|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 12:32 am
III Slash III Arkrix tank - urban camo 200k ért (licitálás) azért, gondoltam, mert az utána következő ár az 650k... könyörgöm, az ABP 150k... hát én amikor néztem asszem, h az abp is olyan 400k körül volt... de akkor legközelebb azt is leírom, h mi volt az abp, hogy ne legyen félreértés mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 4:44 am
donkeyskin - el is adtam egyből 450k-ért blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 4:58 am
Arkrix III Slash III Arkrix tank - urban camo 200k ért (licitálás) azért, gondoltam, mert az utána következő ár az 650k... könyörgöm, az ABP 150k... hát én amikor néztem asszem, h az abp is olyan 400k körül volt... de akkor legközelebb azt is leírom, h mi volt az abp, hogy ne legyen félreértés mrgreen az abp-t naponta egyszer frissítik...nem volt annyin biggrin ma is csak 150k mercury moont is most nagyon drágának találom eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 5:12 am
tudom, hogy most drága... nincs is elég pénzem rá... nem sok hiányozna, de hülye is lennék egyszerre elkölteni az összes összekuporgatott pénzem, majd ha meglesz a duplája lehet megveszem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 6:06 am
én már csak a nyári árcsökkenésben bízok...nem olyan könnyű követni az inflációt, de most mintha elkezdtek volna stagnálni az árak...a vihar előtti csend xD MC-ket soha nem fogják újra megjelentetni, míg palet tuti, hogy kihozzák még párszor. Én 03/04-es monthlykra pályázom. megkell hagyni nem néz ki rosszul egy inventory tele régi mc-kel smile 2004 elején az angelic halo 100k körül mozgott most meg 1 milliárd gold alatt nem is érdemes próbálkozni. A medve sapkák is nagyon drágák, a fülhallgatók is kezdenek elérhetetlen árba csúszni....amiket még elérhetőnek tartok azok a mini wingek, potom 65-70 millióért xD nem kell már sok idő, hogy az összes 03-as gyűjtő beteg árban legyen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 6:52 am
nem értem, hogy mi értelme annak ha lehetetlen összegért kint vannak.... nem hiszem hogy annyi ember lenni aki akkora összeggel rendelkezne, hogy meg is vegye, persze értem én azt, hogy vannak megszállott gyűjtők, de egy idő után lehetetlen lesz megvenni őket, bár lehet hogy ezt csak azért mondom mert nem rendelkezek MÉG whee kellő összeggelrainbow izé heart th3 incurable most írt a profilomra h elvittem előle xd xd ennél nagyobb elismerést nem is kaphattam volna xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 7:13 am
most gondolj bele ha nem pár hónapja kezded az üzletelést hanem mondjuk 2-3 éve biggrin én is csak tavaly nyáron kezdtem (megjegyzem elég bután) és azért már most megtudnék venni egy devil tailt ha annyira akarnám...ha nem költeném el a pénzem, akkor jövőre már 100 millió fölött járnék és ahhoz már "közel van" a 150 mil biggrin magam is inkább gyűjtő vagyok, mint csodálatos avik megalkotója...jó érzés ha az ember megszerez egy drága tárgyat, amiért tényleg keményen megdolgozott.
Incurable jófej ^^ sztm vágd ki a kommentjét és bekeretezve rakd be kiírásodba : DDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 7:20 am
hogy lementem ezt a kommentet az egyszer biztos xd az a baj, hogy meg imádom öltöztetni az avimat, szal nálam már az is haladás, hogy van pénzem xp bár most megfogadtam, hogy nem költök nyárig, és megvárom a nagy árzuhanást
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 7:31 am
tavaly grafikonokból kiindulva húsvét után kezdődött el. minden évben volt eddig, ahogy hallottam, de akkor még nem lehetett csak úgy gaia casht venni meg nem voltak RIG-ek, booty grab ehh...azért abban lehet reménykedni, hogy felfele se mennek majd az árak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 7:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:11 pm
ahogy azt a szerencsétlen EI Bundlet körbeadogatjátok rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:33 pm
az elsőt? xd sikerült nyereségesen továbbpasszolnom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:52 pm
igen, megvette tőled egy másik vendor...és tőle is megvette egy másik...ehh xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 27, 2010 2:59 pm
sejtettem, hogy így fog menni xp én is belestem a csapdábaszemcsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 28, 2010 10:17 am
venden olyan 5 perces gondolkodás után vettem egy shibuyat 4 millióért...exchangen eddig a legmagasabb licit rá 4.2 mil szóval már jól jártam biggrin de jó lenne kifacsarni belőlük úgy 4.7-t
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|