|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 2:11 am
bogcsa1013 Már megint írt evil Most meg meg ajándékot akar adni az adataimért cserébe. Normális az ilyen?! scream Bogcsa tényleg jelentsd... esetleg ignoráld vagy állítsd be a preference-nnél, hogy PM receiving - friends only (csak barátoktól kaphatsz akkor levelet, másoknak nem engedi), legalább egy pár napra. III_Kisrajczy_III Hogy tudnám úgy megcsinálni a profilomat, hogy van egy adott kép ... az a háttér ... olyan, mintha az lenne a profilom ... és ha valaki mondjuk rámegy a Facebook képére, akkor a Facebook-omra dobja autómatikusan? ... Pl. =) Gondolom képes linkeléssel, sajnos nemigen tudom, hogy kell. De magához a képhez nyilván jobb klikk kép címének másolása és azt valamilyen html-kódba kell tenni. Esetleg google-zz képes linkelésre vagy arra hogy "image link html" vagy ilyesmi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 29, 2011 3:56 am
Egyáltalán nem normális, aki még ajándékot is ígér a az adatokért cserébe,... Ráadásul 99%, hogy nem tartja be! Igaz még nem tapasztaltam ilyet, de így vélem, mivel a csalás a lényege. Az ilyen egy nagy hülye és persze szintén egy csaló hacker. Én is csak azt javaslom bogcsa, hogy mielőbb report-old az ilyen és más hasonló leveleket! Soha sehol nem kérik az adminok és moderátorok a jelszavakat, plusz egyéb adatokat se! (Ez persze nem csak a Gaia-ra vonatkozik, hanem bármely más közösségi, jelszavas oldalra értendő!)
Egy régi haverom (nem magyar) úgy járt néhány héttel ezelőtt, hogy valaki ajánlott neki levélben egy éppen a haverom által viselt 2-300.000 gold értékű Onyx Sword cuccáért cserébe egy 1-2 milliót érő Sharktooth cuccot. Na igen, ez egy becsapós "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" csalás volt. A haverom mesélte nekem, hogy elfogadta és kapott a kardjáért cserébe egy Sharp Fish Teeth-et, mely csak 8-10.000 gold-ot ér. Ez ikonilag is, cuccilag is nagyon hasonlóan néz ki, mint a Sharktooth cucc. Így logikus, hogy a csaló 2-300.000 értékű cuccot kér egy 8-10.000 értékű cuccért, hogy kicsalva más(ok)tól kereshessen több gold-ot. Ezzel tévesztette meg Trade-ben a haveromat, ugyanis utólag kiderült, hogy nem ment az egerével a cucc fölé, hogy lássa a nevét, hogy tényleg azt kapja-e. (Nem tudta, hogy így meg lehet nézni és érdemes megnézni a cucc nevét a Trade-ben, de mikor panaszkodott, mondtam neki lehet és kell is mindig a bizti kedvéért.) Majd kértem őt, hogy report-olja be ezt a csalót és hogy legyen óvatosabb, mondta oké.
Majd véletlenül pont ezzel a csalóval taliztam Hollywood-on (a haverom a nevét is leírta a panaszában) és nekem is küldött hasonló levelet, mint a haveromnak, persze rögtön report-oltam. Majd kicsit írtam neki, hogy leállhatna ezzel, majd azzal védekezett, hogy a hiszékenyeket edzeti ezzel, hogy ki mennyire dől be és hogy ne zaklassam őt. Na persze, jó duma,... Inkább ő zaklat másokat, biztos több személynek is küldött ilyen levelet. Ha ez így lenne, akkor utólag legalább 1-2 nap múlva visszaadná a kicsalt cuccot. Utólag visszanéztem néhány napja a levelét és megváltoztatta a nevét, talán mert jobban megijedt, vagy nem tudom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2011 5:25 am
Nem tudom eldönteni, hogy a polipok cukik vagy undik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2011 7:15 am
Sharoan Nem tudom eldönteni, hogy a polipok cukik vagy undik... Cukik. 3nodding Egyértelműen. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2011 11:16 am
Molylepke Sharoan Nem tudom eldönteni, hogy a polipok cukik vagy undik... Cukik. 3nodding Egyértelműen. biggrin A kicsik cukik, de a nagyoktól megijednék ._.'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2011 1:32 pm
Sharoan Nem tudom eldönteni, hogy a polipok cukik vagy undik... Én a tányéromon szeretem őket látni XP Amúgy a ráják cukibbak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2011 3:12 am
Szerintem is a kisebbek cukik, a nagyobbak ijesztőek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2011 5:39 am
Ti milyen "herkentyűket" esztek meg? Úgy értem, hogy kagyló, vagy polip meg ilyesmik.... Amúgy nem tudom ez hogy jött biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2011 1:17 am
Új hírek a Gaia mangáról: Az A New Man (Egy új ember) fejezet fonalát folytatják, naponta tesznek fel egy oldalt, és a következőkre lehet számítani benne: Egy nagy férfira, szokatlanul kecses testrészekkel; Egy őserdei csavargásra; Egy váratlanul felbukkanó félistenre; Egy nagy halom holttestre; Egy esküvpi fantáziára; Egy gonosz kesztyűre; (megj. szerintem ua. mint a The Fall fejezetben) Egy elszánt megszökésre. (Kíváncsi vagyok mi lesz, bírom a mangájukat bár picit sajnálom, hogy átálltak fekete-fehér-szürkére, bár érthető is). Régebben elkezdtem 1-2 régi fejezetet Photoshoppal átszerkeszteni magyarra, idővel folytatom majd. Ééés az új cuccok az új kínai évet, a Nyúl Évét köszöntik smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2011 2:14 am
Én se polipot, se rákot, se kagylót nem ettem soha és nem is szeretnék. Valahogy úgy érzem nem nekem valók és nem ízlenének.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2011 8:54 am
A polipokat annyira én sem szeretem sad Viszont holnap megyek az öcsém (bálintvillám11) farsangi bulijára. Szédítő lesz háremhölgyként rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2011 10:38 am
bogcsa1013 A polipokat annyira én sem szeretem sad Viszont holnap megyek az öcsém (bálintvillám11) farsangi bulijára. Szédítő lesz háremhölgyként rofl Érdekes smile Szeretem a farsangokat/beöltözéseket, én is megyek majd egyre majd smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2011 11:02 am
Majd azért képet is hozok róla biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 04, 2011 11:43 am
en is akarok farsangi bulit vajon rendezunk az osztalyba???? question
olyan jok szoktak lenni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Feb 05, 2011 1:17 am
Én főleg kiskoromban szerettem a farsangokat, általában macskának öltöztem. smile Jó pár éve már nem igazán szeretem a farsangokat. Főleg mivel szégyenlős vagyok és a jelmezhez sincs, nem lenne elég türelmem. De azért akiknél farsang lesz, nekik jó mulatást kívánok! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|