Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc
Polski Przewodnik po Gai (Topik Archiwalny) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Mon Aug 01, 2005 4:47 pm

alexvandom
Moje pytanie tyczy się licytowania w markecie.
Jesli nikt mie, ze tak powiem nie przebije, a mozliwosc licytacji bedzie nie aktualna to czy przedmiot wedruje od razu do mnie, czy musze cos jeszcze zrobic?
Jeśli nikt cie juz nie przebije licytacja się kończy a ty jestes jako ostatni bidujący to wtedy bezpośrednio przedmiot trafia do ciebie 3nodding nie musisz już nic wiecej robic smile
PostPosted: Mon Aug 08, 2005 3:33 pm

Linki za ktore dostajemy goldy^^/linki sponsorow

Tate's Comics

Video Game Depot

Jak to dziala

Otworz link i zaczekaj az strona zaladuje sie do konca. Dostaniesz za to 25 golda. Z drugim zrob to samo co z pierwszym. Dostaniesz 15 golda. Mozesz to robic co 12h. Oczywiscie mozesz czesciej ale za to nie dostaniesz zadnych goldow wink .
Po otrzorzeniu obu linkow i odswierzeniu strony zobaczysz ze przybylo Ci 45 golda wicej. Silver-Wolf 89

Tlum i wylowienie z Gai by Baliaur domokun

Baliaur

Ann_Miho

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 4:06 am

mam problem. nie moge zmianiac ubranek. kiedy wchodze w "customize me" tam gdzie jest powiekszony obrazek mojego Avka jest tylko ramka i w rogu maly czerwony krzyzyk. jak naciskam na ubranka nic sie nie dzieje. Co mam zrobić?? Pomocy !!
PostPosted: Thu Aug 11, 2005 5:11 am

Ann_Miho
mam problem. nie moge zmianiac ubranek. kiedy wchodze w "customize me" tam gdzie jest powiekszony obrazek mojego Avka jest tylko ramka i w rogu maly czerwony krzyzyk. jak naciskam na ubranka nic sie nie dzieje. Co mam zrobić?? Pomocy !!

NIe przejmuj sie ... tez tak mam ... Pewnie znowu cos z gaia sie dzieje [jak zawsze] ...

... Niedlugo to powinno minac ... wink

Kiart

MissTao
Crew

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 10:30 am

TUTAJ mozna poczytac o sposobie obejscia problemu z ubraniem avatarka - u mnie zadzialalo 3nodding
PostPosted: Fri Aug 12, 2005 12:01 am

You are currently in Gaia Limited Mode, where some features of the site are unavailable. To enable these features, you need to activate your email address. At any point, you may go to your profile page and change the email address associated with your account.

takie cos pojawia sie moijemu kumplowi , o co dokładnie w tym chodzi ?

Ita Lockheart

novelin

PostPosted: Fri Aug 12, 2005 2:32 am

Ita Lockheart
You are currently in Gaia Limited Mode, where some features of the site are unavailable. To enable these features, you need to activate your email address. At any point, you may go to your profile page and change the email address associated with your account.

takie cos pojawia sie moijemu kumplowi , o co dokładnie w tym chodzi ?

Musi aktywowac konto. Powinien mu przyjsc mail z Gai, gdzie jest link aktywujący. Jeżeli nie aktywuje, niektore opcje nie beda dostepne.
PostPosted: Fri Aug 12, 2005 12:15 pm

czesc sorry ze takie glupie pytanko zadaje ale od poczatku niedostalam rzadnego piklinka anie kuferka co sie dzieje help

Pete the Rockstar

M-Teen

PostPosted: Fri Aug 12, 2005 12:28 pm

Shui_Inamoto
czesc sorry ze takie glupie pytanko zadaje ale od poczatku niedostalam rzadnego piklinka anie kuferka co sie dzieje help
nic sie nie dzieje.. dostaniesz w tedy kiedy Gai sie zaczyczy coś tobie ofiarowac domokun
PostPosted: Sat Aug 13, 2005 3:54 am

L0cke mowil cos o nowym miejscu z rybkami niedaleko Aekea. Mysle ze powinniscie wiedziec. Niestety nie powiedział kiedy neutral

Cronos99

Pete the Rockstar

PostPosted: Tue Aug 16, 2005 1:45 am

mam problem .co zrobic zeby umiescic link z moim questem w miejscu gdzie wystepuje banerek
PostPosted: Tue Aug 16, 2005 3:11 am

Ja chciałlam tylko powiedziec, ze na razie jestem odcieta od swiata przez moja glupia siec crying . Nie mam neta w domu, w moim miasteczku nie ma ani jednej kawiarenki internetowej, wiec na razie moge Was odwiedzac tylko przy okazji moich wizyt w B-stoku. W zwiazku z tym, na wszystkie PMy moge odpisywac z opoznieniem. Postaram sie jak najszybciej znalezc alernatywna siec sweatdrop

Omega Sun
Captain

Pete the Rockstar

PostPosted: Tue Aug 16, 2005 6:09 am

Shui_Inamoto
mam problem .co zrobic zeby umiescic link z moim questem w miejscu gdzie wystepuje banerek
!!!
PostPosted: Tue Aug 16, 2005 6:46 am

Shui_Inamoto

profile -> edit profile -> Signature

Sayokun

Pete the Rockstar

PostPosted: Tue Aug 16, 2005 7:01 am

Sayokun
Shui_Inamoto

profile -> edit profile -> Signature
Skad wziasc ten link
Reply
Informacje (niezbedne dla nowych uzytkownikow) i Pomoc

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out