|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:09 am
Twisted_Exile Ridsu Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted a skad ja mam wiedziec zes ty nie jest jednym z tych szpiegow? whee confused poniewasz jestem dluzej na R.P. i mam tu zobowiazania twisted rolleyes powiedzmy ze Ci ufam towarzyszko 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:09 am
Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted
a ze niby kogo? to pod sad zostanie postawiony!!!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:13 am
revcat Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted a ze niby kogo? to pod sad zostanie postawiony!!!! pirate wlasnie zlozylam rozpoznawcza wizyte na terenie wroga... 3nodding pragne zameldowac ze narazie nic niebezpiecznego tam sie nie dzieje co mogloby zaszkodzic przefantastycznym RP 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:13 am
revcat Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted a ze niby kogo? to pod sad zostanie postawiony!!!! pirate talk2hand niech Ridsu szpieg numer 2 powie kto ja mam urlop zdrowotny a pozatym widze ze ktos tu niedowierza mi confused twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:16 am
Ridsu revcat oi! no no no *kaszl kaszl robi sie czerwony na twarzy* no coz milo mi milo mrgreen pragne zauwazyc tylko ze kazda zdrada stanu jest surowo karana..... jest pan taki wspanialy... kochany i dobroduszny bez pana cale RP by sie zawalilo 4laugh
podporucznik Ridsu naprawde bardzo mi milo ale chyba zbyt mnie wywyzszacie....czy Wy przypadkiem nie potrzebujecie czegos? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:20 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted a ze niby kogo? to pod sad zostanie postawiony!!!! pirate talk2hand niech Ridsu szpieg numer 2 powie kto ja mam urlop zdrowotny a pozatym widze ze ktos tu niedowierza mi confused twisted
dobrze kuna wiecie ze jestescie zasluzonym oficerem R.P.!!!!! i mi tu nie pierdolic glupot za uszami.....no pirate mrgreen musiscie mnie od rana denerwowac? trzymac fason kuna mac!!! uzalanie sie nie przystoi oficerowi! kapiszi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:20 am
revcat Ridsu revcat oi! no no no *kaszl kaszl robi sie czerwony na twarzy* no coz milo mi milo mrgreen pragne zauwazyc tylko ze kazda zdrada stanu jest surowo karana..... jest pan taki wspanialy... kochany i dobroduszny bez pana cale RP by sie zawalilo 4laugh podporucznik Ridsu naprawde bardzo mi milo ale chyba zbyt mnie wywyzszacie....czy Wy przypadkiem nie potrzebujecie czegos? mrgreen awansu emm... nio nic nie potrzebuje ja poprostu tak z czystej sympatji 4laugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:21 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted a ze niby kogo? to pod sad zostanie postawiony!!!! pirate talk2hand niech Ridsu szpieg numer 2 powie kto ja mam urlop zdrowotny a pozatym widze ze ktos tu niedowierza mi confused twisted dobrze kuna wiecie ze jestescie zasluzonym oficerem R.P.!!!!! i mi tu nie pierdolic glupot za uszami.....no pirate mrgreen musiscie mnie od rana denerwowac? trzymac fason kuna mac!!! uzalanie sie nie przystoi oficerowi! kapiszi? *wspina mu sie na na kolana i mocno przytula i drapie za uszkiem(kuna jak dawno tego nie robilam 4laugh * mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:24 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted a ze niby kogo? to pod sad zostanie postawiony!!!! pirate talk2hand niech Ridsu szpieg numer 2 powie kto ja mam urlop zdrowotny a pozatym widze ze ktos tu niedowierza mi confused twisted dobrze kuna wiecie ze jestescie zasluzonym oficerem R.P.!!!!! i mi tu nie pierdolic glupot za uszami.....no pirate mrgreen musiscie mnie od rana denerwowac? trzymac fason kuna mac!!! uzalanie sie nie przystoi oficerowi! kapiszi? *wspina mu sie na na kolana i mocno przytula i drapie za uszkiem(kuna jak dawno tego nie robilam 4laugh * mrgreen twisted czy mi sie wydaje czy my go rozpieszczamy? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:25 am
Ridsu awansu emm... nio nic nie potrzebuje ja poprostu tak z czystej sympatji 4laugh twisted
awansu? i wydaje Wam sie podporucznik Ridsu ze w taki sposob mozna uzyskac awans a nie ciezka praca dla R.P.? hmm? poza tym jestescie adiutantem Generala Ozzwalda to w jego woli lezy nadanie Wam wyzszego stopnia....chyba ze General Ozz sam mi to zleci..... mrgreen a co ja z tego bede mial? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:32 am
revcat Ridsu awansu emm... nio nic nie potrzebuje ja poprostu tak z czystej sympatji 4laugh twisted
awansu? i wydaje Wam sie podporucznik Ridsu ze w taki sposob mozna uzyskac awans a nie ciezka praca dla R.P.? hmm? poza tym jestescie adiutantem Generala Ozzwalda to w jego woli lezy nadanie Wam wyzszego stopnia....chyba ze General Ozz sam mi to zleci..... mrgreen a co ja z tego bede mial? mrgreen emmm... noo... buzi? rolleyes heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:40 am
a to zle ze rozpieszczacie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:43 am
Ridsu revcat Ridsu awansu emm... nio nic nie potrzebuje ja poprostu tak z czystej sympatji 4laugh twisted
awansu? i wydaje Wam sie podporucznik Ridsu ze w taki sposob mozna uzyskac awans a nie ciezka praca dla R.P.? hmm? poza tym jestescie adiutantem Generala Ozzwalda to w jego woli lezy nadanie Wam wyzszego stopnia....chyba ze General Ozz sam mi to zleci..... mrgreen a co ja z tego bede mial? mrgreen emmm... noo... buzi? rolleyes heart
tylko buzi? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:45 am
revcat Ridsu revcat Ridsu awansu emm... nio nic nie potrzebuje ja poprostu tak z czystej sympatji 4laugh twisted
awansu? i wydaje Wam sie podporucznik Ridsu ze w taki sposob mozna uzyskac awans a nie ciezka praca dla R.P.? hmm? poza tym jestescie adiutantem Generala Ozzwalda to w jego woli lezy nadanie Wam wyzszego stopnia....chyba ze General Ozz sam mi to zleci..... mrgreen a co ja z tego bede mial? mrgreen emmm... noo... buzi? rolleyes heart tylko buzi? mrgreen a co towarzysz general zyczy sobie jeszcze? 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:51 am
Ridsu a co towarzysz general zyczy sobie jeszcze? 4laugh
tego typu sprawy najlepiej omawiac przy lampce wina w domowym zaciszu siedzac sobie wygodnie przy kominku.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|