|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 12:43 pm
Abban biztosak lehetünk, hogy az indíték már nem a pénz. Lehet, Megan a gyilkos, mert Harold törvénytelen gyereke vagy szeretője volt. Szerintem Rachel nem lehet, legalábbis most ezt gondolom, mert Anne kulcsra zárta az ajtót és csak olyan személy juthatott be a szobába, akiben Anne megbízott, és szerintem Anne megijedt Racheltől, amikor úgy rárontott. Az ablkon kjerezstül biztos, hogy nem juthatott be, hiszen elméletileg azok is zárva vannak. Szóval most Megan nagyon gyanús.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 1:21 pm
Kérdés: kit kérdezünk és kit védjünk? Megant kérdezzük és talán Wilfredet védjük.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 1:34 pm
Egyet értek bíborral. És szeretném meg kérni Wilfredet hogy nézze meg hogy meg Harold teste meg van-e még.... Van egy csúnya gyanúm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 1:48 pm
Egyre jobban érdekel ki van a dolog mögött. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 1:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:07 pm
Igen, tudom Malreni. Igazából te állsz az egész mögött. Pontosabban a gyilkos mögött. rofl Mr. Játékmester
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:11 pm
Boli-chan Abban biztosak lehetünk, hogy az indíték már nem a pénz. Lehet, Megan a gyilkos, mert Harold törvénytelen gyereke vagy szeretője volt. Szerintem Rachel nem lehet, legalábbis most ezt gondolom, mert Anne kulcsra zárta az ajtót és csak olyan személy juthatott be a szobába, akiben Anne megbízott, és szerintem Anne megijedt Racheltől, amikor úgy rárontott. Az ablkon kjerezstül biztos, hogy nem juthatott be, hiszen elméletileg azok is zárva vannak. Szóval most Megan nagyon gyanús. Megan már csak azért is gyanus ami az előző gazdájával történt. Nem hiném hogy Megan Harold lánya inkáb szeretőly hisz mikor se vendég se feleség nincs a háznál Megan az egyetlen nő a villában és mivel valószinüleg féltete az állását belegyezet a férfivel való "közelebi megismerkedésre" De egy idő után már nem birta továb és küldöt egy fenyegető levelet de lehet hogy a levelet nem ő hanem Rachel küldte de ő nem gondolta komolyan Megan csak kihasználta az alkalmat hisz neki mint cselédnek biztos van kulcsa mindenhova hisz Willfrednek is volt. Aztán mikor átgondolta mitt tett bepánikolt és ezér kezdte el ölni a töbilyeket. Hupsz elkalandozott a fantáziám sweatdrop Valószinüleg a fele hülyeség annak amit irtam. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:15 pm
bibortetu Igen, tudom Malreni. Igazából te állsz az egész mögött. Pontosabban a gyilkos mögött. rofl Mr. Játékmester Jaaaaaaaaaj hát nem nyilvánvaló malreni csak a bérmunkás Malreni Kitty Plushie-e ál a dolog mögöt. Mindig is tudtam hogy valami nem stimmel azzal a macskával régen volt egy fekete is mi történt a feketével Malreni? Vagy hivjalak csak Richard Edem Bobipepers-nek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:17 pm
sgergely Boli-chan Abban biztosak lehetünk, hogy az indíték már nem a pénz. Lehet, Megan a gyilkos, mert Harold törvénytelen gyereke vagy szeretője volt. Szerintem Rachel nem lehet, legalábbis most ezt gondolom, mert Anne kulcsra zárta az ajtót és csak olyan személy juthatott be a szobába, akiben Anne megbízott, és szerintem Anne megijedt Racheltől, amikor úgy rárontott. Az ablkon kjerezstül biztos, hogy nem juthatott be, hiszen elméletileg azok is zárva vannak. Szóval most Megan nagyon gyanús. Megan már csak azért is gyanus ami az előző gazdájával történt. Nem hiném hogy Megan Harold lánya inkáb szeretőly hisz mikor se vendég se feleség nincs a háznál Megan az egyetlen nő a villában és mivel valószinüleg féltete az állását belegyezet a férfivel való "közelebi megismerkedésre" De egy idő után már nem birta továb és küldöt egy fenyegető levelet de lehet hogy a levelet nem ő hanem Rachel küldte de ő nem gondolta komolyan Megan csak kihasználta az alkalmat hisz neki mint cselédnek biztos van kulcsa mindenhova hisz Willfrednek is volt. Aztán mikor átgondolta mitt tett bepánikolt és ezér kezdte el ölni a töbilyeket. Hupsz elkalandozott a fantáziám sweatdrop Valószinüleg a fele hülyeség annak amit irtam. sweatdrop Szerintem van benne valami. Tiszta Édes Anna szitu. Igaz vele mostohán bántak, viszont itt Megannal jól eltekintve az "alja" munkától. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:24 pm
viszont laura is gyanús nekem..... lehet az indok itt is érzelmi hiszen ő is harold gyereke és mondjuk féltékenységből gyilkolgat.... ő sem szerepelt azoknál a részeknél mikor gyilkosság történt és mikor haraldot megölték a fürdő felé indult.... vagyis lehet h wilfreddel meg kéne nézni h a fürdőben van e vmi vérre utaló nyom....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:37 pm
Mondjuk az anyát TALÁN megölné de Annet nem. Se Shawnt. megasztán ott volt az Anne-vel és az azt gyanusítókal mikor Shawn elkóborolt. Én maradnék a Malreni Kitty Plushie-e elméletnél. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 2:46 pm
Elkéne kezden valai mérdemlegeset is tenni, mert már fogynak az NPC-eink...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 28, 2008 3:19 pm
nah... nekem laura akkor is gyanús marad mert az anyjával nem volt jó viszonyban, sőt az anyja folyamat szekálta... (egy idő után hidd el h idegesítő ha sose tudsz az anyádnak megfelelni és folyton csak azt hallgatod h mér nem vagy jobb mér nem lett ez jobb....) ettől simán be lehet golyózni annyira h kinyírja a saját anyját.... aztán mivel megölte a saját anyját lehetséges h csak féltékenységből és bosszúból gyilkolta le a többieket.... az apja meg azért volt az első áldozat mert nem kapta meg azt a szeretett amit egy kislány elvárna az apukájától..... bár meganra is vannak utaló nyomok... elvileg minden ajtóhoz van kulcsa, jól ért a késekhez és könnyen kézhez tudott keríteni egyet, jól tájékozódik a házban.... de azt nem értem h mi lehet az inditéka... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|