|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:17 am
Falcone wired_Yuki Lethiel wired_Yuki witam wszystkich , dawno mnie nie było!!!!!!! jutro znowu biba jeah!!!!!!! 4laugh *przytulas* witaj przepraszam ze tak długo mnienie było , przynajmnij dla mnie długo , czy cos sie pozmieniało , czy cos mnie omineło? ja ci na to nie odpowiem bo mnie tu nie bylo............... tak dlugo ze juz nikt mnie nie pamieta xp jak nie ja cie pamiętam blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:17 am
Falcone wired_Yuki Lethiel wired_Yuki witam wszystkich , dawno mnie nie było!!!!!!! jutro znowu biba jeah!!!!!!! 4laugh *przytulas* witaj przepraszam ze tak długo mnienie było , przynajmnij dla mnie długo , czy cos sie pozmieniało , czy cos mnie omineło? ja ci na to nie odpowiem bo mnie tu nie bylo............... tak dlugo ze juz nikt mnie nie pamieta xp ja cie pamietam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:18 am
SERAFIN-VAMPIRE jak nie ja cie pamiętam blaugh xd a pamie3tasz kiedy ostatno zesmy razem zesoba gadali na Gaii ??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:20 am
Falcone SERAFIN-VAMPIRE jak nie ja cie pamiętam blaugh xd a pamie3tasz kiedy ostatno zesmy razem zesoba gadali na Gaii ?????? na gai jakiś tydzień temu a w realu jeszcze dziś pogadamy (jak tam historia do gry blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:21 am
włow , własnie mam podstawy projektowania i bede miała ocenianą prace , ciekaw e co dostane xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:22 am
*wychodzi, po chwili wraca z olbrzymia ksiega* nie ma to jak ciekawa lektura o poranku *siada na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki włow , własnie mam podstawy projektowania i bede miała ocenianą prace , ciekaw e co dostane xd piątke bo co innego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-VAMPIRE Falcone SERAFIN-VAMPIRE jak nie ja cie pamiętam blaugh xd a pamie3tasz kiedy ostatno zesmy razem zesoba gadali na Gaii ?????? na gai jakiś tydzień temu a w realu jeszcze dziś pogadamy (jak tam historia do gry blaugh ) daj se spokuj xp Wierd a jaka prace robilas ????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:23 am
Irinn *wychodzi, po chwili wraca z olbrzymia ksiega* nie ma to jak ciekawa lektura o poranku *siada na foteliku* co tam masz * zaglada przez ramie *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:23 am
falcone nie wiesz czy roki jest w domu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:25 am
SERAFIN-VAMPIRE falcone nie wiesz czy roki jest w domu yyyy.............. nie wiem ale chyba tak 3nodding chociaz niektore szkoly dzisiaj nie maja wolnego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:25 am
SERAFIN-VAMPIRE wired_Yuki włow , własnie mam podstawy projektowania i bede miała ocenianą prace , ciekaw e co dostane xd piątke bo co innego zaraz sie okarze , oby była piątka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 14, 2004 1:26 am
Falcone SERAFIN-VAMPIRE falcone nie wiesz czy roki jest w domu yyyy.............. nie wiem ale chyba tak 3nodding chociaz niektore szkoly dzisiaj nie maja wolnego no właśnie trzeba sie przejść i zobaczyć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|