|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:29 pm
napsugar Medvelaszlo Hehe én meg csak a kaja miatt kelek fel 30 percel elöbb. Mert nekem jó kis fel túrbózott szendvicseket viszek. A kenyeret én csinálom (kenyér gép sütőben), fini vaj, egy szelet sajt, 2 szelet nagy alakú szalámi. és egy kis majonéz az íze kedvééert.... Hmm..... Megye csinálok egyet. Megéheztem!!! hozz nekem is 4laugh Majd ősszel!! De bizti, hogy izleni fog!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:30 pm
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Hehe én meg csak a kaja miatt kelek fel 30 percel elöbb. Mert nekem jó kis fel túrbózott szendvicseket viszek. A kenyeret én csinálom (kenyér gép sütőben), fini vaj, egy szelet sajt, 2 szelet nagy alakú szalámi. és egy kis majonéz az íze kedvééert.... Hmm..... Megye csinálok egyet. Megéheztem!!! hozz nekem is 4laugh Majd ősszel!! De bizti, hogy izleni fog!! szavadon foglak twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:33 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Hehe én meg csak a kaja miatt kelek fel 30 percel elöbb. Mert nekem jó kis fel túrbózott szendvicseket viszek. A kenyeret én csinálom (kenyér gép sütőben), fini vaj, egy szelet sajt, 2 szelet nagy alakú szalámi. és egy kis majonéz az íze kedvééert.... Hmm..... Megye csinálok egyet. Megéheztem!!! hozz nekem is 4laugh Majd ősszel!! De bizti, hogy izleni fog!! szavadon foglak twisted Ok. emiatt nem aggódok inkább, hogy mi fog veled történni az rp-ben....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:37 pm
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Hehe én meg csak a kaja miatt kelek fel 30 percel elöbb. Mert nekem jó kis fel túrbózott szendvicseket viszek. A kenyeret én csinálom (kenyér gép sütőben), fini vaj, egy szelet sajt, 2 szelet nagy alakú szalámi. és egy kis majonéz az íze kedvééert.... Hmm..... Megye csinálok egyet. Megéheztem!!! hozz nekem is 4laugh Majd ősszel!! De bizti, hogy izleni fog!! szavadon foglak twisted Ok. emiatt nem aggódok inkább, hogy mi fog veled történni az rp-ben.... na most rátok hagyom... én még túlbonyolítanám
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 12:41 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Hehe én meg csak a kaja miatt kelek fel 30 percel elöbb. Mert nekem jó kis fel túrbózott szendvicseket viszek. A kenyeret én csinálom (kenyér gép sütőben), fini vaj, egy szelet sajt, 2 szelet nagy alakú szalámi. és egy kis majonéz az íze kedvééert.... Hmm..... Megye csinálok egyet. Megéheztem!!! hozz nekem is 4laugh Majd ősszel!! De bizti, hogy izleni fog!! szavadon foglak twisted Ok. emiatt nem aggódok inkább, hogy mi fog veled történni az rp-ben.... na most rátok hagyom... én még túlbonyolítanámDe hát nem ez a lényeg???? crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 03, 2008 1:07 pm
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Majd ősszel!! De bizti, hogy izleni fog!! szavadon foglak twisted Ok. emiatt nem aggódok inkább, hogy mi fog veled történni az rp-ben.... na most rátok hagyom... én még túlbonyolítanámDe hát nem ez a lényeg???? crying crying crying crying crying crying nincs időm.. megy a dr. ház redface rofl meg rajzolok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 2:43 am
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Majd ősszel!! De bizti, hogy izleni fog!! szavadon foglak twisted Ok. emiatt nem aggódok inkább, hogy mi fog veled történni az rp-ben.... na most rátok hagyom... én még túlbonyolítanámDe hát nem ez a lényeg???? crying crying crying crying crying crying nincs időm.. megy a dr. ház redface rofl meg rajzolok...És utánna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 5:31 am
na ma megkapod a folytatást twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 04, 2008 12:26 pm
napsugar na ma megkapod a folytatást twisted Ó igen? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 7:44 am
Papucsot ettem...XD Mielőtt még félreértenétek, van egy ilyen nevű süti, és azt ettem biggrin Imádom! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 9:01 am
wow... papucs.... háát biztos finom rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 12, 2008 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 2:07 am
a neve nem épp a legbizalomgerjesztőbb whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 7:25 am
Az lehet, de tényleg jó biggrin Lefotóztam nektek rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 1:01 pm
eek razz eek razz eek surprised surprised surprised dramallama cheese_whine Nyam!!!!! megyek bedobok valami finomat.... ezt a képet nem lehet másként nézni!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|