|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:46 am
Ridsu czy moge sie do pana przytulic towarzyszu generale? 4laugh
skoro potrzebujecie cieplego skrzydla generalskiego.... mrgreen to tak towarzyszko mozecie sie przytulic...oi!
Monis a ja Wam daje zwolnienie chorobowe od wszelkich obowiazkow partyzanckich to Wam sie nalezy towarzyszko! mrgreen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:47 am
revcat Ridsu czy moge sie do pana przytulic towarzyszu generale? 4laugh skoro potrzebujecie cieplego skrzydla generalskiego.... mrgreen to tak towarzyszko mozecie sie przytulic...oi! Monis a ja Wam daje zwolnienie chorobowe od wszelkich obowiazkow partyzanckich to Wam sie nalezy towarzyszko! mrgreen 3nodding sama sobie wzielam a wlasciwie to nie czuje sie jakbym nadal posiadal swoje stanowisko ale to szczegol talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:47 am
revcat Twisted_Exile nuda wieje i tutaj bo rzadko kto tu bywa :/ ale ja nie rozumiem mi ciagle wyskakuje ze nie moge wiecej odpoczywac bo raz na reset bla... ale ja nie odpoczywalam w tym resecie confused ...ktos moze wie jakie objawy ma zapalenie plucow? twisted no coz z tego co pamietam to bol glowy a szczegolnie skroni, kaszle ostry, trudnosci miejscowe z lapaniem oddechu, temperatura, @Ridsu pytasz czy nie pytasz? bo sie rozmysle...... mrgreen przeciez zadalam juz pytanie... confused czy moge sie przytulic to bylo moje pytanie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:49 am
revcat Ridsu czy moge sie do pana przytulic towarzyszu generale? 4laugh skoro potrzebujecie cieplego skrzydla generalskiego.... mrgreen to tak towarzyszko mozecie sie przytulic...oi! Monis a ja Wam daje zwolnienie chorobowe od wszelkich obowiazkow partyzanckich to Wam sie nalezy towarzyszko! mrgreen 3nodding 4laugh i niech tu ktos powie ze jest zle to ma w morde mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:49 am
Twisted_Exile sama sobie wzielam a wlasciwie to nie czuje sie jakbym nadal posiadal swoje stanowisko ale to szczegol talk2hand
to ze ostatnio nie mieliscie duzo pracy towarzyszko to nie znaczy ze nie macie stanowiska....oi bo sie zdenerwuje....
sama sobie wziela.....phi! arogancja...... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:51 am
revcat Twisted_Exile sama sobie wzielam a wlasciwie to nie czuje sie jakbym nadal posiadal swoje stanowisko ale to szczegol talk2hand to ze ostatnio nie mieliscie duzo pracy towarzyszko to nie znaczy ze nie macie stanowiska....oi bo sie zdenerwuje.... sama sobie wziela.....phi! arogancja...... pirate ja tam lubie cos robic by wiedziec ze mam stanowisko bo takto czuje sie olewana i niepotrzebna twisted nie arogancja, bunt mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:55 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile sama sobie wzielam a wlasciwie to nie czuje sie jakbym nadal posiadal swoje stanowisko ale to szczegol talk2hand to ze ostatnio nie mieliscie duzo pracy towarzyszko to nie znaczy ze nie macie stanowiska....oi bo sie zdenerwuje.... sama sobie wziela.....phi! arogancja...... pirate ja tam lubie cos robic by wiedziec ze mam stanowisko bo takto czuje sie olewana i niepotrzebna twisted nie arogancja, bunt mrgreen twisted
oi! to zdac mi raport z waszego szpiegostwa na gidli linkina wroga numer jede R.P.
Ridsu no no no *przytula ja* juz lepiej? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:56 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile sama sobie wzielam a wlasciwie to nie czuje sie jakbym nadal posiadal swoje stanowisko ale to szczegol talk2hand to ze ostatnio nie mieliscie duzo pracy towarzyszko to nie znaczy ze nie macie stanowiska....oi bo sie zdenerwuje.... sama sobie wziela.....phi! arogancja...... pirate ja tam lubie cos robic by wiedziec ze mam stanowisko bo takto czuje sie olewana i niepotrzebna twisted nie arogancja, bunt mrgreen twisted oi! to zdac mi raport z waszego szpiegostwa na gidli linkina wroga numer jede R.P. Ridsu no no no *przytula ja* juz lepiej? mrgreen pragne zauwazyc ze tez mamy szpiegow z Anarchi tutaj mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:58 am
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile sama sobie wzielam a wlasciwie to nie czuje sie jakbym nadal posiadal swoje stanowisko ale to szczegol talk2hand to ze ostatnio nie mieliscie duzo pracy towarzyszko to nie znaczy ze nie macie stanowiska....oi bo sie zdenerwuje.... sama sobie wziela.....phi! arogancja...... pirate ja tam lubie cos robic by wiedziec ze mam stanowisko bo takto czuje sie olewana i niepotrzebna twisted nie arogancja, bunt mrgreen twisted oi! to zdac mi raport z waszego szpiegostwa na gidli linkina wroga numer jede R.P. Ridsu no no no *przytula ja* juz lepiej? mrgreen przy panu zawsze 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 12:59 am
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile sama sobie wzielam a wlasciwie to nie czuje sie jakbym nadal posiadal swoje stanowisko ale to szczegol talk2hand to ze ostatnio nie mieliscie duzo pracy towarzyszko to nie znaczy ze nie macie stanowiska....oi bo sie zdenerwuje.... sama sobie wziela.....phi! arogancja...... pirate ja tam lubie cos robic by wiedziec ze mam stanowisko bo takto czuje sie olewana i niepotrzebna twisted nie arogancja, bunt mrgreen twisted oi! to zdac mi raport z waszego szpiegostwa na gidli linkina wroga numer jede R.P. Ridsu no no no *przytula ja* juz lepiej? mrgreen pragne zauwazyc ze tez mamy szpiegow z Anarchi tutaj mrgreen twisted sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:02 am
Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:03 am
oi! no no no *kaszl kaszl robi sie czerwony na twarzy* no coz milo mi milo mrgreen
pragne zauwazyc tylko ze kazda zdrada stanu jest surowo karana.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:06 am
Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted a skad ja mam wiedziec zes ty nie jest jednym z tych szpiegow? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:07 am
Ridsu Twisted_Exile Ridsu sama w niej jestes wiec nie pyskuj mrgreen jak sie zwracasz do wyzszego stopniem evil chodzi o to ze ci z Anarchi maja szpiegow w R.P. twisted a skad ja mam wiedziec zes ty nie jest jednym z tych szpiegow? whee confused poniewasz jestem dluzej na R.P. i mam tu zobowiazania twisted rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 1:08 am
revcat oi! no no no *kaszl kaszl robi sie czerwony na twarzy* no coz milo mi milo mrgreen pragne zauwazyc tylko ze kazda zdrada stanu jest surowo karana..... jest pan taki wspanialy... kochany i dobroduszny bez pana cale RP by sie zawalilo 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|