|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:55 am
revcat Ridsu a co towarzysz general zyczy sobie jeszcze? 4laugh tego typu sprawy najlepiej omawiac przy lampce wina w domowym zaciszu siedzac sobie wygodnie przy kominku.... mrgreen nie mam kominka crying winko by sie jakies znalazlo 3nodding wiec?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:59 am
Ridsu revcat Ridsu a co towarzysz general zyczy sobie jeszcze? 4laugh tego typu sprawy najlepiej omawiac przy lampce wina w domowym zaciszu siedzac sobie wygodnie przy kominku.... mrgreen nie mam kominka crying winko by sie jakies znalazlo 3nodding wiec?
ja mam kominek u siebie mrgreen i winko nawet mam mrgreen zapraszam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:01 am
revcat Ridsu revcat Ridsu a co towarzysz general zyczy sobie jeszcze? 4laugh tego typu sprawy najlepiej omawiac przy lampce wina w domowym zaciszu siedzac sobie wygodnie przy kominku.... mrgreen nie mam kominka crying winko by sie jakies znalazlo 3nodding wiec? ja mam kominek u siebie mrgreen i winko nawet mam mrgreen zapraszam mrgreen wchodze w to 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:05 am
oi! mrgreen o 8 wieczorem z mojej kwaterze.... mrgreen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:09 am
revcat oi! mrgreen o 8 wieczorem z mojej kwaterze.... mrgreen 3nodding dobrze towarzyszu generale... moge wziasc ze soba wilkusa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:11 am
Ridsu revcat oi! mrgreen o 8 wieczorem z mojej kwaterze.... mrgreen 3nodding dobrze towarzyszu generale... moge wziasc ze soba wilkusa?
kogo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:14 am
revcat Ridsu revcat oi! mrgreen o 8 wieczorem z mojej kwaterze.... mrgreen 3nodding dobrze towarzyszu generale... moge wziasc ze soba wilkusa? kogo? towarzyszke wilkus 3nodding ona tez lubi wino a szczegulnie czerwone wink nio ale ja wole biale mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:20 am
Ridsu revcat Ridsu revcat oi! mrgreen o 8 wieczorem z mojej kwaterze.... mrgreen 3nodding dobrze towarzyszu generale... moge wziasc ze soba wilkusa? kogo? towarzyszke wilkus 3nodding ona tez lubi wino a szczegulnie czerwone wink nio ale ja wole biale mrgreen
aha rozumiem...no coz prosze bardzo tak tak niech przyjdzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:20 am
kogo?
jestes kolejna osoba ktorej nie moge dodac do listy przyjaciól i nie wiem czemu? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:22 am
jestes kolejna osoba ktorej nie moge dodac do listy przyjaciól i nie wiem czemu? crying
tez tak mam z kilkoma osobami....
tymczasem sie zmywam bede pozniej....oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 2:26 am
revcat jestes kolejna osoba ktorej nie moge dodac do listy przyjaciól i nie wiem czemu? crying tez tak mam z kilkoma osobami.... tymczasem sie zmywam bede pozniej....oi! mrgreen ja tez juz ide papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 3:27 am
Ridsu revcat Ridsu revcat oi! mrgreen o 8 wieczorem z mojej kwaterze.... mrgreen 3nodding dobrze towarzyszu generale... moge wziasc ze soba wilkusa? kogo? towarzyszke wilkus 3nodding ona tez lubi wino a szczegulnie czerwone wink nio ale ja wole biale mrgreen Ja tu widze ze knujecie coś :] *Wyciaga flaszke* co to ma znaczyć ?! *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 3:33 am
BeeWolf_san Ridsu revcat Ridsu revcat oi! mrgreen o 8 wieczorem z mojej kwaterze.... mrgreen 3nodding dobrze towarzyszu generale... moge wziasc ze soba wilkusa? kogo? towarzyszke wilkus 3nodding ona tez lubi wino a szczegulnie czerwone wink nio ale ja wole biale mrgreen Ja tu widze ze knujecie coś :] *Wyciaga flaszke* co to ma znaczyć ?! *pije* knujemy tu popijawe towarzyszu 3nodding pisze sie pan na nia? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 3:45 am
BeeWolf_san Ja tu widze ze knujecie coś :] *Wyciaga flaszke* co to ma znaczyć ?! *pije*
knujecie? ja nic nie knuje tu knuja w naszych szeregach marszalku!!!! wsrod nas sa szpiedzy anarchii X tej heretyckiej gildi tego heretyka chazza vel linkina... pirate
kurwa jego mac!!!! *wyciaga flaszke i pociaga z gwinta* oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|