Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 351 352 353 354 355 356 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jan 29, 2011 2:11 am

bogcsa1013
Már megint írt evil Most meg meg ajándékot akar adni az adataimért cserébe. Normális az ilyen?! scream

Bogcsa tényleg jelentsd... esetleg ignoráld vagy állítsd be a preference-nnél, hogy PM receiving - friends only (csak barátoktól kaphatsz akkor levelet, másoknak nem engedi), legalább egy pár napra.

III_Kisrajczy_III
Hogy tudnám úgy megcsinálni a profilomat, hogy van egy adott kép ... az a háttér ... olyan, mintha az lenne a profilom ... és ha valaki mondjuk rámegy a Facebook képére, akkor a Facebook-omra dobja autómatikusan? ... Pl. =)

Gondolom képes linkeléssel, sajnos nemigen tudom, hogy kell. De magához a képhez nyilván jobb klikk kép címének másolása és azt valamilyen html-kódba kell tenni. Esetleg google-zz képes linkelésre vagy arra hogy "image link html" vagy ilyesmi.
PostPosted: Sat Jan 29, 2011 3:56 am

Egyáltalán nem normális, aki még ajándékot is ígér a az adatokért cserébe,... Ráadásul 99%, hogy nem tartja be! Igaz még nem tapasztaltam ilyet, de így vélem, mivel a csalás a lényege. Az ilyen egy nagy hülye és persze szintén egy csaló hacker. Én is csak azt javaslom bogcsa, hogy mielőbb report-old az ilyen és más hasonló leveleket! Soha sehol nem kérik az adminok és moderátorok a jelszavakat, plusz egyéb adatokat se! (Ez persze nem csak a Gaia-ra vonatkozik, hanem bármely más közösségi, jelszavas oldalra értendő!)

Egy régi haverom (nem magyar) úgy járt néhány héttel ezelőtt, hogy valaki ajánlott neki levélben egy éppen a haverom által viselt 2-300.000 gold értékű Onyx Sword cuccáért cserébe egy 1-2 milliót érő Sharktooth cuccot. Na igen, ez egy becsapós "túl szép ahhoz, hogy igaz legyen" csalás volt. A haverom mesélte nekem, hogy elfogadta és kapott a kardjáért cserébe egy Sharp Fish Teeth-et, mely csak 8-10.000 gold-ot ér. Ez ikonilag is, cuccilag is nagyon hasonlóan néz ki, mint a Sharktooth cucc. Így logikus, hogy a csaló 2-300.000 értékű cuccot kér egy 8-10.000 értékű cuccért, hogy kicsalva más(ok)tól kereshessen több gold-ot. Ezzel tévesztette meg Trade-ben a haveromat, ugyanis utólag kiderült, hogy nem ment az egerével a cucc fölé, hogy lássa a nevét, hogy tényleg azt kapja-e. (Nem tudta, hogy így meg lehet nézni és érdemes megnézni a cucc nevét a Trade-ben, de mikor panaszkodott, mondtam neki lehet és kell is mindig a bizti kedvéért.) Majd kértem őt, hogy report-olja be ezt a csalót és hogy legyen óvatosabb, mondta oké.

Majd véletlenül pont ezzel a csalóval taliztam Hollywood-on (a haverom a nevét is leírta a panaszában) és nekem is küldött hasonló levelet, mint a haveromnak, persze rögtön report-oltam. Majd kicsit írtam neki, hogy leállhatna ezzel, majd azzal védekezett, hogy a hiszékenyeket edzeti ezzel, hogy ki mennyire dől be és hogy ne zaklassam őt. Na persze, jó duma,... Inkább ő zaklat másokat, biztos több személynek is küldött ilyen levelet. Ha ez így lenne, akkor utólag legalább 1-2 nap múlva visszaadná a kicsalt cuccot. Utólag visszanéztem néhány napja a levelét és megváltoztatta a nevét, talán mert jobban megijedt, vagy nem tudom.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Sharoan

Friendly Trader

14,025 Points
  • Tycoon 200
  • Noble Shade 100
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 5:25 am

Nem tudom eldönteni, hogy a polipok cukik vagy undik...
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 7:15 am

Sharoan

Cukik. 3nodding
Egyértelműen. biggrin

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 11:16 am

Molylepke
Sharoan

Cukik. 3nodding
Egyértelműen. biggrin

A kicsik cukik, de a nagyoktól megijednék ._.'
PostPosted: Tue Feb 01, 2011 1:32 pm

Sharoan
Én a tányéromon szeretem őket látni XP
Amúgy a ráják cukibbak 3nodding

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 3:12 am

Szerintem is a kisebbek cukik, a nagyobbak ijesztőek.
PostPosted: Wed Feb 02, 2011 5:39 am

Ti milyen "herkentyűket" esztek meg? Úgy értem, hogy kagyló, vagy polip meg ilyesmik.... Amúgy nem tudom ez hogy jött biggrin

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Fri Feb 04, 2011 1:17 am

Új hírek a Gaia mangáról:
Az A New Man (Egy új ember) fejezet fonalát folytatják, naponta tesznek fel egy oldalt, és a következőkre lehet számítani benne:

Egy nagy férfira, szokatlanul kecses testrészekkel;
Egy őserdei csavargásra;
Egy váratlanul felbukkanó félistenre;
Egy nagy halom holttestre;
Egy esküvpi fantáziára;
Egy gonosz kesztyűre; (megj. szerintem ua. mint a The Fall fejezetben)
Egy elszánt megszökésre.

(Kíváncsi vagyok mi lesz, bírom a mangájukat bár picit sajnálom, hogy átálltak fekete-fehér-szürkére, bár érthető is).
Régebben elkezdtem 1-2 régi fejezetet Photoshoppal átszerkeszteni magyarra, idővel folytatom majd.

Ééés az új cuccok az új kínai évet, a Nyúl Évét köszöntik smile
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 2:14 am

Én se polipot, se rákot, se kagylót nem ettem soha és nem is szeretnék. Valahogy úgy érzem nem nekem valók és nem ízlenének.

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 8:54 am

A polipokat annyira én sem szeretem sad Viszont holnap megyek az öcsém (bálintvillám11) farsangi bulijára. Szédítő lesz háremhölgyként rofl
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 10:38 am

bogcsa1013
A polipokat annyira én sem szeretem sad Viszont holnap megyek az öcsém (bálintvillám11) farsangi bulijára. Szédítő lesz háremhölgyként rofl

Érdekes smile Szeretem a farsangokat/beöltözéseket, én is megyek majd egyre majd smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

bogcsa1013

6,025 Points
  • Fusion Apprentice 100
  • That One Hero 500
  • Frozen Sleuth 100
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 11:02 am

Majd azért képet is hozok róla biggrin
PostPosted: Fri Feb 04, 2011 11:43 am

en is akarok farsangi bulit vajon rendezunk az osztalyba???? question

olyan jok szoktak lenni biggrin

jolly kati

3,400 Points
  • Window Shopper 100
  • Junior Trader 100
  • Gaian 50

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Feb 05, 2011 1:17 am

Én főleg kiskoromban szerettem a farsangokat, általában macskának öltöztem. smile Jó pár éve már nem igazán szeretem a farsangokat. Főleg mivel szégyenlős vagyok és a jelmezhez sincs, nem lenne elég türelmem. De azért akiknél farsang lesz, nekik jó mulatást kívánok! wink
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 351 352 353 354 355 356 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games