|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 1:50 am
Other Shiba Lubię dźwięk. Nie doszukuję się w techno niczego ambitnego. W techno interesuje mnie jedynie... dźwięk. Dobiło mnie kiedyś jak jakiś kolo powiedział mi, że techno zawiera wiele bardzo ambitnej treści na wszelkie temety, tylko trzeba potrafić (potrafieć) ją odczytać. Nie wiem o co kolesiowi chodziło, ale to było głupie. to słuchaj electro 3nodding będziesz fajny 3nodding oceniam ostatnie. 6 na dobry początek, Knife - Heartbeats
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 2:06 am
To lubię. 8.5/10. Ggyby nie ten dziwny wokal wyłoby jeszcze wyżej. Czy możesz mi pokazać różnicę pomiędzy techno, a electro? Watch Out!To jeszcze techno? Fajny teledysk. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 2:27 am
szwedzi=dziwny akcent TO JEST TECHNO I TO BARDZO a) w klipie są półnagie kobiety b) tekst nie ma głębszego sensu c) podkład jest zrobiony poprzez zremiksowanie instrumentu d) nie używa się instrumentów muzycznych podczas robienia muzyki e) to nie jest zespół muzyczny, tylko jedne dj. LAdytron - Skools Out
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 2:51 am
W klipie chodziło mi o to, że kobieta w nogę grają... >.> Uwielbiam piłkę nożną. A kawałek bardzo fajny. 8/10 DarinFajny kawałek, ale popowy. Czy możesz mi podać kilka nazw zespołów, które według Ciebie są najlepsze? (electro)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 3:11 am
ech, 3. takie nijakie disko. Dobrze wiesz, o co mi chodziło wink CSS - Meeting Paris Hilton, zapewne +16, ale i tak nikt nie przestrzega/artysta(najlepszy utwór) MGMT(Kids) Ladytron(Playgirl) M.I.A.(polecam ci wsyztsko, bo czasami jest trochę dancehall) Santogold(Unstoppable) Bonde do Role(Solta o frango) Goldfrapp(Number 1) CSS(pierwszy album Cansei de ser sexy, przesłuchaj, genialne teksty mają) Breathe Carolina(With or without you) Simian Mobile Disco(Hustler)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 11:21 am
6 biggrin Maanam-Karuzela z MadonnamiPiosenka wykonywana w oryginale przez Ewę Demarczyk z tekstem Mirona Białoszewskiego w wersji Maanamu xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 11:40 am
Other Shiba Lubię dźwięk. Nie doszukuję się w techno niczego ambitnego. W techno interesuje mnie jedynie... dźwięk. Dobiło mnie kiedyś jak jakiś kolo powiedział mi, że techno zawiera wiele bardzo ambitnej treści na wszelkie temety, tylko trzeba potrafić (potrafieć) ją odczytać. Nie wiem o co kolesiowi chodziło, ale to było głupie. podoba mi się Twoja odpowiedź. xd Ale skoro lubisz dźwięk, to nie lubiłbyś bardziej czegoś, co jeszcze robi z tym dźwiękiem coś względnie twórczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 21, 2009 11:48 am
ichabot 6 biggrin Maanam-Karuzela z MadonnamiPiosenka wykonywana w oryginale przez Ewę Demarczyk z tekstem Mirona Białoszewskiego w wersji Maanamu xD uhmmm... 7, głównie dlatego, że jestem wielką fanką tamtego wykonania. Gdybym nie znała, pewnie by było z 9. xd KISS-War Machinedenny zespolik pararockowy, któremu się czasem coś udaje, choć i tak do wysokich lotów tej piosenki nie da się zaliczyć. Miło się słucha. rolleyes zmieniam zdanie. Po prostu część piosenek mają słabą. Część, na którą dotychczas trafiałam i stanowiła nieprzechodnią barierę do słuchania reszty. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 2:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 4:37 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jan 22, 2009 12:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 2:22 pm
no bo g'n'r ma taki dziwny głos, led zeppelin także...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 2:26 pm
ILikeGreenChickenLegs no bo g'n'r ma taki dziwny głos, led zeppelin także...
g'n'rów nigdy nie puszczałam. Led Zeppelin mają falset, to nie jest jakieś tam szczególnie dziwne. AC/DC takoż falset. Deep Purple śpiewają normalnie, tylko drą się cudownie od czasu do czasu. Falset to głos męski, który śpiewa powyżej swojej "naturalnej" skali głosowej. Co nie znaczy, że falset jest nienaturalny. Po prostu każdemu facetowi na pewnej wysokości głos się tak zmienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 23, 2009 2:52 pm
Daedhel ILikeGreenChickenLegs no bo g'n'r ma taki dziwny głos, led zeppelin także...
g'n'rów nigdy nie puszczałam. Led Zeppelin mają falset, to nie jest jakieś tam szczególnie dziwne. AC/DC takoż falset. Deep Purple śpiewają normalnie, tylko drą się cudownie od czasu do czasu. Falset to głos męski, który śpiewa powyżej swojej "naturalnej" skali głosowej. Co nie znaczy, że falset jest nienaturalny. Po prostu każdemu facetowi na pewnej wysokości głos się tak zmienia. ale mi to sie i tak nie podoba, phi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |