|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:49 am
Falcone Driona Falcone wired_Yuki Falcone kotow nie zabijam tylko ich nielubie a puszek jeszcze zyje.......niestety kazdy ma swoje hobby xd czemu wszyscy mi prubuja wmowic ze moim hobby jest zabijanie niewinnych zwierzatek stressed A jaka masz klase w RO? Ja gram tylko kaplanka, wiec odsylam zblakane dusze do zaswiatow. ja to jestem Crusem jako Falcone ale teraz sie na mnicha robie whee jeszcze nim nie jesteś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:49 am
SCagnołem sobie pioseke Kombi "sen sie spełni" w morde fajna biggrin ... nawet bardzo ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:50 am
wired_Yuki nie tylko ty zabijasz , a ja ci tego niewmawiam , ja podobno jestem sadomasochistką xd JA NIKOGO NIE ZABILEM I NIE MAM ZAMIARU NIKOGO ZABIC biggrin GRATULACJE BEE WOLF biggrin z poradami prawnymi bede sie kierowal do ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:51 am
wired_Yuki SERAFIN-VAMPIRE wired_Yuki Falcone wired_Yuki Falcone kotow nie zabijam tylko ich nielubie a puszek jeszcze zyje.......niestety kazdy ma swoje hobby xd czemu wszyscy mi prubuja wmowic ze moim hobby jest zabijanie niewinnych zwierzatek stressed nie tylko ty zabijasz , a ja ci tego niewmawiam , ja podobno jestem sadomasochistkĦ#8230; xd a dlaczego tak uważasz tak mi powiedziała część klasy to co ty robisz że tak twierdzą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:52 am
Falcone wired_Yuki nie tylko ty zabijasz , a ja ci tego niewmawiam , ja podobno jestem sadomasochistką xd JA NIKOGO NIE ZABILEM I NIE MAM ZAMIARU NIKOGO ZABIC biggrin GRATULACJE BEE WOLF biggrin z poradami prawnymi bede sie kierowal do ciebie przepraszam jesli iebie uraziłam , moim zdaniem jestes bardzo wrazlliwym człowiekiem , ale w tym swiecie wrazliwym jest byc trudno , sama sie o tym dowiedziałam na własnej skorze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:53 am
Driona Yumehayla Czesc wszystkim^^! OMG, spojrzcie na to eek : Hej!]http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=4047218Hej! hej hej hej hej hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj /!!!!!! LALALALAlalal .alal lalala ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ellouuuu~! whee Hu? Wha? Ktos tu wspominal o Ragnaroku? *sniff* Tez kiedys gralam, bylam jedna z niewielu Blacksmithek na DRT... Taka, co sie Cornelia zwala... To byly czasy... Az sie lezka w oku kreci! T3T Ooo, Yume, najs info! 3nodding Jak wprowadza kalachy, daj znac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:54 am
Cze! To na pewno nie pic na wodę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:54 am
Falcone SERAFIN-VAMPIRE to co ty robisz że tak twierdzą Bardzo glupie rzeczy ktorych ani ja ani labudziak ani nikt inny w naszej gildi nie pochwala stare a le ja jusz ich nierobie naprawde crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:55 am
Cornelia Erefashi Ellouuuu~! whee Hu? Wha? Ktos tu wspominal o Ragnaroku? *sniff* Tez kiedys gralam, bylam jedna z niewielu Blacksmithek na DRT... Taka, co sie Cornelia zwala... To byly czasy... Az sie lezka w oku kreci! T3T Ooo, Yume, najs info! 3nodding Jak wprowadza kalachy, daj znac! Cze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cornelia Erefashi Ellouuuu~! whee Hu? Wha? Ktos tu wspominal o Ragnaroku? *sniff* Tez kiedys gralam, bylam jedna z niewielu Blacksmithek na DRT... Taka, co sie Cornelia zwala... To byly czasy... Az sie lezka w oku kreci! T3T Ooo, Yume, najs info! 3nodding Jak wprowadza kalachy, daj znac! Wszyscy o tym RO gadaja ..:0 o co w tym chodzi jak sie gra ... mozecie coś powiedzieć bo nie chce scagać jak nie wiem co to być !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone SERAFIN-VAMPIRE to co ty robisz że tak twierdzĦ#8230; Bardzo glupie rzeczy ktorych ani ja ani labudziak ani nikt inny w naszej gildi nie pochwala stare czyżby chodziło o samo okaleczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Falcone SERAFIN-VAMPIRE to co ty robisz że tak twierdzą Bardzo glupie rzeczy ktorych ani ja ani labudziak ani nikt inny w naszej gildi nie pochwala stare a le ja jusz ich nierobie naprawde crying no ja mysle stare nie robisz i juz nie bedziesz robic zrozumiano stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|