|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 10:03 am
Zeber, ślicznaś jesteś, też chcę byc taka szczupła T____T
zaczynam robote. piatek, 6-14, yeah.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 10:08 am
whee whee whee whee whee
a tam Juka, Ty takoż śliczna jesteś. i nie piszę tego, bo Ty mnie skomplementowałaś wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 08, 2008 11:53 am
eee tam. niejestem klasyczna pieknoscia, nie mam tez ni czasu ni ochoty, by o siebie dbac ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 12:53 am
Jukatan eee tam. niejestem klasyczna pieknoscia, nie mam tez ni czasu ni ochoty, by o siebie dbac ;> no widzisz, nie musisz o siebie dbać, bo i tak jesteś piękna 3nodding zebra: masz ładny nos, dodaje ci takiej zadziorności! włosy też ładne, rzecz jasna (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 2:50 am
@ p.psychol - kiedyś miałam nieliche kompleksy na punkcie noska. ale od czasu jak chłopaki z forum disciples dopiekają mi że jest perkaty, to doceniłam jego wartość wink
@Juka - pieprzysz głupoty wink
@ichabot - redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 09, 2008 9:23 am
uff... na szczęście nie widać, że to fioletowe. xd
A ja dzisiaj na fali entuzjazmu nad Mamusiną fryzurą poszłam do tej samej fryzjerki i dałam się ściąć! xd Skrzyżujcie sobie Joan Jett z Davidem Lee Roth i będziecie mieli pełen obraz mojego stanu owłosienia! rofl Wyglądam jak oszołom = cudownie!!! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 7:14 am
Mam 501 miejsce w rankingu gier drużynowych 2v2 w warcrafta mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 7:16 am
ichabot Mam 501 miejsce w rankingu gier drużynowych 2v2 w warcrafta mrgreen brawo! ... a na ilu uczestników? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 7:19 am
Daedhel ichabot Mam 501 miejsce w rankingu gier drużynowych 2v2 w warcrafta mrgreen brawo! ... a na ilu uczestników? biggrin na wszystkich graczy w Europie, którzy chcą grać w Warcrafta. Notowani są gracze od 1000 miejsca wink Mwahahahahahaha xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 1:19 pm
no to gratulacje, nieźle Ci poszło! 3nodding
....
nie za bardzo wiem, jak skomentować, zbyt totalny laik ze mnie. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 12, 2008 11:32 pm
Daedhel no to gratulacje, nieźle Ci poszło! 3nodding .... nie za bardzo wiem, jak skomentować, zbyt totalny laik ze mnie. xd no, ze mnie też. wolę pokemony whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 6:26 am
ichabot Daedhel ichabot Mam 501 miejsce w rankingu gier drużynowych 2v2 w warcrafta mrgreen brawo! ... a na ilu uczestników? biggrin na wszystkich graczy w Europie, którzy chcą grać w Warcrafta. Notowani są gracze od 1000 miejsca wink Mwahahahahahaha xDTy, to jest coś! znasz Fisha? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 13, 2008 7:36 am
Daedhel no to gratulacje, nieźle Ci poszło! 3nodding .... nie za bardzo wiem, jak skomentować, zbyt totalny laik ze mnie. xd dzieki xd ZebraDeath Ty, to jest coś! znasz Fisha? ninja ekhem... kogo? sweatdrop To jest jakiś twój znajomy gracz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|