|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:44 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus przepraszam... ale czy tylko ja tu zapierdalam? ja tu się żyłuję, a wy się swojej doli upominacie [Dest i tak nie dostaje ale to inna bajka] ja nawet nie wiedziałem że dostane dole ja się skarżę na trudy życia czy ty? czy to ważne lizcy się tylko że panienki na nas lecą bo ciałka mamy zajebiste... sie skacze... sie pływa... ciałka też mamy zajebiste... i bajerka jest... a ty masz przejebane, bo twoja samica tu jest xp chyba nie jest tak źle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:48 am
robimy imprezke tutaj dziś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:56 am
Gdzie sa wszyscy? crying Jak mi zimno.... Brrrrrrrr.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 11:59 am
Eurina Vam Gdzie sa wszyscy? crying Jak mi zimno.... Brrrrrrrr.......Witam ... *przykrywa plaszczem Eurine i usmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:03 pm
Kagenoyami Eurina Vam Gdzie sa wszyscy? crying Jak mi zimno.... Brrrrrrrr.......Witam ... *przykrywa plaszczem Eurine i usmiecha sie* whee Dziekuje.... to milo z Twojej strony.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:06 pm
Cholercia... faktycznie nikogo oprocz nas nie ma... *rozglada sie po pomieszczeniu*... no coz, to ja w takim razie ide wywolywac zdjecia z wczorajszej impry wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:07 pm
Jeeee, biba dzisiaj! XD to ja się może rozbiorę do bielizny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:08 pm
Kagenoyami Cholercia... faktycznie nikogo oprocz nas nie ma... *rozglada sie po pomieszczeniu*... no coz, to ja w takim razie ide wywolywac zdjecia z wczorajszej impry wink A moze potanczymy? Jak inni uslysza muzyke to na pewno sie zleca... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:09 pm
Kagenoyami Cholercia... faktycznie nikogo oprocz nas nie ma... *rozglada sie po pomieszczeniu*... no coz, to ja w takim razie ide wywolywac zdjecia z wczorajszej impry wink ja jestem, ale co tam, olejmu prawda...inna rzecz, że moje posty nie dochodzą..Na gadu Kochanie ;****
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:10 pm
Rynn the Vampire Jeeee, biba dzisiaj! XD to ja się może rozbiorę do bielizny... Wampirek!!! Niee Kotku.. lepiej zostan w tej sexownej (latwo sciagalnej ^^) pidzamce ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:12 pm
Kagenoyami Rynn the Vampire Jeeee, biba dzisiaj! XD to ja się może rozbiorę do bielizny... Wampirek!!! Niee Kotku.. lepiej zostan w tej sexownej (latwo sciagalnej ^^) pidzamce ;* no właśnie nie mogę...bo jak tylko do mnie przychodzisz to mi ją ściągasz xd Mrau 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:16 pm
Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire Jeeee, biba dzisiaj! XD to ja się może rozbiorę do bielizny... Wampirek!!! Niee Kotku.. lepiej zostan w tej sexownej (latwo sciagalnej ^^) pidzamce ;* no właśnie nie mogę...bo jak tylko do mnie przychodzisz to mi ją ściągasz xd Mrau 3nodding Kazdy musi miec jakies pasje w zyciu ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:19 pm
Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire Jeeee, biba dzisiaj! XD to ja się może rozbiorę do bielizny... Wampirek!!! Niee Kotku.. lepiej zostan w tej sexownej (latwo sciagalnej ^^) pidzamce ;* no właśnie nie mogę...bo jak tylko do mnie przychodzisz to mi ją ściągasz xd Mrau 3nodding Kazdy musi miec jakies pasje w zyciu ;* to nie jest pasja. To jest zboczenie. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:22 pm
Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire Jeeee, biba dzisiaj! XD to ja się może rozbiorę do bielizny... Wampirek!!! Niee Kotku.. lepiej zostan w tej sexownej (latwo sciagalnej ^^) pidzamce ;* no właśnie nie mogę...bo jak tylko do mnie przychodzisz to mi ją ściągasz xd Mrau 3nodding Kazdy musi miec jakies pasje w zyciu ;*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 23, 2004 12:33 pm
witam ferajne ... wiece ze dest smierdzi jak sto holer .. ..smierdziel jeden ... fe i choduje wszy we włosach ! .... no nie no !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|