siedzibe i wogule a na dodatke mozan se pogadac z ludzmi i akurat na qRO jest baedzo duzo polakow wink dobra pytanie stulecia moge to zassać legalnie z FTP czy musze sobie scagnac w własnym zakresie ?? xd a wogóle gdzie się tam zalogowac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:04 am
ide sobie do klasy , pa pa wrzystim , jak by co jutro mam wolne wiec bed długo na gai? pa pa wam i przypominam o moim quescie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf dobra pytanie stulecia moge to zassać legalnie z FTP czy musze sobie scagnac w własnym zakresie ?? xd Co rozumiesz, przez wlasny zakres? Owszem, mozna to sciagnac z eFTePa. Wszystko na forum zapodanego www.ro.prv.pl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki ide sobie do klasy , pa pa wrzystim , jak by co jutro mam wolne wiec bed długo na gai? pa pa wam i przypominam o moim quescie Narka!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:05 am
wired_Yuki ide sobie do klasy , pa pa wrzystim , jak by co jutro mam wolne wiec bed długo na gai? pa pa wam i przypominam o moim quescie lol papa ja mam wolne dzisiaj razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki ide sobie do klasy , pa pa wrzystim , jak by co jutro mam wolne wiec bed długo na gai? pa pa wam i przypominam o moim quescie narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya a wogóle gdzie się tam zalogowac.... polski to DRT chcialem tam grac ale nie mam pliku jednego i nigdzie go nie ma wiec nie moglem grac zaczelem grac na qRO - sewer jest miodzi polecam i duzo polakow jest pozatym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:06 am
wired_Yuki ide sobie do klasy , pa pa wrzystim , jak by co jutro mam wolne wiec bed długo na gai? pa pa wam i przypominam o moim quescie Apap! Muahahahahaa, tez mam dzisiaj wolne! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sorry, ze nic ie mowilam, ale komp mi sie zrestartowal.(temat Ro to to co tygryski lubia najbardziej blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya wired_Yuki ide sobie do klasy , pa pa wrzystim , jak by co jutro mam wolne wiec bed długo na gai? pa pa wam i przypominam o moim quescie lol papa ja mam wolne dzisiaj razz ja tez mrgreen nara Wierd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 2:07 am
Falcone Ntsumi_Aya a wogóle gdzie się tam zalogowac.... polski to DRT chcialem tam grac ale nie mam pliku jednego i nigdzie go nie ma wiec nie moglem grac zaczelem grac na qRO - sewer jest miodzi polecam i duzo polakow jest pozatym wink spoko...ale GDZIE się tam zalogować sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|